Залязващата мода на компютърните зали...

Нещата от живота
Аватар
12dasd

Re: Залязващата мода на компютърните зали...

Мнение от 12dasd »

Пикът на такива зали, доколкото си спомням, беше в периода 2002-2004. Тапишоните из квартала всички се набутвахме в един гараж и драпахме за 8 компютъра, но таферни за времето си (Vice City вървеше гладко на максимум настройки :D).

В по-заможните зали се навъртаха и дилърчета, но и гаражните босове дилваха също.
50 стотинки за час в зала беше по едно време, после порастнахме успоредно с цените.
Добри времена, не съжалявам за всичките метални левчета, пръснати за по 3 часа почти всеки ден. Сега вече не са толкова известни, но хората пак си ги ползват равномерно.
:o Или имаш, или немаш.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз пък почти не съм ходил на компютърни зали. Имах си компютър в нас когато бяха на мода. Единственото им предимство беше, че можеш да играеш в мулти, защото никой нямаше нет да си играе в тях ама аз тогава не бях много по мултито :)
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Der Meister написа:Аз пък почти не съм ходил на компютърни зали. Имах си компютър в нас когато бяха на мода. Единственото им предимство беше, че можеш да играеш в мулти, защото никой нямаше нет да си играе в тях ама аз тогава не бях много по мултито :)
А пък някакъв гъзар до нас,от тях беше в мрежа със залата и играеше мрежа с тях :? Дайба.
a.k.a Frosty
Публикувай отговор