Back to the nerdism.
Знаехте ли, че има и Джедай Хът

Beldorian the Hutt, за незапознатите.

Клипа ме впечатли.Особено силно ми въздейства непоклатимата решителност и безграничната смелост на джедая и неговите подчинени.Просто поредното доказателсво за величието на джедаите и РепубликатаMagneto666666 написа:Нов ъпдейт
http://www.swtor.com/info/holonet/timel ... e-bothawui и комикс
Ами изчети темата.guitar23 написа:Яка ли ше е неможах да разбера ?
Да ,ама при Шипка има Happy ending битката ,но в този случай - няма.Minotaur King написа:@Tiny: Белдориан. Опитваме се да не говорим за него...
@Demon__Hunter: Последното, което един ситски воин би направил, е да презре храбростта. И стига с тия Термопили и чуждоземни глупости! Не на Термопилите, на Шипка прилича!
TheChosen1 написа:даджайците
Да ,ама само за сититеthe_presator написа:Разбира се че има- нали ситите побеждават!!!
Да така ,може да се каже че саможертвата им не е била напразна, но под Happy ending разбирам това те да оцелеят...Minotaur King написа:Бе ние да не сме гледали различни timeline-и?
Ситите са принудени да се изтеглят с огромни загуби - на всеки убит републикански войник са се падали по 10 имперски такива.
Това е по-стар написан от мен пост ,но въпреки това ,искам Краля Минотавър да го погледне ,за да ми каже да ли е съгласен с мен...Demon__Hunter написа: Та за играта имам ,само 2 критики, които може би са напълно неоснователни ,поради факта че играта не е завършена.
1. Щом деиствието се развива приблизително 3700 години преди филмите, то техниката ,обграждащият свят ,всичко трябва да носи някакси по-архаичен вид.От това ,което съм видял за сега ,не е така.Но,като се замисля ,това не е голям проблем,стига играта да доставя удоволствие като двата KotOR-ра(че дано и по-голямо).
2.В KotOR 2 Крея говореше за Истинските сити.Тези оцелелите от от Великата хиперпространствена война, наследниците на Нага Садоу и Марка Рагнос (или Рагнъс?).Тези ,които могат да манипулират Силата до такава степен ,че да създават живот от нищото или да го деформират както им хареса.Тези ,за които , всички технологии ,дроиди,кораби и пр. са ненужни и безполезни играчки,защото чрез Силата те могат създадат или унищожат всичко.Добре ,ама ситите ,които атакуваха джедайският храм в трейлъра си бяха съвсем "обикновени".И изобщо цялата тази Ситска империя разчита прекалено много на технологиите отколкото на ситска алхимия и магия ,както ги описа Крея.Когато излезе играта ,очаквам наистина добро обяснение ,защо се е получило така...
Хмм, може би защото Републиката има войска?И джедай.Demon__Hunter написа:Това е по-стар написан от мен пост ,но въпреки това ,искам Краля Минотавър да го погледне ,за да ми каже да ли е съгласен с мен...Demon__Hunter написа: Та за играта имам ,само 2 критики, които може би са напълно неоснователни ,поради факта че играта не е завършена.
1. Щом деиствието се развива приблизително 3700 години преди филмите, то техниката ,обграждащият свят ,всичко трябва да носи някакси по-архаичен вид.От това ,което съм видял за сега ,не е така.Но,като се замисля ,това не е голям проблем,стига играта да доставя удоволствие като двата KotOR-ра(че дано и по-голямо).
2.В KotOR 2 Крея говореше за Истинските сити.Тези оцелелите от от Великата хиперпространствена война, наследниците на Нага Садоу и Марка Рагнос (или Рагнъс?).Тези ,които могат да манипулират Силата до такава степен ,че да създават живот от нищото или да го деформират както им хареса.Тези ,за които , всички технологии ,дроиди,кораби и пр. са ненужни и безполезни играчки,защото чрез Силата те могат създадат или унищожат всичко.Добре ,ама ситите ,които атакуваха джедайският храм в трейлъра си бяха съвсем "обикновени".И изобщо цялата тази Ситска империя разчита прекалено много на технологиите отколкото на ситска алхимия и магия ,както ги описа Крея.Когато излезе играта ,очаквам наистина добро обяснение ,защо се е получило така...
Напротив, всичко е по-архаично. Сравни например спецификациите на Ebon Hawk и Millennium Falcon. И двете са правени по един и същи модел, от една и съща корпорация, но Соколът е на светлинни години пред Ястреба.Demon__Hunter написа:Щом деиствието се развива приблизително 3700 години преди филмите, то техниката ,обграждащият свят ,всичко трябва да носи някакси по-архаичен вид.От това ,което съм видял за сега ,не е така.
Чакай, чакай, къде Крея споменава подобни неща?Demon__Hunter написа:В KotOR 2 Крея говореше за Истинските сити.Тези оцелелите от от Великата хиперпространствена война, наследниците на Нага Садоу и Марка Рагнос (или Рагнъс?).Тези ,които могат да манипулират Силата до такава степен ,че да създават живот от нищото или да го деформират както им хареса.Тези ,за които , всички технологии ,дроиди,кораби и пр. са ненужни и безполезни играчки,защото чрез Силата те могат създадат или унищожат всичко.Добре ,ама ситите ,които атакуваха джедайският храм в трейлъра си бяха съвсем "обикновени".И изобщо цялата тази Ситска империя разчита прекалено много на технологиите отколкото на ситска алхимия и магия ,както ги описа Крея.Когато излезе играта ,очаквам наистина добро обяснение ,защо се е получило така...