Автор |
Съобщение |
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 09 Окт 2009 22:09
Ъмм...каде да намеря телекинеза, за да взема третата златна купа в града
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 10 Окт 2009 01:38
Ми от вендорите.Аз скролове си купувах от тоя мага в храма при бандитите
|
|
|
|
|
ivo333
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 11 Окт 2009 15:37
Ненормално добра игра. При това в пъти по-добра от Готик 3. Мисля, че туко що си припомних защо обичах жанра! Засега най-големия плюс на играта е атмосферата. Който не го кефи да ......меча!!!
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 11 Окт 2009 15:47
Е готик 3 е ташак.Ама 2ката си остава най-добра
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 11 Окт 2009 16:36
Сега я превъртях. Доволен съм, понеже нямах кой знае какви очаквания. Дано и Аркания се окаже добра. Това, което ми липсваше е малко повече задълбаване в историята. Нямаше толкова много странични куестове и като цяло всичко беше много повърхностно. Готик 2 в това отношение е ненадмината. Нямаше и никакви трудности и кой знае какви загадки и ''пъзели''. Бойната система е на светлинни години от тази в Готик 3, обаче, за което съм предоволен. И сега един въпрос - намерих връх на някакъв меч и друго парче от някакъв two-handed меч. И двете парчета са части от различни оръжия. Чудя се дали като се reforge-нат ще правят добър демидж. Някой намирал ли ги е ? Най-силното, което успях да направя като меч е да си изкова obsidian two-hander - 90 dmg. Titan Sword e 80. Накрая карах с брадвата на Урсегор , щото правеше свински демидж и наблъсках точки в axe fighting та повече не ми трябва, но ми е просто любопитно тези мечове дали са яки А, и относно achievement-ите ... Те трупат ли се при второ превъртане ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 11 Окт 2009 17:23
Двата меча, които се reforge-ват са Stormwind и Soulstealer. И двата са сравнително слаби и намират приложение някъде до 2ри-3ти Chapter. Най-силния меч е Titanwing - 100 dmg. Намира се в сандък, който ако не греша, е заровен в храма при вулкана.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 14 Окт 2009 13:50
На последния гат съм копелета! Ама няма биене жмубамайгада дразнеща! Продължавам да го мъча.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 14 Окт 2009 18:23
Е той е елементарен.Само бегаш от светкащите плочки и му блокираш missile-ите
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 14 Окт 2009 19:31
Да е, усетих му схемицата. Пръснах му г'зо.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 19 Окт 2009 19:40
4 чаптер копеуета!Играя с дона, но си изтрих сейфа с Warrior of Order по погрешка Иначе всеки chapter е по-къс от предишния.Засега съм с Titan Sword, но се надявам да взема по-добро, защото гадните гущери са гадни.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 21 Окт 2009 17:36
Зациклих.Трябваше да намеря дрид , който да оправи счупения диск за вратата , която иквизитора ми показа.Вълка ме заведе до Руини , но на входа е направена магическа бариера , която не ме пуска.Ще съм благодарен , ако някой ми обърне внимание и подскаже как да премина.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 21 Окт 2009 17:59
Върни се обратно при колибата на друида и говори с NPC-то.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 21 Окт 2009 19:33
Да , би трябвало да ме научи как се махат ( да го заведа и да ми даде 3 скрул-а ) , но имам само трейд... Ще пробвам с виц .Почнах от страната на Дон , след това говорих с инквизитора и почнах да му изпълнявам мисията за 5те ключа. Имам и още един въпрос.Как да мина моста в пещерата над лагера на Дон в блатото.Руините , в които се намира "убавата" брадва.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 22 Окт 2009 08:29
Цъкни с атака връз магическата бариера и той ще я пипне и ще заключи, че трябва да пита някой по-вещ. Така че ти се отвори диалог със Cyrus.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 22 Окт 2009 09:32
Врътнах играта.Играх с Дона, сега смятам да почна с Войн.Много добра беше играта.Чудя се дали ще има продължение.Втора част в която ще отидем към континента и ще се борим с Титаните.Отново.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 22 Окт 2009 16:22
Kак да премахвам сините магически бариери на вратите.От хората на дон съм , при кой трябва да отида за да ме научи или даде спел папирос
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 23 Окт 2009 00:25
Врътнах я. Доста слаба игра ми се видя. Готик 2 е на светлинни години над тази.
В началото диалозите бяха отвратително незадълбочени, беземоционални и общо взето, отвращаващи. Но тази игра се харесва едва след като поцъкаш няколко часа. Странно ми беше, че качеството на диалозите се подобри значително напред в играта, като на места се появяваха готини лафчета, сарказъм и подобни речеви пособи, с които създателите очевидно трудно боравят. Бойната система е отвратителна и ме подтикна да си чийтна бойните скилове и да се направя мейдж. И дори тогава пак ми бъркаше в здравето близкия бой. Накрая не издържах, пуснах год моуда и трепах с меджик мисъл всичко, което ми се изпречи. Ако не ме държеше мъничко сюжета, нямаше и да я доиграя. Който пък беше следващото разочарование. Имаше прекрасни идеи и наченки на готина история, от които...не произлизаше нищо. Може би защото още ме държат спомените от Готик 2, чиито сюжетни обрати и развръзки накрая бяха съвсем изпипани, но определено историята ми дойде бозава. Изтрепай 15 руини, сглоби тъпата броня, убий боса и т'ва е братче, само една привидно надъхана реч от 3 изречения к'ви пичове са човечеството.
Да се ебете с тая игра. Аз чакам Dragon Age. Пираня Байтс напуснаха рпг сцената още преди излизането на лайнарщината Готик 3. Очевидно няма и да се завърнат на нея.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 23 Окт 2009 20:48
Почнах с Войн.Някой знае ли къде е книгата "Мъдрост в бой"(Wisdom In Combat)?
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 23 Окт 2009 21:37
Мисля ,че е в гробището на манастира.Ако не е там е при Cyrius или както се казваше.Влизаш при него , при една до книгите има ключ за подземието.Взимаш го и изпползваш бързо смешен спел . Слизаш доло и търсиш една от халките , която отваря врата.Ако не е и там пробваи при пича с книгите , подземната библиотека.Не си спомням точно откаде я взех.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 23 Окт 2009 21:39
YourSepulture написа: Мисля ,че е в гробището на манастира. Много благодаря.Отивам да видя.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|