Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 04 Окт 2009 11:57
Пак си преинсталирах wina, за трети път, вече нямам идея какво да правя, и пак рестарт и гаден син екран. Драйвери? Anything? Не мисля, че проблема е в хардуера ми, понеже тва започна да става преди месец-два, а преди това даже ни знаех че има такова нещо като blue screen of death. Някой някога да се е отървавал от този проблем? Как ?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 04 Окт 2009 15:58
На мен ми се оправи със преинсталация.
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 04 Окт 2009 16:21
Аз пък мисля, че е от хардуера... точно поради факта, че преди няколко месеца не се е случвало нищо подобно. Ква е машината? Какви са температурите? Версия на драйвъри? Дъно?
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 04 Окт 2009 18:14
Преинсталирай го още 3 пъти за късмет, ще се оправи...
Иначе си хвани тате под ръка и за 15 лв. в некой офис на фирма занимаваща се с такъв сорт неща ще ти диагностицират проблема за 30 мин....
Иначе по форума няма нищо да оправим, може да е всичко: от шитава дистрибуция/драйвер, до скапана рам, прегряващ (нечистен от 1000 години съответно) проц, та дори до проблеми с директх и т.н. неща...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 28 Яну 2010 09:22
Ми и аз имах пак син екран (при включване на Уин) и казаха че нещо по харда се е бъгнало и ми трябва ново захранване щото видео картата дърпала много, сложиха ми нов хард и проблеми със синия екран нямам
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 28 Яну 2010 12:30
при синя екран, колкото и да е за кратко, в горната част изписва разни неща, от които да добиеш представа къде може да се крие проблема (или съответно да потърсиш в интернет)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
eatthisheal
|
|
В момента играе: Battlefield Belot CS:TS Flatout PES 09 WoW W3
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 03 Фев 2010 18:53
и на мен ми се бе случило и беше от харда,точно след като ми изгоря монитора сд-то и захранването ми докараха компа преинсталнат и ми изкара това.Не го бяха тествали.Откачих харда,реснах биоса (изкарваш батерията за около мин) и пак сложих харда за да го засече.На тоя комп с тоя уин сега,ми се е случвало когато пак ми се откачат хлабавите кабели на харда и само му сменявам слотовете и на последния вече кара адски дълго време (пу пу да не го урочасам :Д че днес вече гръмнах микровълновата сега и харда ми остава)
___________________________________ ....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
|
|
|
|
|
isummon
|
|
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 06 Фев 2010 14:32
Имах същия проблем.Син екран-рестарт-balls.Е преди да ми се ресне компютъра натиснах F8 и пуснах през няколко мода докато не влезнах в дебъгара.Е да чрез него деамон тулс не върви но все пак пробвай.И така 2 месеца в дебъгара компютъра даде фира от всякъде.Е...преинсталирах го и беше готово.Или е вирус (поне беше така при мен),но щом наистина три пъти ти го преинсталират и пак излиза значи е хардуера. Ами аз само за това мога да кажа ии така..
___________________________________ Бум..бабата!
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 06 Фев 2010 16:22
За извистно време се беше оправило, и от седмица - две насам пак същото.
Най-странното е, че някой игри си тръгват, други не. Пуснах DXdiag и нещо в Direct3D тестовете се преебава. Вижте:
Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)
Уж инсталирах нови драйвери за Ati, пачнати, ама никаква разлика.
|
|
|
|
|
isummon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 13 Фев 2010 10:17
Хммм...добрее...с енвидия ли си? Ако си трябва да си дръпнеш най-новите драйвъри. Или си преинсталирай DirectX. Не знам..или пък си дай компютъра за диагностика,защото може някоя от джаджите да е сдала багажа. И попринцип 3Д игрите вървят ли ти или ти дава черен екран?
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 13 Фев 2010 15:19
Преинсталирах, форматирах го отсекъде, сложих някакви Omega драйвери и всичко е на 6. Благодаря за съветите
|
|
|
|
|
isummon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибаният син екран на смъртта Публикувано на: 13 Фев 2010 17:03
Няма никакви проблеми.Ако нещо стане пиши на лично съобщение.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|