Torchlight
Re: Torchlight
Кире, пробвай пък, да ти кажа, най-вероятно ще тръгне.
Иначе аз до lvl 20 не съм видял много зор, ама напоследък много почнах да пия тия колби, особено ако отворя някой lost room от scroll. Иначе сега почнах и още един герой на hard - Alchemist, който се опитвам да го правя melee, и няма такова бягане просто.
Иначе аз до lvl 20 не съм видял много зор, ама напоследък много почнах да пия тия колби, особено ако отворя някой lost room от scroll. Иначе сега почнах и още един герой на hard - Alchemist, който се опитвам да го правя melee, и няма такова бягане просто.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Развивам същия и е много много луд. Дигай му щита дето абсорбва physical dmg и няма да имаш проблеми.Sentry написа:Иначе сега почнах и още един герой на hard - Alchemist, който се опитвам да го правя melee, и няма такова бягане просто.
Лелелелел какво ми падна от един изрод,си нямате идея.1 hand брадва..ЛИЛАВА!!!!
и тва на катакомбите lvl 2
бтв понеже до сега не съм умирал-кво става като умреш-пита те какво да жертваш ли или?
бтв понеже до сега не съм умирал-кво става като умреш-пита те какво да жертваш ли или?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Маа верно ли бе братле?!Dazed написа:Лелелелел какво ми падна от един изрод,си нямате идея.1 hand брадва..ЛИЛАВА!!!!и тва на катакомбите lvl 2
Лилавите са set item-и, не ви ли е пускало до сега? Аз сега съм с един стаф дето прави до 350 damage, иначе имам един в stash-а дето прави до 550.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Sentry написа:Лилавите са set item-и, не ви ли е пускало до сега? Аз сега съм с един стаф дето прави до 350 damage, иначе имам един в stash-а дето прави до 550.
Абе Сен искам да те питам-Torchlight ще има ли мулти?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
След година ще има MMORPG версия на Torchlight с повече класове, области, раси и кустомизация.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Но другата седмицата излизат модинг туулс, така че да се надяваме за мултиплейър мод.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
знам че точно аз не трябва да говоря за правопис или такива неща обаче такава дума "кустомизация" няма в българският езикSentry написа:След година ще има MMORPG версия на Torchlight с повече класове, области, раси и кустомизация.
Какво ще представлява това модинг туулс?
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Комплект инструменти (разбирай - програмен код), чрез който да създаваш свой собствен content за играта.WidowmakeR написа:Какво ще представлява това модинг туулс?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Едитора тоест 
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Ако ми дадеш българска дума, която отговаря на използваната по значение, ще ти купя sixpack бирa.elianbg написа: знам че точно аз не трябва да говоря за правопис или такива неща обаче такава дума "кустомизация" няма в българският езикпросто исках да подчертая нищо др.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Заради Modding Tools ли беше шумотевицата около тази игра ?
Аз като я видях ми се стори като малка Hack & Slash игричка приличаща на Diablo
Аз ли греша или има нещо повече в тази игра, което не виждам 
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Шумотевицата около тази игра е, защото е малка Hack & Slash игра, приличаща на Diablo, от създателите на Diablo, Fate и Mythos, с музика писана от композитора, който е писал музиката за Diablo, със страхотна графика, неизползваща нито един шейдър, вървяща на всякакви машини, с modding tools от разработчиците и предстоящо MMORPG в същата вселена и използващо същия engine. Да не говорим, че самата игра е страхотна 
- Seigar -X-
Знаех си че имаше нещо, което пропускам
Аnyway това заглавие ще се пропусне от мене
На Icewind Dale маратон съм
ПС: Ако някой опитен в C++ от тука мисли да прави мод за играта в бъдеще и му трябва 3D ковач на оръжия да пише в темата
ПС: Ако някой опитен в C++ от тука мисли да прави мод за играта в бъдеще и му трябва 3D ковач на оръжия да пише в темата
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Всъщност едиторите ползват собствен script language, който е в пъти по-лесен за научаване и ползване.Seigar -X- написа: ПС: Ако някой опитен в C++ от тука мисли да прави мод за играта в бъдеще и му трябва 3D ковач на оръжия да пише в темата
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Seigar -X-
Незнам , незнам
Аз не се падам спкриптър
На мене ми дай да моделирам на 3ds Max