Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 18 Окт 2009 17:58

Хърфордиан написа:
Така ли, отче?

Прочее... Hurf Solo - Pleased to meet ya.

Що го храниш?Не ти ли стига ебафката с мустака?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 18:19

Хърфордиан написа:
Така ли, отче?

Nice to have you on board.
ПС-Хубав аватар-напомня ми на Доктор Стрейндж :D

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 18 Окт 2009 19:33

Аватарът е Лорд Хавлък Ветинари.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 18 Окт 2009 20:01

Хърфордиан написа:
Така ли, отче?

И ти смуглер ке го играеш, тъй ли? :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 20:27

Дади написа:
Хърфордиан написа:
Така ли, отче?

Кой не би играл със контрите след като вкуси малко корелийско и поиска още? :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 20:40

Господа,открих своята първа любов http://www.buystarwarscostumes.com/dart ... entic.html

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 18 Окт 2009 22:05

Дади написа:
Хърфордиан написа:
Така ли, отче?

Ъхъ. Ще пренасям spice под имперските ви носове и ще си развявам... бластера пред лицата ви. Никой, твърде сериозен в начинанията си не е стигнал далеч. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 20:43

Драги потребители,

През изминалите няколко седмици аз се бях посветил на дълъг и упорит труд. Толкова дълъг и упорит, че, ако знаех какво ме очаква, вероятно въобще нямаше да се захвана с него.

Star Wars галериите са нещо трудно за правене. Много от необходимия снимков материал се намира в книги и комикси, които са out of print от 20 години. Знаейки това, аз реших да направя една сборна формация от картини, в чест на всички фенове, които тепърва ще се докосват до богатството на "Междузвездни войни".

И така, без повече увъртания, ви представям първата по рода си пълна ситска галерия!

Галерията включва няколкостотин снимки на сити и последователи на Тъмната страна, техните оръжия, холокрони и артифакти. Източниците варират - повечето са взети от Интернет, но голяма част от тях са сканирани лично от мен и не могат да бъдат намерени никъде другаде. За ваше удобство, под снимките са написани имената на изобразения персонаж или предмет.

Можете да изтеглите галерията ОТТУК.

Формат: RAR
Размер: 85 МВ (след разархивирането)
Брой снимки: 312

Копирането и разпространяването на файловете без съгласието на автора е абсолютно забранено!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 20 Окт 2009 20:58

От името на всички,които сме почитатели на ситите,ти благодаря :rockon:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 21:23

Поради технически проблем се наложи галерията да бъде свалена и качена отново. Премахнати са някои досадни бъгове, които могат да нарушат нормалната работа на компютъра ви. Добавени са и шест нови картинки. Препоръчително е да я изтеглите отново и да изтриете старата.

За да свалите новата галерия, просто кликнете на линка в оригиналния пост.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 20 Окт 2009 21:41

"Копирането и разпространяването на файловете без съгласието на автора е абсолютно забранено!"

Що ?! Какво ще стане ако ги разпространя !? ^^^^

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 21:47

Бе ти не се ли измори да пълниш темата с глупости бе?

Всеки твой коментар е идиотщина и чист флууд. Спри се, мамка му!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 21:49

Minotaur King написа:
И така, без повече увъртания, ви представям първата по рода си пълна ситска галерия!

УУУУУУ ,ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!Искам и с джедаи :!: :!: :!:

Профил

Публикувано на: 20 Окт 2009 21:50

Обаче човекът е прав- ти не държиш авторските права в/у картинките в галерията :). Ако си си го написал сериозно де.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 21:53

Цитат:

Ей, тук се напълни с тъпанари, мааму стара...

Как пък не се намери един човек, който да ми благодари, че съм отделил от времето си за да ви зарадвам? Как не се намери някой, който да е благодарен за труда ми? 'Бал съм ви майката, повече няма да се опитвам да правя нещо за вас...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 22:00

Minotaur King написа:
Цитат:

Ей, тук се напълни с тъпанари, мааму стара...

Как пък не се намери един човек, който да ми благодари, че съм отделил от времето си за да ви зарадвам? Как не се намери някой, който да е благодарен за труда ми? 'Бал съм ви майката, повече няма да се опитвам да правя нещо за вас...

Много си лют ! Ти Разби Сърцето Ми :cry:

Сега сериозно ,що не ми отговори на по-предишния ми пост? И що точно на мен си изкарваш гнева ве да го е*а :x Коментара ми бе в закачлив тон :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 22:07

Demon__Hunter написа:
Много си лют ! Ти Разби Сърцето Ми :cry:

Сега сериозно ,що не ми отговори на предишния ми пост? И що точно на мен си изкарваш гнева ве да го е*а :x

Не съм ти отговорил, защото съм болен и от 2-3 дни не съм пускал компа. Сега се появих само за да постна за галерията.

Изкарвам си яда, защото никой от вас не се опитва да оцени какво съм направил. Един си хейти, друг флуди, ти ми проявяваш някакви необосновани претенции... Никой не помисли, че аз всъщност не съм длъжен да споделям нищо с никого. Вместо да оценят труда ми, всички все недоволствате. Е направете го вие, като сте толкова отворени!

EDIT: Сега ти видях едита... не звучеше много закачливо, а и съм в лошо настроение, заради болестта. Който не му харесва - да не тегли и да мълчи.

Emanuil написа:
Обаче човекът е прав - ти не държиш авторските права в/у картинките в галерията :). Ако си си го написал сериозно де.

Всъщност мога да го осъдя. Съществува такова нещо като "морално право" (лицензът ГНУ е базиран на него), според който тези файлове са моя законна собственост.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 20 Окт 2009 22:13

Комикси, които не са печатани от 20 години и ги няма никъде нямат авторски права. След толкова години те просто изтичат и ползването/копирането и т.н. става свободно.Няма кой да ти търси отговорност.
Ако задълбаем още повече излиза, че собствениците на авторските права на комиксите могат да те осъдят за копиране и разпространяване на техните материали.

Но не искам да се заяждам, просто изказването ти не беше съвсем коректно отп равна гледна точка. :)
За труда- браво, продължавай в този дух. Макар да не съм фен на SW смятам да разгледам колекцията. Обаче пробвай да я покажеш и на други хора, не се ограничавай с този пустеещ вече форум. Тук нито ще го видят достатъчно хора, а за получено признание и дума не може да става.
Лека вечер :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2009 22:19

Кралю Минотавър , имаш ли регистрация тук - http://forum.starwarsbg.org/ ,и ако да, как ти е ника ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2009 22:37

Цитат:
Комикси, които не са печатани от 20 години и ги няма никъде нямат авторски права. След толкова години те просто изтичат и ползването/копирането и т.н. става свободно.Няма кой да ти търси отговорност.

Ако задълбаем още повече излиза, че собствениците на авторските права на комиксите могат да те осъдят за копиране и разпространяване на техните материали.

Тук вече ми става малко мътно, затова питах сестра ми, която е дипломиран юрист. Положението е горе-долу следното:

Авторските права се запазват до 70 години след смъртта на автора. Издателството все още си съществува, 70 години далеч не са минали, така че авторски права върху комиксите все още има.

Издателската къща може да ме осъди само ако ползвам техни запазени марки с комерсиална цел, без да съм закупил необходимия за това лиценз. Аз не печеля пари от галерията, следователно не мога да бъда осъден.

Ако някой обаче открадне файлове от галерията ми и аз докажа, че това са точно моите файлове (а не просто взети отнякъде), аз мога да го осъдя за кражба на интелектуална собственост. Строго погледнато собствеността не е моя, но все пак мога да пледирам. Законът е странно нещо...

Разбира се, тъй като не са нарушени авторски права, съдът най-много да забрани на онзи да разпространява файловете и да му обяви порицание. С други думи няма да успея да наложа някакво ефективно наказание, но поне ще разкарам копелето по инстанции и ще го накарам да се охарчи за адвокат.

Demon__Hunter написа:
Кралю Минотавър , имаш ли регистрация тук - http://forum.starwarsbg.org/ ,и ако да, как ти е ника ?

Имах, но вероятно вече са го затрили - не съм влизал от 3 години. За какво ти е?

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com