Вчера врънах с двама мои приятели Safecracker и много ми хареса. Ако може някой да ми препоръча друга подобна на тази. Не говоря за редичка от пъзели от рода на lvl1, lvl2... и така, а да си има историйка да си обикаляш като в горе споменатата игра.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра с пъзели
Публикувано на: 05 Окт 2009 18:49
Puzzle quest В замунда има доста игрички тип 'открий даден брой предмети на екрана', придружени с нелоша история, а някои дори преведени на български. Ето тази е доста добра http://zamunda.net/details.php?id=161649
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Fang
15 Авг 2009 12:27 Мнения: 224 Местоположение: Хасково
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра с пъзели
Публикувано на: 17 Ное 2009 20:24
Big City Adventures
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения