Generals или Red alert 3?
-
ichkata97
- В момента играе: Battlefield Bad Company 2; Minecraft; Combat Arms
Generals или Red alert 3?
Кажете ми мнението си по въпроса коя е по-добра, защото спорим с един приятел.
Re: Generals или Red alert 3?
Red alert 3 според мен
-
ichkata97
И аз смятам така, но приятеля ми - не.
-
ichkata97
Е да ама още рано. СС 4 ще е голям хит смятам. Или поне се надявам.
-
¦•••SHERIFA•••¦
То това ще е голямата конкуренция на StarCraft II, къде отиваш може би... Red Alert 4 няма нито rumours, нито нищо, но на мен ( поне ) ми е ясно, че и него ще го има през 2011-2012
.
Generals ,заради хубавите спомени когато с аверите давахме по 10 лева на ден по компютърни клубове ,за да я гъчим като невидели.Ех ,какви турнири си правихме ,ах ,спомени, спомени...
Ако е C&C: Generals vs Red Alert 3 - Red Alert 3, но според мен C&C: Tiberium Wars е по-добра от Red Alert 3... лично мнение.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
+1Demon__Hunter написа:Generals ,заради хубавите спомени когато с аверите давахме по 10 лева на ден по компютърни клубове ,за да я гъчим като невидели.Ех ,какви турнири си правихме ,ах ,спомени, спомени...
a.k.a Frosty
Една анкета направи
Red Alert 3 определено повече ми хареса.Не знам защо,но атмосферата беше забавна и неангажираща.
Kirov Reporting
Kirov Reporting
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Точно заради това не ми хареса.Когато искам да играя военна стратегия(или какъвто и да е жанр) искам да и има сериозна атмосфера ,а не някаква лигава ,като RA3.King ov Hell написа:Red Alert 3 определено повече ми хареса.Не знам защо,но атмосферата беше забавна и неангажираща.
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Generals 
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
+1Sentry написа:Ако е C&C: Generals vs Red Alert 3 - Red Alert 3, но според мен C&C: Tiberium Wars е по-добра от Red Alert 3... лично мнение.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Re:
Не че Tiberian Sun e толкова стара, ама айдеMinotaur King написа:C&C: Tiberian Sun и експанжъна й Firestorm. Аз съм от старата гвардия.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Re: Re:
О, бас хващам, че повечето софткор геймърчета тук не са я чували.Emanuil написа:Не че Tiberian Sun e толкова стара, ама айдеMinotaur King написа:C&C: Tiberian Sun и експанжъна й Firestorm. Аз съм от старата гвардия.
То не е ли WoW или нещо друго комерсиално...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Пробвай пак с Dune 2
Или KKnD 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?