Каменица, Загорка, Шуменско в малки шишенца
ПАК
Хайнекен, Бекс, Стела Артуа
БИРА
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: БИРА
Баце, спомни си за Ледения Стийв Остин, къ ша е гейско?А и обичам много бира в кенче, но пък е адски неудобно да се пие и е гейско
Инак бутилираната фаворитизирам, причините вече са изброени от хора преди мен.
В тая връзка, единствената хубава българска бира е Ариана, според скромното ми любителско мнение, което вероятно ще бъде оборено от трю феновете на напитката.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
И аз съм за Ариана.
Наливна най-добре, ама да не фанат да я разредят верно, че тогава в заведението режем уши, аз и мойте ортаци Митьо Чембера и Кольо Праснах-ли-ти-Казана (на галено само Казана). Иначе и от стъкло и от двуцевки си лочим няма грижи. Арианата най ми е на сърцето, след нея Веско и немския премиер и после сички останали.
Между другото в началото на темата някви абонати, май на преклонна възраст от 16 или по-малко години, изцепиха тоталния парадокс - наливната била с повече спирт. Бах ти и точно обратното дето е
В стъклените бутилки се слага повече спирт, за да има по-голяма трайност (особено в Загорката).
Между другото в началото на темата някви абонати, май на преклонна възраст от 16 или по-малко години, изцепиха тоталния парадокс - наливната била с повече спирт. Бах ти и точно обратното дето е
http://wkoz.net - rap shit 24/7