Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: SW: The Old Republic

Мнение от Tiny »

Magneto666666 написа:Тини не те бяхме виждали тук доста време
Иначе по въпроса-...
Дам, от вчера не съм поствал в темата :P Иначе няма какво да пиша. Бях започнал да пиша защо предпочитам сит, но кравочовека беше покрил всичките ми точки + бонус :) Сега чакам мейла за приемането в бетата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Ако те изберат- се барикадирай се у вас, прави клипове и скрийнове, и ги поствай тук :D
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

Ммм, вече си представям как съвета на даджайците дава поредната си недоизпипана задача на младия и неопитен падаюн, който от своя страна пада на колене пред безмилостната злоба на sith warrior-а ми :twisted:
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

TheChosen1 написа:Ммм, вече си представям как съвета на даджайците дава поредната си недоизпипана задача на младия и неопитен падаюн, който от своя страна пада на колене пред безмилостната злоба на sith warrior-а ми :twisted:
филмар...
Minotaur King написа:гаменче
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

TheChosen1 написа:Ммм, вече си представям как съвета на даджайците дава поредната си недоизпипана задача на младия и неопитен падаюн, който от своя страна пада на колене пред безмилостната злоба на sith warrior-а ми :twisted:
Дано не се сърдиш, че го сложих в подписа си, но това беше култово :D
TheChosen1 написа:даджайците
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Дееба ваш'та мама военолюбива...

Какво меле, каква война? Вие луди ли сте? Шири се повсевместен глад. Навсякъде се вдигат бунтове. Нямаме войска. Нямаме пари. Нямаме нищо. Поданиците ни са гладни, голи и боси. Флотата ни е унищожена. Войници липсват - две поколения бяха избити във войната. Как ще нападнем врага - с камъни и дървета ли? От войската ни са останала шепа души и те са сломени и телом и духом. Вътрешните ни работи са пълен хаос - нямаме достатъчно ресурси да поддържаме инфраструктурата и бюрократичния апарат. Не можем да упражним ефективен контрол дори върху собствените си планети.

Този мир ни трябва, разбирате ли, ТРЯБВА НИ! Не можем да си позволим да водим война. В никакъв случай!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
radi_bomb

Re:

Мнение от radi_bomb »

Minotaur King написа:Дееба ваш'та мама военолюбива...

Какво меле, каква война? Вие луди ли сте? Шири се повсевместен глад. Навсякъде се вдигат бунтове. Нямаме войска. Нямаме пари. Нямаме нищо. Поданиците ни са гладни, голи и боси. Флотата ни е унищожена. Войници липсват - две поколения бяха избити във войната. Как ще нападнем врага - с камъни и дървета ли? От войската ни са останала шепа души и те са сломени и телом и духом. Вътрешните ни работи са пълен хаос - нямаме достатъчно ресурси да поддържаме инфраструктурата и бюрократичния апарат. Не можем да упражним ефективен контрол дори върху собствените си планети.
Мда не прочетох много за Балмора, но разбрах, че много от войските ще бъдат набрани от там, заради сравнителният и неутралитет и безучастие.Поправи ме ако греша, о рогати кралю.
Аватар
odojitoo
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2

Мнение от odojitoo »

....не ти е мястото тука .. зарибен..
May the Force be with you!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Minotaur_king успокой се малко,излез на чист въздух.Това все пак е шибана игра,какво все вживявате и превъзнасяте,като 7 годишни лапета.
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

odojitoo написа:

....не ти е мястото тука .. зарибен..
Сам си противоречиш.... Това е тема точно за зарибени по SW , => мястото ми е точно тук :wink:
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

ае брато ти стана бисер тука е с твойте даджайци.. прекалено си зарибен...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Тая тема пръска от geek-щина.Кво се филмирате толко по некво ммо,така или иначе няколко месеца след началото сичко ше стане фарм.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Wannabe написа:Тая тема пръска от geek-щина.Кво се филмирате толко по некво ммо,така или иначе няколко месеца след началото сичко ше стане фарм.
Епа, ти дека си се сурнал да ръсиш критика. Хората се кефят - нека, дееба.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ми нека.Аз па се кефя да ръся критка ха
Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

Wannabe написа:Ми нека.Аз па се кефя да ръся критка ха
май на теб не ти е тука мястото... критик..
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Who let the trolls out?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sry махам се.Продължавайте си с плановете за завладяване на вселената :lol:
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Sturm написа:филмари...
Щурме, връщай се в родния си девети кръг на ада и не изпълзявай оттам!
DJ Cat написа:Minotaur_king успокой се малко,излез на чист въздух.Това все пак е шибана игра,какво все вживявате и превъзнасяте,като 7 годишни лапета.
Колега, ти за роулплейинг чувал ли си? Отивай да power lvl-иш в WoW и ни остави намира.
Wannabe написа:Тая тема пръска от geek-щина.Кво се филмирате толко по некво ммо,така или иначе няколко месеца след началото сичко ше стане фарм.
Първо, тук сме само ролеваци.

Второ, фармингът в играта е ограничен до минимум.

Трето, хейтъри не толерираме.

И да, гийкове сме. При това горди. Peace.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

DJ Cat

Re:

Мнение от DJ Cat »

Minotaur King написа:
Sturm написа:филмари...
Щурме, връщай се в родния си девети кръг на ада и не изпълзявай оттам!
DJ Cat написа:Minotaur_king успокой се малко,излез на чист въздух.Това все пак е шибана игра,какво все вживявате и превъзнасяте,като 7 годишни лапета.
Колега, ти за роулплейинг чувал ли си? Отивай да power lvl-иш в WoW и ни остави намира.
Първо, тук сме само ролеваци.

Второ, фармингът в играта е ограничен до минимум.

Трето, хейтъри не толерираме.

И да, гийкове сме. При това горди. Peace.
Mrazq wow.Izlez i pii edna bira i se zamisli malko....ne e normalno golqm chovek(kakavto tvardish che si) da se darji kato 7 godishno lape,koeto si mechtae da stane zvezden reindjar.Pi6a ot ifona,sajelqvam.Qvno ti e tolkova umstveniq bagaj i za tova NAPRAVO ME ZATAPI ''idi igrai wow''.V sledva6tiq si post mi se pohvali 4e pravi6 pove4e kilove na cs i minavash nqkoi rpg-ta bez da piesh kolbi.Za roleplayeri sam 4uval i za propadnqci,koito nqma kvo da praqt sa6to.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

DJ Cat написа:Mrazq wow.Izlez i pii edna bira i se zamisli malko....ne e normalno golqm chovek(kakavto tvardish che si) da se darji kato 7 godishno lape,koeto si mechtae da stane zvezden reindjar.Pi6a ot ifona,sajelqvam.
DJ Cat, цялата ни гилдия е ролевашка. Когато съм в тази тема, от мен се изисква да влизам в роля. Затова пиша по този начин.

В мечтите няма нищо лошо, колкото и нереални да са.

Бира (и всякакъв друг алкохол) не пия - строг въздържател съм.

Peace.

EDIT:
DJ Cat написа:Qvno ti e tolkova umstveniq bagaj i za tova NAPRAVO ME ZATAPI ''idi igrai wow''.V sledva6tiq si post mi se pohvali 4e pravi6 pove4e kilove na cs i minavash nqkoi rpg-ta bez da piesh kolbi.Za roleplayeri sam 4uval i za propadnqci,koito nqma kvo da praqt sa6to.
Явно и на теб толкова ти е умствения багаж, че да съдиш за човек по 1-2 негови поста, особено когато същият човек признава, че играе роля. Зашо мислиш, че съм "пропадняк"? Знаеш ли нещо за мен въобще? Или просто си хейтиш?

P.S. Дума като "пропадняк" в българския език не съществува.

Публикувай отговор