В момента играе: RoN
Заглавие: Re: Какво слушате в момента?
Публикувано на: 29 Сеп 2009 20:59
/me (music) Now playing: 1392. Stone Sour - Inhale
Come one and all and see the broken man, talking to himself He sits and waits for something better, he'll never find it here The people touch his hair and pinch his cheek; he can't even feel it There it goes again, he's listening to someone He hears the bitter laughter And all he wants to know is...
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Сеп 2009 21:02
Абе, в интерес на истината, ей това е:
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Огромна песен. Кипелов неведнъж се споменава в Дневен патрул на Лукяненко.
Mastodon - Oblivion
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Окт 2009 09:17
Stick Insect - И днес е ден
идеално за добрутро
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения