09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Готик музика
Публикувано на: 26 Сеп 2009 07:20
Доста са различни :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Nicarr
21 Юли 2009 14:30 Мнения: 22 Местоположение: Varna (:
В момента играе: WC3 : WoW : Instinct ...също и по нервите на майка си и баща си ^^
Публикувано на: 26 Сеп 2009 13:27
Еммм мога да ти кажа 1-2 яки готик рок групички .. Entwine ; For my pain ,надявам се да ти харесат.. първата група мен лично повече ме кефи : )
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Sentry
Публикувано на: 26 Сеп 2009 15:22
Within Temtation, Nightwish, Lacuna Coil
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 26 Сеп 2009 17:33
Пробвай Beseech. Аз като цяло не харесвам готик метъл/рок/whatevah , но Beseech ми допадат.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 27 Сеп 2009 08:30
To Die For, Crematory, Amorphis, Katatonia, Paradise Lost, Before The Dawn, Evereve.
Sentry, човека каза че му е писнало от Nightwish и Within Temptation
Shamancho
07 Май 2007 20:23 Мнения: 170 Местоположение: София
В момента играе: LoL
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения