Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Borderlands
Публикувано на: 20 Окт 2009 12:55

Абе тая игра я има в арената от преди няколко дена. Аз си я записах, ама пще несмея да си я пусна защото нензам дали е излязла офицялно. Пише, че днеска излиза. Някои може ли да ми каже с сигорност?

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Заглавие: Re: Borderlands
Публикувано на: 20 Окт 2009 14:14

iddqd написа:
Абе тая игра я има в арената от преди няколко дена. Аз си я записах, ама пще несмея да си я пусна защото нензам дали е излязла офицялно. Пише, че днеска излиза. Някои може ли да ми каже с сигорност?

20 октомври предполагам,че излиза в САЩ,а за Европа не съм сигурен.Засега не бързай да я пускаш изчакай седмица пък после опитай. :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 15:00

Да бе седмица аз ще се гръмна. То се води нтсц версия тази в арена така, че тя излзиа днеска. Аз мисля обаче на 23 ти да си я пусна деба немога да издържам.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 20 Окт 2009 15:50

Ако не си гледал играта за конзолите е шит- маааалкичко по-добре е на ПС3, но и на двете е направо 16-битова в сравнение с ПЦ версията...Така че цъкай я на ПЦ(тя така или иначе има супер малки изисквания) или ако толкоз не можеш да издържаш си я Preorder-ни...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 16:17

Omg играта я нама пък този вече битове цветове преброи. Аз пиша, че я имам вече играта тоя ми пише купи си я? Абе теб ти се губи връзката с главния мозак ми се струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 17:23

iddqd написа:
Omg играта я нама пък този вече битове цветове преброи. Аз пиша, че я имам вече играта тоя ми пише купи си я? Абе теб ти се губи връзката с главния мозак ми се струва.

Купи си я за комп. Айнщайн...А това за качеството го казаха в едно интервю с разработчиците, а и в геймплея се вижда...Или просто нямаш добър комп. и отдавна си заседнал в 2006-7ма...тогава едва ли ще обърнеш внимание...
I never tried to be offensive, but if you weren't so defensive it wouldn't be you're so sensitive!
EMIN3M
P.S.retard

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 18:04

Ironiq...chovek koito slusha eminem naricha drug retard :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 18:48

Аха и в интервют са казали че на пц е 32 бита а на хбок 16 цвята. Мерси за инфото балък. И като си я купа за комп кво ще стане, че неразбрах? Пък за комп не е излязла още а аз я имам за бокса. А и за комп надали ще има сплитскриин на един голям хд тв се игаре мн по яко двоина.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 19:00

DJ Cat написа:
Ironiq...chovek koito slusha eminem naricha drug retard :D

Много ми е интересно как от това какво слуша човек определяш какъв е....(чалгата е изключение)Аз например слушам предимно индъстриал просто тази фраза от една песен(даже не се сещам коя беше) ми изскочи в съзнанието и ми се стори подходяща...Например слушал съм няколко песни на Мерилин Менсън и даже ми харесаха,но като цяло самия Мерилин го презирам и единственото, което изпитвам към него е отвращение....
П.С.ВТФ Homie ru iddqd's b*tch or summthing wy r u jumpin n front f me evry time i charge at that fool?
А относно поста на иддяд се чудя все повече, че тоя или има най-имбавото чувство за хумор, или наистина е някъв ретард(или поне що се отнася за любимата му конзола...)

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 12:02

Абе сори за оффа,ама Xbox360 струва ли си?Защото ще си купувам такова нещо,за момента имам 800 лв. Разбрах,че имало някакви видове PRO,Elite и т.н. каква е разликата и цена горе-долу мерси предварително :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 23 Окт 2009 12:33

Хубаво де :evil: Излезе за Xbox по торентите още преди дадената му дата :) Ок дето се вика, така са торентите :P Но вече е 23 Октомври (излизането на PC версията) и нито дума за PC версията на Borderland по торентите :?

PC: Туше -.-
Console: ^.^

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 14:54

Еми кой ти се занимава с пц вече :) Муахахахахаха

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 16:16

Seigar -X- написа:
Хубаво де :evil: Излезе за Xbox по торентите още преди дадената му дата :) Ок дето се вика, така са торентите :P Но вече е 23 Октомври (излизането на PC версията) и нито дума за PC версията на Borderland по торентите :?

PC: Туше -.-
Console: ^.^

PC версията излиза на 26 -_-
iddqd, само дето, самите автори казаха, че играта ще изглежда в пъти по-добре на PC..

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 17:11

В пъти? ахахах можеби ако я портнат с ънреал 4 енджин. За пц просто ще има някой нов дх 10 ефект и това е. А ти замислял ли си се, че няма да може да я игареш на най висок детейл играта? Иначе конзолната версия има кооперативен режим на еидн голям телевиозр и тази вечер ще го изпробвам с приятли в нас бира джоинт и кооперативка пред телевизора. Това за пц не върви, а е най якото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 18:29

По някой нов DX10 ефект? :shock:
Чети тук.
А да не си ясновидец, че предрече, че нямам хардуер да пусна Borderlands на най-високите детайли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 18:51

Братле доста е ламерско да обсъждаш графика която неси видял. То и на меоето пц мога да я подкарам докрай надупена ама тва незначи че мога да я игаря така. Номера при конзолата е, че фрейма не пада под стада дума за хбокс не за пс3. То е ясно, че на пц могат да се дупат резолюции и ефекти на новите дх, но както казах трябва скъпо пц а хбокс е 300 кинта. И е мн по яко да си игареш двойна с джоистика пред голям тв и да си ядеш и пушиш. Просто спри да си избиваш комплексите в тази тема и ако имаш да кажеш нещо смислено го кажи. Аз играя играта в момента и ще напиша какво мисля за нея след нощната която ще си правиме днес.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 19:21

Кога съм казал нещо против конзолите?
Казах просто, че играта ще изглежда в пъти по-добре на PC, според създателите и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2009 20:08

Ама колко 2 или 3 пъти? А ти собствено мнеие нямаш ли си? Мислиш ли, че немога да броузвам в гугъл. Ти гледай при теб как ще изглежда не гледай в моята чиния.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 24 Окт 2009 11:59

joar точно преди няколко дена го гледах в gamespot и пишеше 23 Oct (вчера дори пишеше, че тогава ще излиза). Сега погледнах пак и видях как набързо са я изтеглиха на 26 :x Фъкърс ! :x :x :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2009 12:10

Хъм играта е доста яка. На моменти ми се струваше все 1 съм влезнал в диабло 2 понеже постоянно отварям някакви кутиики и натискаш разни купчинки от които изфърчат предмети. Екшъна доста прилича на Хало 3 понеже имаш щит които се възстановява сам и трябва да пиеш поушънки само за кръвта ти, мяташ гранатки докато пуцаш с автоматки и това е като при Халото. Също така има разни колички които е одбре да използваш може да се возите двама в една, но установих нещо дразнещо. Когато си с кола, няма смисъл да стреляш по гадовете с картечниците или базуките, а трябва да ги газиш понеже така умират 100 пъти по лесно и в един момент ми става тъпо само да газя, а картечниците да са ми за цвят само.
Героите имат доста умения които са разделени на 3 подраздела всеки води до едно суепр яко последно умениа, абе нещо като в диабло 2. По картата са разпиляни разни бърлоги от които излизат гадове и ти ги биеш за експириънс като луд.
Играта изглежда доста конзолна, дори слотовете за оръжия са 4 така, че да може да се избират лесно с кръстачката. Отначало слотовете за оръжия са ти 2, но като се наъпгрейднеш яко стават 4. Общо взето магазините са 3 вида и представляват бутки по терена, нещо като кафе машини. Има бутка за оръжия, медицинска бутка и бутка за амониции.
Единствените лоши наблюцения са ми свързани с куестовете. Куестовете са мега тъпи, трябва да обикаляш като луд по някаква карта в която има 1000 куеста. Никога не чета за какво става дума в куеста понеже не е 1 или 2 а постоянно излзиат нови и вместо да ходиш да ги изпълняваш някаде другаде ти обикаляш една и съща карта в която да изпълниш 10000000 куеста, което е много тъпо. Вчера цяла нощ игра и още си се мотам из разни пустини из които се въртят вятърни мелници.
Графиката е много готина радва ме. Кара ме да се чувствам като в някакъв екшън анимационен филм от типа на хеви метъл факк или нещо от сорта. Ако човек има мега мощен пц хардуер и видеокарта с 1гб рам ще може да си я надупи още повече, което ще е супер.
Но самата истина е, че играта е направена за кооперативна игра и когато игареш сам се чустваш малко тъпо, затова конзолните режими като сплитскрин и хбокс лайв са задължителни за един приличен геймплеи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost