Автор |
Съобщение |
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 08:57
Гледай сега...колкото те са зле по твое мнение, толкова и ти си зле по тяхно. Единствените ти коментари са "ебаси ноу-лайфърите" "вземете излезте навънка" и подобни. А трябва да си много зле, за да мислиш, че наистина всички са се затворили 24/7 пред компа. А това, че ти имаш собствено мнение относно чийтовете, не значи нищо, щом то е различно от общоприетото. Така е в този форум, свиквай.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 10:13
Sentry написа: Е ти не ставаш ли малко нагъл като някой иска помощ да го обиждаш и да искаш той или някой друг нищо да не ти каже, а? А и що не вземеш да се засрамиш какъв си лицемер, щото не е като да не си търсил хакове за Fifa, нали? Помощ да стане бот,по добре да не му се помага И не,не съм търсил хакове за фифа,на времето нз дали тука беше,бях направил тема има ли някакви хакове за фифа изобщо понеже един приятел от долния етаж много странни работи правеше и биеше а то се оказа че имало лаг Ходих до у тях и гледах,после на бокса вкъщи го бих
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 15:34
Декстъре,като видях мнението ти за ника ми такъв facepalm си направих... http://lmgtfy.com/?q=king+ov+hellайде образовай се малко,преди да плюеш наготово кретенче такова. @Kamelot-знам го вокала на Offspring,ама съдейки по сивото вещество в главата на Декстър,мислех,че ника му е от сериала.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 18:33
King ov Hell написа: @Kamelot-знам го вокала на Offspring,ама съдейки по сивото вещество в главата на Декстър,мислех,че ника му е от сериала. Дам... и аватарът му е невидим... Drovage, като няма да помогаш - не пишеш, или ако пишеш - поне не обиждаш. И не се подиграваш на някой, който бил написал Throln като ти преди си писал хаци...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 19:05
King ov Hell написа: Декстъре,като видях мнението ти за ника ми такъв facepalm си направих... http://lmgtfy.com/?q=king+ov+hellайде образовай се малко,преди да плюеш наготово кретенче такова. @Kamelot-знам го вокала на Offspring,ама съдейки по сивото вещество в главата на Декстър,мислех,че ника му е от сериала. По тая логика и ти се образовай малко, кьорав идиот такъв Да не говорим, че тоя Кон...там къвто-си е неграмотника-тъпо е да се пишеш King OV Hell
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 19:09
Dexter написа: King ov Hell написа: Декстъре,като видях мнението ти за ника ми такъв facepalm си направих... http://lmgtfy.com/?q=king+ov+hellайде образовай се малко,преди да плюеш наготово кретенче такова. @Kamelot-знам го вокала на Offspring,ама съдейки по сивото вещество в главата на Декстър,мислех,че ника му е от сериала. По тая логика и ти се образовай малко, кьорав идиот такъв Да не говорим, че тоя Кон...там къвто-си е неграмотника-тъпо е да се пишеш King OV Hell King ov Hell е ЕДИН,ЕДИНСТВЕН човек. Dexter е: Филм -> http://www.imdb.com/title/tt0773262/Анимационен Сериал -> http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter%27s_LaboratoryВокалист на The Offspring -> http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter_HollandПонеже се е написал "ov" по тая логика-Svartjern как да се напише?Svartiern сигурно.Айде млък и у лево да чийтиш.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 19:23
King ov Hell написа: King ov Hell е ЕДИН,ЕДИНСТВЕН човек.
Известен на МАЛКА, МЪНИЧКА група от хора.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 19:55
Е доволно усрахте темата. Авторе повечето чийтове за W3 бачкат и за компа и за теб а да търсиш и теглиш хак за сингъл няма смисъл ако е за мулти обаче това е друг въпрос
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:05
KaLI_BoGa написа: Е доволно усрахте темата. Авторе повечето чийтове за W3 бачкат и за компа и за теб а да търсиш и теглиш хак за сингъл няма смисъл ако е за мулти обаче това е друг въпрос Олеле, Усрахме темата, света е на прага на свършване.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:07
Sentry написа: King ov Hell написа: King ov Hell е ЕДИН,ЕДИНСТВЕН човек.
Известен на МАЛКА, МЪНИЧКА група от хора. Ей,ама и ти си един тролозащитник Съгласен съм,че този който не е слушал блек метъл,името King ov Hell или Gorgoroth ще му е непонятно.Но все пак тази МАЛКА,МЪНИЧКА група от хора го познават,виждали са го на живо целували са му обувките ако щеш,но те го почитат. @KaLI_BoGa-Welcome to PCM Forum...oh and
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:09
Декстър също е само един ЧОВЕК!!! Щото и "филма" и сериала са измислени, right? Та така...пак си фейлна яко... О и още нещо-не те съветвам да наричаш Сентри(тази титанична фигура във форума, бай дъ уей) "тролозащитник"...да си знаеш ти казвам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:15
KaLI_BoGa написа: Е доволно усрахте темата. Авторе повечето чийтове за W3 бачкат и за компа и за теб а да търсиш и теглиш хак за сингъл няма смисъл ако е за мулти обаче това е друг въпрос мерси
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:18
Dexter написа: Декстър също е само един ЧОВЕК!!! Щото и "филма" и сериала са измислени, right? Та така...пак си фейлна яко... О и още нещо-не те съветвам да наричаш Сентри(тази титанична фигура във форума, бай дъ уей) "тролозащитник"...да си знаеш ти казвам Добре бе,защитавай ония нещастник,дето една игра не може да изиграе сам,псувай в форум на списание и мисли,че пишката ти пораства.да си знаеш ти казвам.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 08 Окт 2009 18:57
King ov Hell написа: Dexter написа: Декстър също е само един ЧОВЕК!!! Щото и "филма" и сериала са измислени, right? Та така...пак си фейлна яко... О и още нещо-не те съветвам да наричаш Сентри(тази титанична фигура във форума, бай дъ уей) "тролозащитник"...да си знаеш ти казвам Добре бе,защитавай ония нещастник,дето една игра не може да изиграе сам,псувай в форум на списание и мисли,че пишката ти пораства.да си знаеш ти казвам. Ок, аз не защитавам "ония" "нещастник", ама се ядосах на оня кретен, че се прави на интересен, и на тебе също по-същата причина! Също се чудя, ти не псуваш ли?! Мисли бе, човек! И да, пишката ми расте-сега му е времето, ама май и на тебе ти се ще да ти порасте, като те гледам как се заяждащ, путко майно...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 10 Окт 2009 00:25
Sentry написа: Drovage, като няма да помогаш - не пишеш, или ако пишеш - поне не обиждаш. И не се подиграваш на някой, който бил написал Throln като ти преди си писал хаци... Не можеш да ме накараш И аз за хаци съм писал дали има някакви - да или не.А не да питам от къде да сваля хак,как се пуска и така.Както казах си мислех че друг е с хак,не съм търсел аз.Декстъре не виждам за какво ти взимаш страната на "оня"...Щом се ядосваш на мен или на Кинг значи си към "оня",doh.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: warcraft 3 .. Публикувано на: 10 Окт 2009 11:28
Казах, че не вземам страната на "оня", а се вбесих след като го напсува най-безцеремонно, необосновано и безсмислено...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|