Emanuil написа:
А сега кажи ми кое от горното не е вярно.
Като цяло да ругаеш някой заради различия в музикалните предпочитания (особено като ти си комерсиалния) е изключително детско. Ще си говорим след няколко години (за някои от вас- 30-40) когато пораснете малко. Тогава ще се смеете на музикалните си предпочитания и ще се чудите на акъла си дет сте псували някой задето е изтъкнал очевидното, което ви убягва.
Лични впечатления от групата- всичко е идеално, вокала е на средно ниво. Текстовете не ми допадат. За мен са посредствени. Лично мнение, никой няма право да го оспорва. Точка.
Добре, не ме ебе какво харесваш. Само помни, че ние много добре знаем какво слушаме и ще го слушаме цял живот. Аз ще слушам цял живот Пантера и на 80 като стана, ще се сетя колко ми е било кеф като съм бил на 20 и няколко, да се съберем с компанията, да налеем ракията и да си пуснем Cowboys From Hell. И тогава ще ми стане едно хубаво, че в живота ми е имало наистина хубави ( за мене ) неща.
Ще ти дам пример - преди няколко вечери се бяхме събрали с баце Рийд, Нордваргр и братовчед ми от Чехия. Седяхме цяла вечер на уиски и свещи и си говорихме как като бяхме малки сме чували за яките групи от радиото или от надписи по подлезите. Как сме търсили касетки на , забележи , Слипкнот, Корн или Офспринг , и сме се кефели истински като се доберем до такова ''бижу'' за нас по онова време. И днес дори за миг не съжалявам, че тогава не съм слушал Beherit и не съм бил сериозен некро войн.

Никой не се ражда с рогата напреде, а само комплексарите и тея дето държат на някакъв идиотски имидж, се срамуват от това какво са били преди.
А ти, вероятно, ще караш трамвай и ще надуваш чалга на старците, щото така ще си с една идея по-близък до социума. Прав ти път, и на интересите ти, и на мирогледа ти.
Аре, отивам да правя мусака