Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 01 Окт 2009 12:11

barcelona6289 написа:
nqkoi da znae kolko vreme trae skaniraneto ? :D

5секунди при мен.най-накрая успях да се запиша

Профил

Публикувано на: 01 Окт 2009 12:40

e az pusnah da se skanira v 10 i 45 i o6te ne e svur6ilo :X

Профил

Аватар
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Публикувано на: 01 Окт 2009 12:46

Сканирането е доста бъгаво....

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2009 12:51

barcelona6289 на ново пробваи няколко пъти,щото има много хора в сайта

Профил

Публикувано на: 01 Окт 2009 13:00

kk 6te 4akam 10 sec ako o6te skanira na novo :(

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 01 Окт 2009 17:00

Не е направено "бъгаво". Пак казвам - половината Интернет се логва и се опитва да се регистрира за бетата, вие какво очаквате? :lol:

Онтопик - брей, бета тест през 2009-а. Туй означава, че края на 2010-а ке я играем, wohooo 8)

ПП
Ъм, аз все пак се надявам да разкрият ситския агент утре :oops:

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 01 Окт 2009 17:43

Tiny написа:
Абе аз след като се регистрирам ми дава още един agreement и опциите continue и да направя информацията за компютъра по-късно. което и да избера пак ми пуска формата за регистрация и всичко започва отначало...

Имам напредък. Вече ми дава и формата за допълнителна информация - адрес, град, ала-бала и чал след нея ме връща отначалото :D
Stupid internetz, go play wow or something -.-

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2009 18:29

Дади написа:
Не е направено "бъгаво". Пак казвам - половината Интернет се логва и се опитва да се регистрира за бетата, вие какво очаквате? :lol:

Онтопик - брей, бета тест през 2009-а. Туй означава, че края на 2010-а ке я играем, wohooo 8)

ПП

Мисля,че може да я пуснат още по средата на 2010

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2009 19:59

http://www.swtor.com/news/blog/20091001_001
Историята на ситите е разкрита! :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Окт 2009 21:27

А нови класове?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2009 21:49

ТАзи седмица не :evil: :evil:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Окт 2009 22:24

Magneto666666 написа:
Дади написа:

ПП

Мисля,че може да я пуснат още по средата на 2010

пълен абсурд :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2009 22:41

Що пък да е абсурд?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 20:38

Magneto666666 написа:
Що пък да е абсурд?

Планират да озвучат абсолутно всяка реплика... направи си сметката-кога е обявена и какво смятат да направят.Дано да не се осерат като близард- да избарзат както те направиха с ВОТЛК и сега С Катаклизма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 20:56

Unholy Man, датата на обявяването няма нищо общо нито с датата на излизане на играта, нито с датата на започване на работата по нея. Щом пичовете се готвят за closed beta значи най-вероятно всяка реплика в играта вече е озвучена, всеки модел - вече направен, всеки клас - измислен и конструиран, всяка система - написана. Така че според мен средата на 2010 е една доста реалистична ориентировъчна дата за излизане на играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 21:00

Sentry написа:
Unholy Man, датата на обявяването няма нищо общо нито с датата на излизане на играта, нито с датата на започване на работата по нея. Щом пичовете се готвят за closed beta значи най-вероятно всяка реплика в играта вече е озвучена, всеки модел - вече направен, всеки клас - измислен и конструиран, всяка система - написана. Така че според мен средата на 2010 е една доста реалистична ориентировъчна дата за излизане на играта.

Точно това щях да кажа.

Профил

Аватар
В момента играе: Warcraft World Editor ?
Публикувано на: 03 Окт 2009 21:40

Надеждите на отчаяния...

Стига глупости - четири планети, четири(пет) класа, една раса. PvP ?!?, Рейдове ?!?, Раси?!?, Озвучаване ?!?. Да не забравяме и факта, че всеки клас ще има "уникална история", преживяване и различни Цели и Мисии (Куестове).

По-тихо, че ако чуе рогатия и играта излезе посредата на следващата година всички ще започнат да се оплакват и ядосват на излятия ни отгоре боклук. А защо е такъв, защото Bioware бяха пристиснати от феновете, които непрестанно "ревяха" и зяпаха със зейнала уста: "Искаме ТОР, искаме ТОР" и в крайна сметка какво?- дадоха ни тор, разложен сивогорски тор.
Точно феновете са тези които трябва да чакат търпеливо, жертвайки нервите си в името на един свят идеал - Перфектната Игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от "кръпки".

Както е казал великия Овидий - всичко идва постепенно и навреме...

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Окт 2009 21:47

Хубав пост ;) Подкрепям

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 03 Окт 2009 21:53

Lord Angral написа:
Точно феновете са тези които трябва да чакат търпеливо, жертвайки нервите си в името на един свят идеал - Перфектната Игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от "кръпки".

Докато четях тази част от поста се сетих за Duke Nukem forever :D
Anyway, преди малко най-накрая успях да се включа в бетата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 22:01

Lord Angral написа:
Перфектната Игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от "кръпки".

Ъ... да, със сигурност... нали ти е известно, че когато това се случи в небето ще летят лилави крави и розови прасета, всяко семейство ще живее в пететажна къща с два декара градина, делфините ще говорят, чоеешката империя ще е на тридесет планети и извънземните от всички видове ще са ни обявили за богове... а, да, и няма да има спамъри по форумите.

Така, сега сериозно - ако Bioware са решили, че играта им е вече в период за closed beta, значи тя е в такъв период. Open beta едва ли ще има и предполагам няколко продължителни периоди за затворена бета. Те обаче едва ли ще траят много дълго, може би първият ще е най-дълъг - около три месеца, а другите два биха били по-къси. Да речем, че ще има по месец между всеки период и още два след последния за издаване на играта... така, да речем, че бетата ще почне до месец след като е обявена, първия период е три месеца, следващите два - по два, между тях да има по месец, след това още два... това прави горе-долу година в бъдещето, което не е чак толкова далеч от средата на следващата година. Естествено, това са спекулации, но пък са... educated спекулации :)

Колкото до времето - според мен студиото, работещо по KOTOR не е спирало да работи от излизането на втората част, което ще рече, че може би от началото, най-късно средата, на 2005та година играта всъщност се разработва, което са... хей, над четири години работа от страна на огромно студио от професионалисти. Някак си не мисля, че може да се тревожим чак толкова, че играта ще излезе незавършена след петгодишен период на разработка, една от които е била прекарана в усилени beta тестове и оправяне на бъгове ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com