Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 00:03
Бе добре, че някой тръгна да пише в темата, че почнах да се чувствам като шизофреник по едно време 23 минути spoiler-free gameplay
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 00:06
А какви са системните изисквания, знаеш ли?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 00:28
Ниски, колкото си искаш. Разправят пичовете, че тръгвала на netbook P.S. От FAQ-то: "The PC version will require Windows 2000 or later, x86-compatible 800MHz processor, 512MB of RAM, 400MB Hard Drive space, DirectX-compatible 3D graphics with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950)."
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 12:07
Знам, че е неморално, незаконно и още няколко неща, но по-дяволите, нямам време да ходя до банката и да чакам три седмици докато ми подновят картата! Играта!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 12:19
Ооо, нямам търпение да се прибера.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 17:55
Processor: 800 MHz RAM: 512 MB Video card: ATI Radeon 7200 / NVIDIA GeForce 2 / Intel GMA 950 HDD: 400 MB ОМФГ наистина ли това са системните изисквания GEFORCE 512 RAM.И това игра от 2009,и ако графиката е същата...СВАЛЯ СЕ!!!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 18:38
Не е лоша в началото ми заприлича малко на диабло ма ще разцъкам още и ще видия
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 20:57
Dazed написа: Processor: 800 MHz RAM: 512 MB Video card: ATI Radeon 7200 / NVIDIA GeForce 2 / Intel GMA 950 HDD: 400 MB ОМФГ наистина ли това са системните изисквания GEFORCE 512 RAM.И това игра от 2009,и ако графиката е същата...СВАЛЯ СЕ!!! A същност трябва да е ...КОПУВА СЕ!!!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 27 Окт 2009 20:59
'бе не съм учител,ама не мисля,че трябва да е кОпува се Сега я инсталирам,на още малко ми е.Another sleepless night КУР!!! Инсталирам и я пускам,седи ми черен екран и hourglass-а и забива.Ctrl-alt-del,Приложения и "Не отговаря".На какво може да се дължи тая гадост,защото ми се играе?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 02:07
Инсталирай последната версия на video driver-ите си и .net framework-а, може да е от това. Ако не стане - преинсталирай играта и ако и тогава не стане - нямам представа. За всеки случай мога да кажа, че играта си заслужава напълно. Ей сега едва успях да се отлепя от мишката. Имам пришки по пръстите и съм щастлив от този факт!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 09:31
Dual gun wielding vanquisher Must play за диабло феновете. edit: Ебати яката пушка ми падна на 11то ниво, не мога да си представя по-нагоре какви изродски предмети ще има.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:22
Яз съм 17 lvl destroyer и до тоа момент не съм умирал. Всичко газим. И напреде ли е толкова лесно , има ли некакви яки босове и предизвикателства ???
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:25
а да видим дал' ше я подкарам на лаптопа с моята 64мб видеокарта
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:30
абе, чудим са - куту съм си на враца с вградената видеокарта на баща ми, дали че тръгне играта . че ми са играе млогу , деба
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:31
Кире_Гръчата написа: Яз съм 17 lvl destroyer и до тоа момент не съм умирал. Всичко газим. И напреде ли е толкова лесно , има ли некакви яки босове и предизвикателства ??? Ахах, еми като искаш предизвикателство що не се пусна на Хард или Вери Хард? :Д Ние сме прота, нормала за нас е изи :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:36
шото не знаех кво да очеквам
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 15:50
Кире_Гръчата написа: Яз съм 17 lvl destroyer и до тоа момент не съм умирал. Всичко газим. И напреде ли е толкова лесно , има ли некакви яки босове и предизвикателства ??? Четох, че по-напред стават много по-трудни, но незнам кога. Кире_Гръчата написа: абе, чудим са - куту съм си на враца с вградената видеокарта на баща ми, дали че тръгне играта . че ми са играе млогу , деба Аз на вградената на лаптопа я подкарвам.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 17:39
Тя ква е горе-доле ?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 17:50
Кире_Гръчата написа: Тя ква е горе-доле ? intel 965 express chipset family Пък и на един диск се лови, нищо не губиш да пробваш.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 28 Окт 2009 17:53
Кире,тя играта върви на всякакви компютри.Вградената на баща ми(същата като на Tiny) я подкара,така,че пробвай
Аз съм 7 lvl Destroyer.Кефи ме деба.
Бтв само аз ли имам чувството,че range герой е най-тъпото нещо.С лъка дето ми падна,кьорав моб не мога да убия,все ония от партито ми ги трепе.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|