Star Wars: The Old Republic
Re: SW: The Old Republic
Като заговорихме за рогатия,той пак изчезна.Няма кой да поддържа темата 
Дека се изгуби тоя Крал Минотавър ,че да посъживи темата ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Гледам че през ноща е бил тука за малко ама не ни е написал два реда върху които да размишляваме,за жалост
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Force bump.
Някой от вас получи ли одобрение/покана за бетата?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Ако някой беше получил щеше да се похвали веднагаХърфордиан написа:Force bump.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
На първо време пробвай с 1000-1500...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
rocchi
- В момента играе: Starcraft II, League of Legends
Колко години преди/след KotOR 2 ще се развива действието? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
200-300 доколкото си спомням.rocchi написа:Колко години преди/след KotOR 2 ще се развива действието?
Ъпдейтът тази седмица ще е комикс и още нещо!!
-
rocchi
- В момента играе: Starcraft II, League of Legends
200-300 години преди или след? 
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
След. Нещо ми намирисва на умряло от тая тема.rocchi написа:200-300 години преди или след?
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
-
Smokekiller
При мен регистрацията за бета беше успешна , но дали ще ме одобрят...вече е друго 
И аз се страхувам че поумря,ама го нява Минотавъра да я посъживи,а аз не мога да се справя сам<mitko> написа:След. Нещо ми намирисва на умряло от тая тема.rocchi написа:200-300 години преди или след?Съживете я малко, че не бива така.
- the_presator
- Обратна връзка:
Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.
TheChosen1 написа:даджайците
the_presator написа:Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.
EXPLAIN!
ДОста жалко.Той ми се видя най-умния от всички в форума.No offense meantthe_presator написа:Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.
А няма желание да пише тук,защото...?
- Unholy Man
300 години след падението на Дарт Трая мисля, някой да ме поправи ако греша.rocchi написа:Колко години преди/след KotOR 2 ще се развива действието?
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..
Без да съм сигурен ,но ми се струва ,че горкият Крал Минотавър се е натъкнал на някой не дотам възпитан и приятен още по-малко пък интелигентен форумен трол ,който му е изпилил нервите ....Жалко ,струваше ми се начетен човек, знаещ доста за сагата и отвъд нея и щеше да има много за дискутиране с него.Язък!radi_bomb написа:the_presator написа:Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.![]()
![]()
EXPLAIN!
- the_presator
- Обратна връзка:
Позна... Жалко наистинаDemon__Hunter написа:Без да съм сигурен ,но ми се струва ,че горкият Крал Минотавър се е натъкнал на някой не дотам възпитан и приятен още по-малко пък интелигентен форумен трол ,който му е изпилил нервите ....Жалко ,струваше ми се начетен човек, знаещ доста за сагата и отвъд нея и щеше да има много за дискутиране с него.Язък!
TheChosen1 написа:даджайците
Кой беше ?Sturm или някой друг?the_presator написа:Позна... Жалко наистинаDemon__Hunter написа:Без да съм сигурен ,но ми се струва ,че горкият Крал Минотавър се е натъкнал на някой не дотам възпитан и приятен още по-малко пък интелигентен форумен трол ,който му е изпилил нервите ....Жалко ,струваше ми се начетен човек, знаещ доста за сагата и отвъд нея и щеше да има много за дискутиране с него.Язък!