ФАКЮ /тая е за триене/
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване
Tоя форум е ебати и глутницата вълци - набедят ли някой за зайче и всички юруш след него, ей така, да вървят псувните 
Трева в котенцата...
-
h3artstone
- Обратна връзка:
А повечето сте идиоти, защото наводнихте и тази тема. Спрете сега или ще превърнете темата в ново форумно меме 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Емануил лапа пишки
ПП
отчаяно не жела да се цепя от колектива
ПП
отчаяно не жела да се цепя от колектива
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Кире_Гръчата, след това изказване бих искал да те видя. Ей така, да проверим кой чия тиква ще разбива. Ти като се правиш на псевдо селски ерген искам ме обзема някакво желания да ти навръ главата у гъза.
С нова регистрация? Няма да си правя нов рег само защото имам социален живот и говоря за него
Фанатик, стига се превзема. Да видя деник да се оплаче или нещо? Не. Така че не говори без да си видял.
Общо взето вие грешите, а аз съм прав. Намерете слабо място в аргументацията си и тогава говорете. Защото ако аз тръгна да вадя всяка ругатня от вашите постове, еми повярвайте ми, форума трябва да го изкопирам целия.
С нова регистрация? Няма да си правя нов рег само защото имам социален живот и говоря за него
Фанатик, стига се превзема. Да видя деник да се оплаче или нещо? Не. Така че не говори без да си видял.
Общо взето вие грешите, а аз съм прав. Намерете слабо място в аргументацията си и тогава говорете. Защото ако аз тръгна да вадя всяка ругатня от вашите постове, еми повярвайте ми, форума трябва да го изкопирам целия.
Да ти еба майката.
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Tи ще си замълчиш ли поне един път бре, юнак?!?Emanuil написа:Кире_Гръчата, след това изказване бих искал да те видя. Ей така, да проверим кой чия тиква ще разбива. Ти като се правиш на псевдо селски ерген искам ме обзема някакво желания да ти навръ главата у гъза.
С нова регистрация? Няма да си правя нов рег само защото имам социален живот и говоря за него![]()
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
-
Steel
- Обратна връзка:
Он е високоинтелектуален - случайност е, че всеки, който му прочете постовете му се струва, че е тъп като гъз..h3artstone написа:
Tи ще си замълчиш ли поне един път бре, юнак?!?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Емануиле, кирето е дебел, голям и с дълга коса.Зъл изглежда, не се дърви
Вероятността 1 човек да е прав а другите много да грешат и то за нещо, което не опира до специфични познания в днешно време клони към нула.Казах ти - тая тема не ти е мястото със сигурност, не стига, че разваляш сладките спомени ами и не печелиш нищо - аргументация трябва да има ако се води спор, а аз не виждам никой да е хванал конкретен казус и да се говори по него.Просто остави "ноу-лайфърите" да се забавляват и ги гледай "отвисоко", вместо да им натякваш колко си по-умен по този начин, щото всеки с елементарни познания по психология просто се смее...Както ти наистина би трябвало да се смееш, ако беше по-умен.Общо взето вие грешите, а аз съм прав.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
тогава щеше да се смее на себе си.
И какво като имаш. Това е нищо. Ти си един от безличните милиарди както всички нас. Ти си никой. Безполезен си.Emanuil написа: имам социален живот и говоря за него![]()
Да видя деник да се оплаче или нещо? Не. Така че не говори без да си видял.
Общо взето вие грешите, а аз съм прав. Намерете слабо място в аргументацията си и тогава говорете.
Нямам правото да говоря от името на деник, но едва ли му се е занимавало с некви глупости написани от някакъв произволен трол.
Ние грешим...Опитът ти да се правиш на Индивидът звучи глупаво. Защо ти не прегледаш своята аргументация? Откъде произлиза тая гордост се чудя? Да не би да си направил нещо, което да допринесе към прогреса на човечеството и доброто състояние на света, в който живеем? Едва ли...
Извинявам се, че осирам темата ама тоя почва да дразни.
I wanna be sedated.
ЦъкEmanuil написа: Общо взето вие грешите, а аз съм прав.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Между другото, римският тактик "Стратегий" брои ли се за меме? 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Това майка ти ли е?Sentry написа:ЦъкEmanuil написа: Общо взето вие грешите, а аз съм прав.
Иначе причината да не приемате моята аргументация е нещо като изкривена форма на стадно чувство в интернет.
Аз се интересувам от психология и мога с чиста съвсет да заявя, че познавам тази наука по-добре от писалите до сега. И да. смея се понякога. Но не на себе си, повярвайте ми.
Добре, не виждаш ли какво правиш? Причината, че не приемаме твоята аргументация, е, че тя липсва. Предлагаш ни някакви жалки оправдания. Опитаха се да ти обяснят без псувни - пак си недоволен. Спри да се буташ между шамарите, човек. Не си повече от нас и никога няма да бъдеш.
Нека е стадно чувство. Фактът си остава - няма да бъдеш един от стадото, защото не те искаме.
Нека е стадно чувство. Фактът си остава - няма да бъдеш един от стадото, защото не те искаме.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Яката тема биде наакана.
Форумът би могъл да направи реверанс към Емануил и да му даде втори шанс. Той от своя страна ще замлъкне и няма да се обяснява, че всички го хранели. Може и нещо свястно да напише, кой знае. Защо не се спре това, навсякъде Емануил, та Емануил...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Е, не достатъчно друже, щом смяташ своята гордост за положително качество. Опитваш се да изглеждаш готино, но всъщност си идиот. И о, да, ако наистина познаваше тази наука така добре, въобще нямаше да обсъждаме това или каквито и да е било твой думи с този подход. Условието при тебе е да изглеждаш велик, комплекс ти е, хе-хе, но ако сега се загледаш в стаята ти, в това което ти си изградил, или по-точно мама и тати, които сега гледат телевизия в хола ви, дали наистина си толкова велика личност? Едва ли. А сега спри да пълниш и тази тема с простотията си, ако имаш и малкото съвест, за която така говориш, сам ще разбереш че трябва да направиш разликата между виртуалното и реалното, и че трябва да се стремиш да постигнеш величие там, а не тук.Emanuil написа:[
Общо взето вие грешите, а аз съм прав.
Цък
Това майка ти ли е?![]()
Иначе причината да не приемате моята аргументация е нещо като изкривена форма на стадно чувство в интернет.
Аз се интересувам от психология и мога с чиста съвсет да заявя, че познавам тази наука по-добре от писалите до сега. И да. смея се понякога. Но не на себе си, повярвайте ми.
П.П.: Поздрав с Puscifer - World Up My Ass
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не бе, мой, не съм тръгнал да се трепеме, просто идеята ми беше, че има поне 10 души от тоя форум, които БИХА ти счупили главата само защото ги дразниш.Emanuil написа:Кире_Гръчата, след това изказване бих искал да те видя. Ей така, да проверим кой чия тиква ще разбива. Ти като се правиш на псевдо селски ерген искам ме обзема някакво желания да ти навръ главата у гъза.
Не се впрягай, иначе
джумерки
Брутално. Много добре, Дидо. Първите неща като са били на дневен ред още не съм влизал в форума, но са класика.
чукам, влизам, гледам заключено
Бях тръгнал да пиша дълъг пост, но се отказах. Просто защото спорът с вас е като спорът със съседското куче- колкото и да му говориш, то пак си лае и от дума не разбира.
Оттеглям се от спора
Оттеглям се от спора