Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 03 Окт 2009 08:52
Имам следния проблем - червената букса отзаде, която е за микрофон, сякаш отказва да работи. Като включа микрофона - не го отчита. В нея включвах и китарата и свирех през една програма. Оная вечер, с баце ви Readonly тръгнахме да включваме китарата там и не излаза звук. Днес сложих микрофона - не работи. Та, некой ако знае как софтуерно може да се оправи проблема, да казва. Щото другия вариант никак не ми харесва
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 03 Окт 2009 09:50
На къв Windows си? XP? Да ти кажа, тая шибана ОС има навик да осира всичко свързано с микрофон/звук. Същото ми се е случвало и на мен, оправяше се само с преинстал... Няма кво да не ти харесва, верно ше кихнеш 20 лева за някаква звукова, но до там.
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 03 Окт 2009 10:01
Преинстал на уиндоус , или преинстал на драйвери ?
Иначе съм с XP, Service Pack 2. Другите входове бачкат - line in и т.н. Но през тях китарата пищи. Та, едва ли е от звуковата ...
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 03 Окт 2009 17:26
Преинстал и на двете... Пробвай да махнеш драйвърите първо и да сложиш някви по-нови ако има естествено. Ако и тва не бачка, преинстал на уина. Глеам в 1-2 теми спомена, че още си на SP 2, някаква конкретна причина? Добро върши тая кръпка SP 3...
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:00
Оправих го, ама немам идея как - типично българска работа Иначе съм на Service Pack 2 без никаква конкретна причина. Преди време някой ме беше наплашил с някакви ъпдейти , които се бяха преебали след слагане на тройката и от тогизе гледам скептично на тва Много не ми разбира главата от тия неща, затава си карам по старо му.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:07
То с тия неща е като с жените, ше простиш клишето, от нищо може да се преебе всичко. Слагай, тия проблеми бяха с първите версии, които наистина имаха доста бъгове.
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:12
Щурм е голем разбирач обаче.... Преинсталирай го, ще се оправи....
Не си слагай "китарата" директно в микрофона, защото както сега и бил софтуерен проблема некой път може така да си изгориш чипа за звука... За това са измислени разни други джаджи, не е директно плъг анд плей...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:13
Какви други джаджи ? Не е плъг ен плей, минава през симулация на amp и е, уж, безопасно за хардуера. Или ?
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:15
The.Rampage.Rado написа: Щурм е голем разбирач обаче.... Преинсталирай го, ще се оправи.... Народен майстор, кво приказваш. Просто съм имал и преди същите проблеми, какво ли не четох кво ли не правих, тц. Преинстала го оправи, ше я еба боклука..
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:19
То ако е въпрос да си отидем на по-предишно състояние има едни софтуери като Нортън Гоуст дето ти спестяват около 5-6 часа при всяка преинсталация, ама...
Еми щом си през амп и си видял как се прави явно няма да имаш проблем. Не ги чаткам тея чудесии. Предполжих, че си я шибнал директно в микрофона... Сори...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем със звука/микрофона. Публикувано на: 04 Окт 2009 18:20
Има я, ма тряя се сетим... Факт обаче че систем рестор не чаткаше въобще. Еба ли го, самия уин беше боклук първоначално
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|