Само дано не е препълнена с бъгове като ArmA 2 (която ако не се лъжа беше на същото студио), че тя едвам се играе дори с пачове. Иначе предните две части на Operation Flashpoint не съм ги играл, но тая мисля да я пробвам.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Играх я на бокса снощи и много ми хареса.Военните тактики и команди са много добри,има ориентиране по карта,добра е играта.В мулти сигурно ще е лудница.Има и ко-оп в мисиите освен versus но нз дали за комп има лан или само в нета.Ако има бъгове за РС ще е гадно защото играта и да не е велика то поне е много добра след първата мисия.
___________________________________ a.k.a Frosty
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Играта ми харесва,въпреки че се изисква доста голямо търпение за да се научи.Едва на втората мисия съм,но засега впечатленията ми са добри. Може и да пробвам мултито тези дни
значи тва не е като армата кате гръмнат един път и до там ти е маи съм играл първата бая яка беше джоинт таск нещо беше имаше едно бъги голяма лудница ставаше с него
johnyman
В момента играе: АААА
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения