Logitech G11
- Unholy Man
Logitech G11
Струва ли си да си взема тази геймърска клавиатура?Виждам, че модела е доста стар, но все така добър.Обновенията G15 и G19 също ми привлякоха вниманието, но като гледам цeната на G19...,а G15 не е нищо особено спрямо 11-ската, или нещо пропускам?Та.. заслужава ли си да взема G11 решението след няколко дена, или да изчакам да пада G19, или да купувам G15?
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
-
¦•••SHERIFA•••¦
Re: Logitech G11
Comparison си има в US версията на Logitech, виж малко...
И за пореден път доказваш, че мислиш с гъза си.¦•••SHERIFA•••¦ написа:Comparison си има в US версията на Logitech, виж малко...
Искат да си продадат по-новите и скъпи продукти хората, цифрите на новите неща са яко завишени от всякъде...
Към автора на темата, най-добре ще е да разпиташ хора или да потърсиш мнения от няколко сайта за ревюта за най-точен съвет. Все пак, всичко зависи от теб.
Minotaur King написа:гаменче
-
¦•••SHERIFA•••¦
Да, освен да има такива ревюта, comparison между 2 продукта, и то БАШ да оцели между тея 2-та, става
( не казвам, че няма ). Другото е до екстрите и новостите, които спокойно може да си ги види през сайта.
- Unholy Man
Подразбира се.Но виж цената :Сbug написа:г19 е по-хубавото защото е повече от г15 и г11
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
специално от геймърски клавиатури няма никакъв смисъл, мишките са друг въпрос...
По-добре влез в някой голям техно магазин виж всичките клавиатури, цъкни по тях и си избери нещо за 30-40 лв, вместо после да те е яд, че си дал 150 лв, ако не и повече само защото се казва логитек и тук таме има нещо светкащо.
По-добре влез в някой голям техно магазин виж всичките клавиатури, цъкни по тях и си избери нещо за 30-40 лв, вместо после да те е яд, че си дал 150 лв, ако не и повече само защото се казва логитек и тук таме има нещо светкащо.
Ъъъ...нещо не разбирам...има си Logitech за 15-20 лв. дето си вършат убийствено добра работа.само защото се казва логитек
G11 е скъпа не защото е Logitech.
Ква е тая омраза...на мен ми е любимата фирма и точно заради впечатления изградени от продуктите им от среден и нисък клас...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Среден и нисък клас са най-добри A4 Tech аз съм с тяхна периферия и съм супер доволен и ми излезе за 160лв-клавиатура+слушалки-върховите модели 
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Точно мишка + клавиатура е толкова индивидуално нещо, че няма
Може да има само любими/предпочитани.
.най-добри
Може да има само любими/предпочитани.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people