нешо опитваш ли се ?spasi99 написа:Какво прозрение само!Random Idiot написа:ahhaha
вие сте откачени бе
недей по-добре, моля те.
нешо опитваш ли се ?spasi99 написа:Какво прозрение само!Random Idiot написа:ahhaha
вие сте откачени бе
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Твърде много четеш, ще се повредиш.Силно се надявам след тази книга да не ме помислите за хетеро, такова ставам само когато съм пиян.

Кой е селяндура с дънки и джапанки с чорапиDante написа:Стига сте се хранили без мен. Чувствам се малко пренебрегнат.
Ето ме лазейки по пода.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 1920_n.jpg
п.п
Силно се надявам след тази книга да не ме помислите за хетеро, такова ставам само когато съм пиян.
Tiny написа: Кой е селяндура с дънки и джапанки с чорапи

Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Ние знаем тази истина ;ДHurford написа:Аз съм гей, бе, боклук.
охооо някой завижда аprogata написа:Несе оправдавай Цензура си.Успех да чукаш някоя от тях след,като те е видяла в тази светлина ХАХАХАХАХА