[Request] Препоръчайте сериал
- Santa~ClawZ
[Request] Препоръчайте сериал
Здравейте!
Тъй като форума на PCmania е известен със своите широко скроени потребители,ще ви помоля да ми препоръчате сериал.Основните ми критерии са да има прилична доза екшън и история,а ако има и доза свръхестесвено още по-добре.За пример мога да кажа сериали като Supernatural и Smallville,търся нещо такова.Благодаря предварително!
Тъй като форума на PCmania е известен със своите широко скроени потребители,ще ви помоля да ми препоръчате сериал.Основните ми критерии са да има прилична доза екшън и история,а ако има и доза свръхестесвено още по-добре.За пример мога да кажа сериали като Supernatural и Smallville,търся нещо такова.Благодаря предварително!
Re: [Request] Препоръчайте сериал
The vampire's diaries-Ако харесваш вампири по-женствени
- NeO_Zealot
-
- В момента играе: real_life.exe
"Двама голи и един без гащи ловят клингони на бели червеи в язовир Батак"
Трева в котенцата...
Ако си гей един видMagneto666666 написа:The vampire's diaries-Ако харесваш вампири по-женствени
Boston Legal
Wannabe написа:Ако си гей един видMagneto666666 написа:The vampire's diaries-Ако харесваш вампири по-женствени
Не е задължително,но в някой случай-да
- Santa~ClawZ
Благодаря за сравнително бързите отговори.
Aко може давайте сериали,които са вече с поне 2-3 сезона,понеже ако ми стане интересно да имам с какво да се залъгвам за повечко време
п.с сега почнах да следя StarGate и като цяло е интересно в първия сезон.
Quirk написа:Flashforward
Aко може давайте сериали,които са вече с поне 2-3 сезона,понеже ако ми стане интересно да имам с какво да се залъгвам за повечко време

п.с сега почнах да следя StarGate и като цяло е интересно в първия сезон.
The Dresden Files, Warehouse 13, Eleventh Hour, Eureka, Reaper, Doctor Who, Buffy
Без свръхестествени/sci-fi неща - Bones, The Mentalist, Life, Numb3rs, House
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
На върха на езика са ми:
Buffy The vampire slayer
Legend of the seeker, Hercules, Xena (втф?)
Щом ти харесва старгейт - Stargate:atlantis, Farscape, разните star trek, star wars анимацията, ако не си от хората 'щом е анимация е за деца', Firefly
X-files, Fringe
Buffy The vampire slayer
Legend of the seeker, Hercules, Xena (втф?)
Щом ти харесва старгейт - Stargate:atlantis, Farscape, разните star trek, star wars анимацията, ако не си от хората 'щом е анимация е за деца', Firefly
X-files, Fringe
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
- Ne che neshto
Куро Симитли
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Sentry написа:The Dresden Files, Warehouse 13, Eleventh Hour, Eureka, Reaper, Doctor Who, Buffy
Ееее, изпреварил си ме. Иначе и аз щях да препоръчам Дрезден, много яко сериалче.
Иначе банално и изтъркано - Бъфи. Мене не ме кефи, ама на тебе може да ти хареса.
А, пробвай и Русалки

Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
Що препоръчвате Buffy без Angel и Firefly без филма Serenity, бе?
За Уендън (авторът на горните неща) феновете се препоръчва и Dr Horrible sing-along blog (свръхкратко бъзишко мюзикъл сериалче - 3 серии по 12 минути).
Kpucka7a, Buffy е нискобюджетна пародия на екшън с вампири, демони и върколаци, а не сериозен опит да се направи такъв...трябва да познаваш клишетата в жанра, за да те изкефи как се гаврят с него, както и с тийн драмите...
За Уендън (авторът на горните неща) феновете се препоръчва и Dr Horrible sing-along blog (свръхкратко бъзишко мюзикъл сериалче - 3 серии по 12 минути).
Kpucka7a, Buffy е нискобюджетна пародия на екшън с вампири, демони и върколаци, а не сериозен опит да се направи такъв...трябва да познаваш клишетата в жанра, за да те изкефи как се гаврят с него, както и с тийн драмите...

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
След Туин Пийкс не намирам сили да следя друго заглавие.
Дърто, но ВЕЧНО заглавие.
Има го из маймунските торенти.
Дърто, но ВЕЧНО заглавие.
Има го из маймунските торенти.
Нема таа, нема онаа.
-
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка: