Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 29 Сеп 2009 21:37
Да де,ясно,аз не говорех за теб в частност ами по принцип.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 29 Сеп 2009 22:50
Са я поразцъках малко.Кефи ме,баш на готик си прилича Ма тряя да лягам,че съм на лекции,утре ше я видя по подробно
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 29 Сеп 2009 23:04
Ей сега я пробвах... иии... Играта е адски куха. Или поне началото. Ти си някакъв си, който се оказва неясно как в някво филмче, с няква мацка дето те командори със сух и скучен глас, изоставен остров, никва предистория, само за това че хората се опълчили на богвоете, бла бла бла. BORING!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 02:46
Незнам за вас но аз съм малко разочарован Мислех че ще е нещо ново но то се оказа, че е било Готик 3 ама .... с нова дата
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 08:01
Снощи се канех да ви питам какво толкова сте се развълнували покрай това дърво, ама явно не съм пуснал коментара.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 09:01
Ajani написа: Снощи се канех да ви питам какво толкова сте се развълнували покрай това дърво, ама явно не съм пуснал коментара. Ми не знам,аз съм голям фен на готик и няма как да не съм развалнуван.Иначе Омега,ти тва дет го описваш се случва на 3тата минута от играта.Не знам как за 3 минути прецени,че е "адски тъпа",щото гласа на жената бил сух...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 10:47
Екзистенциален въпрос - проблем ли е, че немам service pack 3 ? Щото гледам, пише, че иска. Пък неко път си искат игрите, а ми тръгват. И като цяло тоя ранен релийс ме съмнява - играта излиза официално на 2-ри окт. Вероятно по някое време всичко ще се преебе и ще трябва да почваме отначало с релийз на RELOADED , ама ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 13:11
Играх я около час и съм впечатлен. Може би е редно да се спомене, че тези които не са фенове на Gothic серията, едва ли ще я харесат. Геймплея е 1:1 с този на споменатата поредица, но не е с толкова отворен свят като тройката. Атмосферата, поне на мен, ми напомня на сериала LOST ;] Бойната система е в пъти по-добра от тази на G3 и се изисква доста умение. Като цяло, това за мен е истинското продължение на Gothic. Arcania-та, съдейки по геймплей демонстрациите и наличната информация, ще е фейл.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 13:40
За протоколо - тръга и без service pack 3 Поцъкахме я малко съга - много е добра. Атмосферата от Готик е запазена. Май ще се окаже доста по-добра от Arcania, ще видим. Иначе чудно с тоя релийз - играта върви перфектно.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 14:30
Играта е супер,но само на мен ли всякаш всичко ми е под някакъв филтър(всичко е змазано и с сив цвят)сякаш имам супер малък view-distance(като приближа камерата до героя той се оправя,но всичко си остава супер смотано)Успях малко да го пооправя-като паднах от скала и ме изкара на брега и всичко си беше добре,но после пак се змамза http://img225.imageshack.us/i/risenw.png/
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 17:24
-
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:20
Кире_Гръчата написа: Иначе чудно с тоя релийз - играта върви перфектно.
Абе нз мене почна все по често да ме изхвърля
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:36
Нямам проблеми с релийза и с изхвърлянията.Като всяка игра от готик поредицата,по менютата,интрото и първите 5мин е готова да те откаже и ти се струва най-кухото нещо до което си се докосвал,но сега не мога да спра да я играя.Много е зарибена играта и ми изглежда изпипана.Идеята с лагерите и различните градове е по-добра от тази на 3ката орки вс бунтовници.Ако се загледате в лоудинг екраните,колко работи може да правиш и колко е мащабна играта ти се доиграва повече.Вярно доста прилича на Готик 3,но бих си я изиграл с кеф най-малкото заради култовия сетинг на оцеляващия корабокрушенец.Само левел дизайна не ме е израдвал максимално засега,но и това ще дойде предполагам,не съм стигнал много напред.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:39
Аз сега инсталирах играта от пака на Pirategay и изпълних стъпките описани в торента обаче пусна ли играта след няколко секунди ми изписва "Please insert the original risen DVD"
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:46
Значи разархивираш мини имиджа и след това файловете,които се получаваш ги маунтваш с даймън туулса.Няма нищо сложно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:55
DJ Cat написа: Значи разархивираш мини имиджа и след това файловете,които се получаваш ги маунтваш с даймън туулса.Няма нищо сложно. това вече го правих и не свърши работа , но след като ти каза ги разархиварах пак на друго място моунт и играта тръгна.Ти си вещер нали ? Нищо благодаря за съвета
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 30 Сеп 2009 22:14
DJ Cat написа: Нямам проблеми с релийза и с изхвърлянията. Ем и аз нямах в началото,ма след няколко часа игра почна
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 09:24
Learning points как се използват?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 09:28
Гиро мекицата написа: Learning points как се използват? Как я играеш тая игра бе човек?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 01 Окт 2009 09:35
Личи си, че не е цъкал Готик.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|