Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Бесен съм!Технополис са идиоти.Чети!
Публикувано на: 12 Окт 2009 16:11

JFK написа:

И пресата за коса също и епилатора :D :D :D .

Faggot детектор-БИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИП :lol: :lol:

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 12 Окт 2009 16:13

От технополис съм нямал проблеми,може би защото съм купувал от там само дреболии...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 16:21

Орк - Паладин написа:
Много малко хора отиват в сервиз,където могат да поръчат машината си част по част и по този начин хем да постигнат високо качество,хем да е на ниска цена.
Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си цена

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:08

Ем, аз си купих мп3ката оттам(като на Дидо(Деник) и вече близо 2 години-никъв проблем.
Само дето е тайванска, а не китайска :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:13

Wannabe написа:
Орк - Паладин написа:
Много малко хора отиват в сервиз,където могат да поръчат машината си част по част и по този начин хем да постигнат високо качество,хем да е на ниска цена.
Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си цена

Е такъв филм още не съм виждал, освен ако не говорим за маркови сглобки. Некви Метро/Технополис/Фантастико изгъзици досега квото съм видел сите са били под секва. Най-оферта си е част по част да си избереш, ще платиш малко повече ама поне знаеш за кво ... А не след месец-два да почнат да ти горят транзистори, чипове, захранване, юсб-ита и тем подобни. Досега квато и да е такава машина дето съм си имал работа, дори първоначално (1 година и нещо макс) да изглежда железо, накрая почва да сбъгясва.

А за големите техномаркети (европа, технополис и т.н.) наистина по често случваш на сбъгясана стока, ама няма как като продават толко боклуци. Моя съвет е от Мултирама да не купувате, поне софийската долу на Славейков. Там кат ти се развали нещо (не рядък случай) гледай сеир. Поздравявам всеки на който нещо са му подменили без доплащане, да са му оправили нещо и въобще да извършат квато и да е замяна или ремонт в рамките на по-малко от месец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:23

Sturm написа:
Kerry King написа:
@Blue-като се хилиш я ми кажи-откъде да си взема готварска печка или микровълнова?От заложната къща или технополис.Съгласен съм,че техниката им е скапана(имам опит с PSP и Mp3 плейър),но радиа за коли,печки,сешоари,хладилници,че и принтера ми е от там не съм видял дефект.Всичко изброено отгоре го притежавам закупено от там(принтера също е техника,но по-особена-бачка).

Казах компютри, те не се купуват от техно супер маркети и тн.

I accept my fail.

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:24

slim_k написа:
Wannabe написа:

Е такъв филм още не съм виждал, освен ако не говорим за маркови сглобки. Некви Метро/Технополис/Фантастико изгъзици досега квото съм видел сите са били под секва.
Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзиви

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2009 19:27

вчера си купих чипс от фантастико

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2009 21:44

Чакай малко ти си си купувал комп от технополис ? Остави това,ами след това си купил и мп4-ка от същото място ? Идиот,щади си парите малко,като пазаруваш,не го давай едно към гьотере.Едно,че си взел комп от ТЕХНОПОЛИС,съвсем друго,че след това си си взел друга джуджавка от там отново. :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 13 Окт 2009 21:52

Kerry, печки, хладилници и прочее.. от технополис ако не искаш да ги купуваш, магазините на производителите също са вариант. Налага ми се напоследък да пазарувам обзавеждане, вместо да се лигавя с техномаркет - отидох при директния вносител на Gorenje, напазарувах си на цени, по-ниски от тези в маркет-а.. друг е въпроса, че в самия техномаркет има уникалното разнообразие от страни-производители. Sony, японска марка (дано никой не го оспори) вътре имат какво ли не. Bravia-телевизор Сони, гордо плеснат на стената - произведено в Китай/Словения/Белгия/Турция (видях го!!!) - само не и в япония. Така че Технополис - всичко е с едно наум ;)

И, понеже се занимавам с това: НИКОГА компютърна техника от Технополис. Единични бройки (не се сещам дори за някой познат, но съм чувал истории за НЕпатили) са онези, които са доволни. Всичко друго е под всякаква критика, колко машини взети оттам съм ремонтирал не е истина просто.. а и се учудвам че хората пазаруват от там, при все че най-евтините пц-та от Жар/Мултирама/Плесио/Ресет/Мост/Асбис са по-качествени и на същите цени..

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2009 23:43

Вчера си купих дъвка от технополис и беше с косъм,неси копувайте от там дъвки :effyou:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2009 00:10

Лично моят съвет е да не се прибягва до покупка на настолен компютър от Технополис и тем подобни верига магазини. Колкото пъти съм се занимавал с такива от там, винаги съм си имал ядове. Най-сигурно си е специалните за това магазини. Ала Reset, Jar, Multirama ako щете и т.н :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2009 07:29

стария лаптоп е от Техномаркет и нямах проблеми - да залях го с вода и той гръмна, но дотогава нямах проблеми...иначе ако някой знае магазин за всякакъв вид техника където не се продават дъвки с косми и чипс, а сервиза им е уникален и се стига до него само ако не може да ти заменят уреда с друг, то кажетеее :)

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 14 Окт 2009 15:36

Купувал съм си тонколони и пералня от технополис и си бачкат идеално (да чукнем на дърво), много си зависи от марката. Иначе компа си го сглобих част по част, както всеки истински геймър трябва да прави :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 14 Окт 2009 17:20

Wannabe написа:
Е такъв филм още не съм виждал, освен ако не говорим за маркови сглобки. Некви Метро/Технополис/Фантастико изгъзици досега квото съм видел сите са били под секва.Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзиви
[/quote]

оооо Техномаркет от там си взехме хладилник, който след 1 седмица се прецака. Разкарвахме по сервизи 4-5 пъти и накрая отидохме в техномаркет доплатихме и си взехме друг хладилник.;Д

Профил Skype

Публикувано на: 14 Окт 2009 17:54

Wannabe написа:
Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзиви

плесио и мултирама са такива големи специалисти и си разбират от работата толкова добре, че като им отнесеш компютър с повреда им отнема две седмици да открият, че всъщност нямало повреда :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com