Новата DOTA или Heroes of Newerth
-
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
Абе щеше гилд да се прави нещо ма кво стана ? Покриха се всички
.

- ManicSubsidal
Ами вие се изпокрихте...
Значи, петък, в 8 вечерта всички желаещи за гилда да са онлайн! Добавете ме като приятел-SaberFury-и ми пишете-аз ще оправя останалото.
Значи, петък, в 8 вечерта всички желаещи за гилда да са онлайн! Добавете ме като приятел-SaberFury-и ми пишете-аз ще оправя останалото.
Еее Enemy голема излагация направихме с тебе.Тоя Rampage не ми е удобен 

“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
We will be issuing closed beta invites sometime today. What does this mean to those of you not in the beta? If you know someone who is in the beta, you may be able to get yourself a key. Be on the lookout, we'll post an update when they've been sent. Also, we plan on doing another open beta day when we hit 300,000 facebook fans.
- ManicSubsidal
Хъм, аз съм им фен.
Да бе, верно ни ебаха здраво снощи...на следващата игра пък ония "страшните" кънсийднаха на 15минута-направо ги спукахме...А тоя Рампейдж е ебаси и небалансираната свиня-може да избяга от улта на Сукубуската
Което ми напомня, че тя е само едно копие на сукубуската от УоУ

Да бе, верно ни ебаха здраво снощи...на следващата игра пък ония "страшните" кънсийднаха на 15минута-направо ги спукахме...А тоя Рампейдж е ебаси и небалансираната свиня-може да избяга от улта на Сукубуската

Което ми напомня, че тя е само едно копие на сукубуската от УоУ

sorry za ezika ama tazi igra ot sazdatelq na dotata li e pravena ili ot nqkoi drug
bozaaa написа:sorry za ezika ama tazi igra ot sazdatelq na dotata li e pravena ili ot nqkoi drug
Играта е сездадена от S2 Games, но на практика е същата като дота. Повечео герои от дотата ги има тук и са абсолютно същите, картата е същата, има си рошан и т.н., итемите са съще... абе дота, само че с нова графика демек.
Ако искаш игра от създателите на дота пробвай тази, но те предупреждавам, че е много зле. Имах доста големи ояаквания за нея, но рухнаха изцяло след като я поиграх известно време.
Вече пак съм клан лидер, ако някой иска...
Witch Slayer Teaser
http://heroesofnewerth.com/honscreens/W ... nWoods.jpg
Те тоя герой ще е луд, мн ме кефи.

WidowmakeR написа:Witch Slayer Teaser
Чий клонинг ще е или ще е изцяло нов герой
EDIT-LION ЩЕ Е.ЙЕС ЙЕС ЙЕС!!!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Дизайна му е много добър 

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Tiny написа:Дизайна му е много добър
Ван Хелзинг anyone
Гробове вместо шипове 

- ManicSubsidal
Айде двама-трима да влязат у играта към 7.30, че ми трябва бройка за клана.
Enemy написа:Айде двама-трима да влязат у играта към 7.30, че ми трябва бройка за клана.
Какъв клан? Какви 5 лева? Пак съм клан лидер и вече проблеми няма, ако искаш ще те добавя. Защо ти е да правиш нов клан?
Новия герой.

Това traxex клонинг ли ще бъде или клонинг на Windrunner...или пък на козата
-
- Обратна връзка:
Steelbath написа:Това traxex клонинг ли ще бъде или клонинг на Windrunner...или пък на козата
Arachnа е от Drow Ranger и Viper, така че няма да е Traxex