"Игрите са просто губене на време."

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Re: "Игрите са просто губене на време."

Мнение от R@Z0R »

DJ Cat написа:Не пушете цигари,не пийте кафе,защото е загуба на време.
Бате, в грешка си, точно тия две неща не трябва да се правят. :)
Иначе, според мен, никоя секунда от живота на човека не е оползотворена ей-така, напразно. Накрая всичко има значение, било то добро или лошо. :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Max Payne написа:Бате, в грешка си, точно тия две неща не трябва да се правят. :)

Бате, ти си в грешка. Точно трябва да се прави квото ти е на душата. Защо, според теб, трябва да не се пуши? На мен ми носи удоволствие и не мисля, че ми вреди повече от 10-12 часовото висене пред монитора.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Еми това, че не вреди, е чиста самозаблуда на пушачите. :) Пък и много гадно на тези, които не пушат, да седят до такъв индивид и да му дишат дима. Но, моля те, не ме карай да споря по този въпрос.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Warbringer

Мнение от Warbringer »

Да съм казал, че не вреди? Знам, че вреди. То и да дишаш изгорелите газове от колите е вредно. Да се тъпчеш в Макдоналдс също е вредно. Да циклиш пред компа също е вредно. "We know that our air is unfit to breath, and our food is unfit to eat..." А като непушачите се дразнят на дима до ходят в заведения за непушачи. Не са малко. На мен ми действа успокояващо да си запаля цигара, ако това дразни някого, може да ходи да се гръмне.
a.k.a. Disturbed

Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Проблемът е, че НЯМА заведения за непушачи. Или поне не в Русе. Никой не е тръгнал да прави заведения, където това действие е забранено. А ТРЯБВА, мамка му. :x
Аз ако можех, досега да съм разрушил всички фабрики за цигари, да съм изтрил от умовете на всички как могат да се произвеждат и да съм унищожил всяка кутийка, не, всеки фас! Но не съм Бог...
I have issues.Изображение
И, моля, без отговор тип "Заври си проблемите отзад".
Warbringer

Мнение от Warbringer »

Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа. Whatevah, много офтопик стана.
a.k.a. Disturbed

d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

zip0 се изсмя на коментар на алшу, отнасящ се до тва, че игрите възпитават определени качества..
като бивш геймър и човек занимаващ се с онлайн покер моа ти кажа само, че бившите геймъри се представят доста добре в тая игра.. свикнали са да мислят бързо(респективно цъкат бързо), да мултитаскват и т.н., което супер много им помага.. а тука става въпрос за пари, не за нарисувани човечета.

по темата
коментари, включващи "загуба на време" се опитвам да игнорирам напълно, защото никой.. никога, не може да реши или да ме убеди кое е загуба на време.
за мен 98% от живота ви/ми е загуба на време.. и го харесвам така

са преди да ми се изредят 40 7мокласника да ми обяснят кво предпочитам, да еба или да играя.. не се и пробвайте. не съм играл сериозно от доста време .. тва обаче не изключва горе казаното

ае със здраве

бтв/
за цигарите.. като малък и аз бях супер отрицателно настроен към тях, просто щото в семейството ми има сериозен пушач и ги бех понамразил.. с годините вижданията се променят, макс, нищо лично, но мисля, че ти тряят още няколко за да ме разбереш.
остарехме
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Warbringer написа:Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа.
Именно, можеш да си пушиш у вас , но когато пушиш до друг човек това става и негова работа.

Да дигнат цигарите на 10 лева обикновенните и другите на 13 така ще бъде най-добре.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Van Zan написа:
Warbringer написа:Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа.
Именно, можеш да си пушиш у вас , но когато пушиш до друг човек това става и негова работа.

Да дигнат цигарите на 10 лева обикновенните и другите на 13 така ще бъде най-добре.
Дае, 1 пакет = 13 хляба :lol:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

щели да ги правят по 6 лева ><
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Random Idiot написа:zip0 се изсмя на коментар на алшу, отнасящ се до тва, че игрите възпитават определени качества..
като бивш геймър и човек занимаващ се с онлайн покер моа ти кажа само, че бившите геймъри се представят доста добре в тая игра.. свикнали са да мислят бързо(респективно цъкат бързо), да мултитаскват и т.н., което супер много им помага.. а тука става въпрос за пари, не за нарисувани човечета.
Смях се и пак ще се изсмея :lol: Аз лично не мога да играя покер, но обясни ми има ли значение дали "цъкаш бързо" в картите? Освен това има доста други начини да се научиш да мислиш бързо. Аз лично вече рядко играя, но преди си цъках доста. Мога да ти кажа, че след 2 часа игра, бях по-скоро неадекватен, отколкото бързо мислещ и т.н.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Игрите са забавление. Ако ги сметнем за загуба на време, то значи всичко е такава, без къртовския труд, яденето и спането. Имаше един лаф - "Човекът е храна + сън + работа + забавление, а шимпанзето храна + сън. Сиреч, ако вземеш на човека забавлението, той е просто работещо шимпанзе." . Следователно, игрите не са загуба а уплътнение на време, което може да бъде уплътнено и по други начини.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Не бе, зипо, аз в никакъв случай не казвам, че трябва да играеш игри за да си добър онлайн покер играч. И да, колкото и да е смешно бързото цъкане помага, защото онлайн играчите имат възможността да цъкат на повече от 1 маса (а именно например 10+), за което се изисква доста бърза мисъл + цъкане, защото си поставен в много различни ситуации, в които трябва да решиш какво да правиш доста бързо(оттук аналогията с прогейминга)..
Тва е, а игрите не са по-полезни от нищо друго, което помага за подобряването на същите качества.. просто и те имат това свойство.
Колкото до двучасовото забозване.. и аз съм така.
остарехме
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

indigo написа:"Ходи на кафе, запознавай се с момичета, танцувай по дискотеките" - яж ми кура. Игрите са ми забавни, цъкам си ги. Кеф ми е - правя го. Пълноценно пропиляно време.
Това е.
Negative Frequency Entity.
Аватар
progata

Мнение от progata »

+ тва в онлайн покера можеш да използваш някакви (несъм много запознат де)програми,които изчисляват риска и някви такива неща и да мултитаскваш определено се иска и бързина.
Zip0 ти си от нуубчетата,така или иначе нети се отдават много много игрите поради малкия мозачен багаж.

"Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа." - не винаги.Ако има 1 пушач в четиричленно семейстно се превръща в работа и на 4те човека.Споко са като станат 6 лева ще ви се ебе майката. :twisted:
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

progata написа:Споко са като станат 6 лева ще ви се ебе майката. :twisted:
Не, сега като станат 6 лева, на теб ще ти еба майката. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

progata написа:Zip0 ти си от нуубчетата,така или иначе нети се отдават много много игрите поради малкия мозачен багаж.
Първо се научи да пишеш, а после може и да ти позволя да ми лапнеш кура.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

zip0 написа:
progata написа:Zip0 ти си от нуубчетата,така или иначе нети се отдават много много игрите поради малкия мозачен багаж.
Първо се научи да пишеш, а после може и да ти позволя да ми лапнеш кура.
Well said.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Van Zan написа:
Подкрепям :!:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

и 50 лева да ги направят, пак ще си пуша.
Публикувай отговор