Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Force Unleashed - епопеята на комерса
Публикувано на: 01 Ное 2009 21:51

Кракфикса във форума на замунда бачка и аз съм със всички отключени костюми :lol: :lol: , несъм проверявал за холокроните дали са отключени, дано да не са.
Дарт Зион напрао рулира :rockon:
ЕДИТ-Вертикал синк се вика на тая опция.Тя държи кадрите на честотата на опресняване на монитора.В тази игра май неможе да се изключи.попринцип тя помага-ако имаш повече ФПС попринцип от рефреш рейта на монитора.Без нея картината се нацепва понякога.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Ное 2009 18:25

Абе кой си позволи да нарисува пуша като расенган :x :x :x :x :lol:

както и да е - играта верно е яко тъпа :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 02 Ное 2009 23:25

Хъх, 'ма то имало хора, които са си я инсталира ли ли !?

:shock:

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 02 Ное 2009 23:38

У контейнера нема как да я инсталираш и без това.

Играта е много зле. Но пък има готин сюжет. При свободно време ше направя един спийд рън с трейнър колкото да видя историята. Рядко слаб порт на и без това рядко тъп геймплей... А имаха година и половина да я портнат прилично за PC. Малоумна работа.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: АААА
Публикувано на: 03 Ное 2009 08:41

Когато я играх преди година на пи-ес-трипъл-а, не беше нищо особено. Графиката си беше добре, но геймплея е строго ограничен. Наистина си личи че е общо взето едно голямо Tech-Demo отколкото игра.

Сега като го пробвах на машината ми, след инсталация отнемайки час, тръгна да върви свястно при 1280х720. Не след дълго стана зле. Намалих до 1024х768... накрая се стигна до най-ниската. :|

Още не съм я изтрил, но не намирам много вдъхновение да я играя на такива нищожни графики.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2009 14:24

Графиката е най-малкият проблем.

Играта - още за плейстейшън - беше тотално разочарование, най-вече заради калпаво направения бой (който съставлява 90% от нея). Мечът изглеждаше и удряше като бухалка, в някаква пародия на екшън.

Вчера отивам в един приятел, който беше инсталирал играта и си викам "Напук на прогнозите ми, може да се е получило нещо". Звънци...

Усещането е същото, даже по-лошо. На конзолата поне вибриращият в такт с боя джойстик придаваше някаква динамика. Тук - НИЩО! Разхождаш се лежерно, помпаш две копчета на клавиатурата и гледаш сеир. Успяхме да довършим играта за една нощ (9 нива... ебаси), с помощта на космически количества бира, рок-музика и комедийни сериали. Защо пък те ли? Защото ако играеш тази игра без странични развлечения, ти иде да си прережеш вените.

Напълно разбирам онези класации няколко страници по-назад, които са сложили играта в Топ 5 на най-разочароващите игри на годината. Играйте Jedi Academy - дори там екшънът е по-хубав.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Ное 2009 15:02

без "дори"
Jedi Academy по всички показатели минава тази.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 15:22

Имам Проблем...Качих играта и след това я пуснах,но стигам само до началните надписи и там ми се мърдат едни точици(сми зарежда) ама не зарежда седи си така яко време :x и до там!Нещото което го подкарва е AMD Athlon 64 3500+ 2gb ram Geforce 7800 256mb.Мерси за помоща предварително :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2009 15:26

Направи като мен - чакай рилийза на RELOADED.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 15:31

ми дано с релоад да се премахне този бъг(стискаме палци 3ма)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2009 15:37

Стискаш палци само ти, другите знаят, че играта е боклук. Прочети последните 2 страници и ще се убедиш.

Въобще не си прави труда да я сваляш - тази игра убива мозъчни клетки. Ако толкова ти се е доиграло Star Wars, инсталирай си Jedi Outcast, Jedi Academy или някой от двата KOTOR-a.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 16:35

о да играл съм ги особено джедито ми беше най- на сърце :lol: ама и това доста ми цъка яко ще съжелявам ако не я подкарам :(

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:12

elianbg написа:
хаха хора тва ми тръгна ле и то без проблем 8) на моята супер яка машина кадето ще се изфикам само за да ви издразня 2гб рам 2.4 гхц процесор и нвидиа 8600 кво ша кажете копелета :rockon:

След изчитането на изкаването ти/ако може да се нарече такова/ единственото което ми доиде на ум е .... :stooped: !!!!

Според теб на колко народ в този форум им пука с каква точно щайга си?

Профил Skype

Публикувано на: 08 Ное 2009 10:32

Играта е изключително интересна ....много детайли от геймплея са уникални ....на мен ми харесват много финалните схватки преди да убиеш босовете (идеята е доста добра ,но можеше да направят по няколко различни развития за всяка финална схватка ,а не като не успееш да натиснеш бутона навреме и схватката да се връща пак в изходна позиция ,щото е досадно...ако имаше примерно 5-6 различни развоя на последната схватка при всеки бос би било доста по интересно) ....боя с меч омръзва бързо ,доста е еднотипен.....харесват ми интерактивните моменти личи си ,че доста са мислили върху правдоподобността им.

Графиката е търпима ,дори на моменти ми изглежда доста добре ,но това е само във затворените пространства ,където няма много дребни детайли и сложни текстури и където няма фон за далечината който в почти всички случаи е изключително грозен и смущаващ ,все едно са прибавили 3Д обекти на фона на ниско качествена рисунка (но явно това е умишлено постигнато заради малките възможности на тъпите конзоли)

Героите ,противниците и босовете са доста добре изпипани и доста разнообразни (единствено този пъшкащия зад черната пластмасова маска изглежда смешно и тъпо,но той и във филма си изглеждаше така)
Оператора на камерата е доста непохватен и може да те вбеси във всеки един момент когато застанеш близко до стена или до огромен бос (не говоря за финалните схватки ,там нещата се развиват като на филм и си е доста ефектно)

За първи път се увличам по филмчетата между нивата ,развитието на историята е завладяващо и интересно (нещо средно между филм и игра ) ..само дето играта става около 25 гига (предполагам) заради тях.

Ефектите при използването на силите са изключително зрелищни и красиви...и си е чисто удоволствие да размяташ противници и предмети ...и да бълваш светкавици насам-натам ...пффизик-ефектите ми се струват малко семпли и недодялани на моменти,но това не пречи да се постигат изключително зрелищни и динамични сцени ,при които няма грам насичане (което е впечатляващо ,като оптимизация макар и графиката да не е чак толкова добра ....аз не си спомням да съм играл игра при която де се реализират толкова динамични ,сложни и зрелищни сцени ) ...

Като цяло играта е уникална ....и съм убеден ,че ако беше замисляна и разработвана за РС платформа щеше да бъде много повече това което е (тоест много повече от осакатен конзолен порт ,каквито са повечето конзолни игри)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 20:05

Явно не сме играли една и съща игра с тебе! Аз играх някакво жалко демо на нов енджин, деформиран трети братовчед на Devil May Cry на Хелойн парти,навлякъл STAR WARS костюм...aбе който има желание просто прочетете коментара ми към ревюто!

Профил

Публикувано на: 10 Ное 2009 22:27

ако "търсиш" недостатъци ще намериш такива (същото е и за плюсовете) ...така ,че "вероятно" сме играли една и съща игра ,но с различни очаквания и нагласи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 23:56

Mи то в тази игра не пада голямо "търсене",те бъговете и глупостите са толкова много, че сами те намират...

Профил

Публикувано на: 11 Ное 2009 11:29

Аз единствения бъг ,който съм срещнал е когато заседнах между текстурите (но не е болка за умиране) ...
...човече ,какво очакваш от една конзолна игра ,която е правена за средностатистическия PS и Xbox потребител ,който в повечето случаи е някакво хлапе което просто цъка върху бутоните.....НО ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ може да се отрече ,че ефектите при използване на силите са красиви и зрелищни също ,че историята се развива по доста интересен начин ....недей да виждаш нещата само в черно и в бяло.

Профил

Аватар
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Публикувано на: 13 Ное 2009 01:48

Така изчаках да превъртя играта преди да пиша коментара си.Аз съм голям фен на игрите по стар ларс и чесно да си кажа тази ми допадна много е не може да се сравнява с рицарите на старата република но за екшана който ми предостави свободата на движение,начина по който мога да си убия противника и различните възможности за водене на битка с даден бос ми харесаха.Историята не е нищо кой знае колко трудно за разгадаване но също беше интересна беше ми весело да се пусна в яростен дуел с скайлокар обилан и вейдар единствено с императора не ми хареса как е направен двубоя.Като цяло бих дал оценка 7/10 на играта.Дразнещото в играта беше че на места не бяха помислили как с клавиатура и мишка може да се мине нивото (свалянето на стар дестрояра доста нерви ми взема)друго изнервящо и комично нещо е когато мобовете просто се спъват и падат я един в друг я в някой саборен предмет.Но общо взето играта ми помогна да распусна малко след скучните лекций и бескрайните упражнения :)
П.П Пича дето каза че само с лайтинг форс се минава според мен не е прав играта може да се играе както като боец така и като магйосник :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 17:27

demona написа:
elianbg написа:
хаха хора тва ми тръгна ле и то без проблем 8) на моята супер яка машина кадето ще се изфикам само за да ви издразня 2гб рам 2.4 гхц процесор и нвидиа 8600 кво ша кажете копелета :rockon:

След изчитането на изкаването ти/ако може да се нарече такова/ единственото което ми доиде на ум е .... :stooped: !!!!

Според теб на колко народ в този форум им пука с каква точно щайга си?

Пък и то да е чак толкоз супер яка... :lol:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com