каи ми бате, честноBubona написа:Защо вече не ми се пише във форума?
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
остарехме
Абе я ме светнете! Верно ли, че шерифа са го метнали в някакъв казан на бала му ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
WidowmakeR написа:Абе я ме светнете! Верно ли, че шерифа са го метнали в някакъв казан на бала му

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
ahahhahahahahhah 
- ManicSubsidal
"Reported as usual".Tiny написа:WidowmakeR написа:Абе я ме светнете! Верно ли, че шерифа са го метнали в някакъв казан на бала му
Не, определено няма да те пощади
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Чуствам се посредствен...
Под прозореца ми дъждовитата мъгла бавно се превръща в ледено огледало на есенния град.
В главата ми мислите за абстрактната нищожност на времето, постопенно биват изтласкани от звуците на Rise Against - Paper Wings.
Мисля си за жени - За това как все още не мога да си избия от главата една кучка, която ме води 4 години за носа ; За това как едно момиче, което почвах да вярвам, че може да ме излекува ми сподели какво е пило и друсало цял уиикенд с някакви непознати ми тукащни арт-лекета; За това колко много първата и втората си приличат, с тази разлика, че втората поне е искренна(Шибана карма); За това как аз през това време бях с жена с до толкова прекрасно тяло че бих убил за нея, стига поне малко да ми пукаше; За това че не ми пука...
МИсля си и за това как в един прекрасен момент ще ми се наложи отново да опозная милите пейзажи на софииското село и как нищо от това тук няма да има значение...
Мисля си за това колко много усилия положих за да избягам от себе си - и в крайна сметка, след като постигнах това, заради което направих всичко това пак се чуствам точно така както в началото....
Вече не слушам Paper Wings, минах на Ayria - Analog Trash, ако се познавам достатъчно добре след малко като нищо ще си пусна нещo oт онези депресиращи synth-pop неща, които слушам по клубовете тук...
В момента осмислям защо точно пиша този пост - чудя се дали да не го превърна в изтъркана meme шега или пък в послеписа да не кажа в ясен текст това, което мъжкия ми нарцисизъм настоява да крещи наляво и надясно при всеки удобен случай...
В следващия момент осъзнавам, че просто ми се иска да споделя, а май в България нямам с кого освен с този импровизиран виртуален коптор на социопати , обединени от това, че заради непоносимоста си към останалите(или на останалите към тях) ,просто няма къде дргугаде да отидат....Форуме - да знаеш колко повече съм показал пред теб отколкото пред всички останали...И да...еби си майката - мразя те...
Е това е май....До скоро....
Под прозореца ми дъждовитата мъгла бавно се превръща в ледено огледало на есенния град.
В главата ми мислите за абстрактната нищожност на времето, постопенно биват изтласкани от звуците на Rise Against - Paper Wings.
Мисля си за жени - За това как все още не мога да си избия от главата една кучка, която ме води 4 години за носа ; За това как едно момиче, което почвах да вярвам, че може да ме излекува ми сподели какво е пило и друсало цял уиикенд с някакви непознати ми тукащни арт-лекета; За това колко много първата и втората си приличат, с тази разлика, че втората поне е искренна(Шибана карма); За това как аз през това време бях с жена с до толкова прекрасно тяло че бих убил за нея, стига поне малко да ми пукаше; За това че не ми пука...
МИсля си и за това как в един прекрасен момент ще ми се наложи отново да опозная милите пейзажи на софииското село и как нищо от това тук няма да има значение...
Мисля си за това колко много усилия положих за да избягам от себе си - и в крайна сметка, след като постигнах това, заради което направих всичко това пак се чуствам точно така както в началото....
Вече не слушам Paper Wings, минах на Ayria - Analog Trash, ако се познавам достатъчно добре след малко като нищо ще си пусна нещo oт онези депресиращи synth-pop неща, които слушам по клубовете тук...
В момента осмислям защо точно пиша този пост - чудя се дали да не го превърна в изтъркана meme шега или пък в послеписа да не кажа в ясен текст това, което мъжкия ми нарцисизъм настоява да крещи наляво и надясно при всеки удобен случай...
В следващия момент осъзнавам, че просто ми се иска да споделя, а май в България нямам с кого освен с този импровизиран виртуален коптор на социопати , обединени от това, че заради непоносимоста си към останалите(или на останалите към тях) ,просто няма къде дргугаде да отидат....Форуме - да знаеш колко повече съм показал пред теб отколкото пред всички останали...И да...еби си майката - мразя те...
Е това е май....До скоро....
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Толкова ми въздейства, че мисля да си тегля куршума. 
.
Много добро, дори леките пропуски в пунктуацията не развалят страхотното въздействие на написаното! Мисля, че човек трябва да се занимава с нещо ангажиращо, за да не мисли за такива неща.
Ето една песен, за която се сетих. Който иска, да се чувства поздравен: http://www.youtube.com/watch?v=UkX1XlvNzmA
Ето една песен, за която се сетих. Който иска, да се чувства поздравен: http://www.youtube.com/watch?v=UkX1XlvNzmA
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
Като си взимаш въдица е за препоръчване да ловиш риба с нея, вместо да се вайкаш как не може да гърмиш по зайциРаскольников написа:МИсля си и за това как в един прекрасен момент ще ми се наложи отново да опозная милите пейзажи на софииското село и как нищо от това тук няма да има значени...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Пак ме удари алергичната кашлица и почивам цялата седмица. Най-накрая време да наваксам с игрите 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Raziel, an hero. Now.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Ай ватч да сън го даун лайк евриуан ъф ъс. 
- Хърфордиан
Хремясал съм здравата.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
- Хърфордиан
Отивам да се къпя.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
ОТвам да боядисам къщата
- Хърфордиан