Автор |
Съобщение |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 17 Сеп 2009 13:35
Има значение! Хората масова си хакват конзолит и никой неги банва. Просто Майкрософт много държът на Хало и казах, че всеки който е пуснал играта предварително попада в бан листата. Банват заради определени заглавия и това е заглавието заради което банват най много.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 17 Сеп 2009 15:39
Нормално за хало най много да банват се пак играта е тяхна хехе След 2-3 Часа още впечтления играеш с 3 ма персонажа.. малко странно и неочаквано иначе до тука играта не е по добра от хало 3 за съжеление... да видим нататъка..
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 17 Сеп 2009 16:27
Е нали викаш, че графиката и физиката били пипнати малко по добре. А иначе различни ли са марините дето игареш с тях? Аз доколкото видях се разхождаш из някакъв гард с карта и малко по различно ми изглеждаше играта.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 17 Сеп 2009 17:14
iddqd написа: Е нали викаш, че графиката и физиката били пипнати малко по добре. А иначе различни ли са марините дето игареш с тях? Аз доколкото видях се разхождаш из някакъв гард с карта и малко по различно ми изглеждаше играта. Ами нещо самата атмосфера в града не ми допада поне на мене особено кога играеш с единия персонаж и е непрекъснато нощ... минаваш от сектор в сектор и търсиш някви beacons за инфо марините са различни като персонажи разлики при игра с тях не видях... Просто наистина предпочитам джунглите в хало 3... откллкото объркания клаустрофобичен град.. надявам се нататъка да се променат нещтата малко...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 17 Сеп 2009 17:37
Като гледах филмчето как са правили играта и там казаха, че задължително трябва да изпозлваш картата за да се ориентираш в градът иначе било гадно
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 20 Сеп 2009 09:27
iddqd написа: Има значение! Хората масова си хакват конзолит и никой неги банва. Просто Майкрософт много държът на Хало и казах, че всеки който е пуснал играта предварително попада в бан листата. Банват заради определени заглавия и това е заглавието заради което банват най много. Всъщност ако не си дръпнал кофти релийз с маркер в него няма почти опастност.А като ще има лов за флашове то по форумите се казва.В xbox sky форума например.Seed4Me групата например се оказа група от M$ и нарочно пуснаха Gears 2 и Halo 3 по рано че като изтеглят хората играта,в нея имаше маркер който праща до техните сървъри че конзолата е флашната и имаше бая късметлии  По темата да питам играта има ли ко-оп на сплит като 3ката ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:51
Да има ко-оп на сплит
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 24 Сеп 2009 12:08
Врътнах играта преди няколко дни определено добра игра но не колкото самия хало 3 и за съжеление е по къса.... чакаме хало 4...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 24 Сеп 2009 13:13
Мен утре ми идва оргиналната. Абе като гледам отворен град кадето може да ходиш навсякаде. по-добра графика от оргинала. Звучи ми яко, още повече мултиплеър модовете на кампаниата и отделно 1 двд с яко мултиплеар просто ще го сцепа.
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 24 Сеп 2009 14:59
За мулти аз нищо не мога да кажа защото не играя но преди дни прегледах и ревюото на геймспот това пишеше за мулти---> Multiplayer is mostly recycled from Halo 3
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 24 Сеп 2009 15:39
Ми втория диска си е Хало 3 мултиплеър на пълни ъпгрейди + 3 нови карти. Но мултиплеъра на ОДСТ мис е струва мега як. Кооператив кампания 4 човека, е те тва къри + нов мод където идват извънземн на вълни и колкото повече оцелявате толкоз повече скулове се активират и става неква бесна лудница. От бънджи казаха, че този мод им е нюбими в ОДСТ.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 28 Сеп 2009 21:31
Днеска ми я донесоха и даже са намалили цената на 100 лева. Ебаси яката игра!!! С тоя град ми прилича на Дюк Нъкъм хаха много е яко всичко направо невиждам слабо мявто в тази игра всяко едно нещо си е на мястото.
|
|
|
|
 |
dx4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 29 Сеп 2009 10:26
Откъде пък за дюк ти хрумна малко общо имат 2 те игри какво остава пък за градовете Слабости веднага мога да ти кажа не е достатъчно да има 2 нови оръжия може би даже 1 то го имаше в хало 1-2... една нова гад и това е няма и нови превозни средства.. (смятай че говора за сингле само) очках доста повече неща да има но явно ще останат за хало 4.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 29 Сеп 2009 12:48
Нестава дума за нови оръжиа и нови гадове а става дума как е направена играта. То си е Хало 3, ако почнат да слагат нови оръжия и гадове ще стане манджа с грозде, и ще развалят това което са постигнали. Заприлича ми на дюка в тези нива дето са градски през деня защото вървиш в някв футуристичен град и стреляш по прасета. Иначе вчера играх фаиър фаит мода и е много готино, само дето трябва да знаеш наизуст нивата за да нете преебават гадовете. Енджинът е използван много пълноценно и изглежда супер красиво. При оръжията само пистолета е различен, но е супер готин а пък плазмата също е променена защото е на брутите.
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 30 Сеп 2009 19:33
-
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:35
Казва се FireFight, ама има някви черепи дето се активират след всяка вълна, а те са супер гадни. Примерно първи череп - гадовете почват повече да отбягват ракети, гранати и по бавни изстрели, втори череп - дава допълнителни гранати на гадините трети - кръвта ти се възстановява само ако успешно удариш противник с меле атака 4 - тия дето са с армор зимат по-малко демидж от крушуми, а тези дето са без армор зимат по-малко от плазма 5 - падналите оръжия губят половината от патроните си 6 - гадовете са на 2 пъти повече кръв 7 - несе съживяваш до каря на вълната Пък и сяка вълна идват се по гадвни типове. Някви нвеидимки хънтери, пък има и нов юнит инжинер и ако такива дойдат да засилват щита на изрудите просто става супер тегаво положението.
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:44
-
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 30 Сеп 2009 21:45
Idqd брат сори за флъда,който предстои,но не мога да те засека в скайп.Офтопик:-Да знаеш играта Samurai Shodown:Edge Of Destiny,кога ще излиза за бокс,дали ще има европейска версия и мнение за играта(тъй като мисля,че ти си играл по-старите версии,ако не се лъжа)
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 30 Сеп 2009 22:39
Пъво по темата. King ov Hell невидимите се виждат лесно с включен визиор, но за целта трябва да си на тъмно иначе нищо несе вижда. Ако няма тъмно и си на отрито с такива невидимки стреифаи яко и те като почнат да пуцат ще ги видиш, а уцелиш ли ги почват да се виждат ясно. DJ Cat за Samurai Shodown новия незнам почти нищо. Лошо впечатление ми направи липсата на кръв. Иначе май е излязла за япония само за аркадни машини, но ще я пуснат и за северна америка на November 2009. Дано да я има регион фрии.
|
|
|
|
 |
pcultimate
|
 |
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Halo ODST Публикувано на: 01 Окт 2009 12:10
  Ctrl+Alt+Del написа: So last week I was talking about how little I cared for the Halo franchise anymore, the newest edition included. I received a lot of emails from readers, some agreeing with me, some suggesting that the game is still worth playing. My best friend came up to visit this past weekend, and we were looking for a co-op game to veg out on. I figured if there was going to be any way I would enjoy ODST, it would be in co-op. So we decided we'd give it a try, and went out and bought it.
We got through a few of chapters before we sort of looked at each other and said "I'm bored, let's play something else."
I'm not writing about this to once again rag on Halo, but rather to let you know that I did give the game a fair shot.
I knew going in that it was going to be the same old Halo, but I have to be honest... even I was a little surprised at how much was recycled. All of the weapons, sounds vehicles... it all felt like just the same thing. And yes, I know ODST was originally just going to be expanded content for Halo 3, but I think that once you decide to charge full price, you could put a little more in there.
If I had just started playing in the middle of a chapter or something, and nobody had told me otherwise, I wouldn't have known I wasn't playing as Master Chief. That's how little of a difference I saw in this supposed "tactical-stealth oriented" gameplay. By the end of our play time, we were just charging into every fight, guns blazing, and having no problems with it ninety percent of the time. And if one of us did die? The other just ran out of range to respawn the deceased, just like every other Halo.
The game is told via a series of playable flashbacks, and I was actually looking forward to this idea, until I saw it in practice. While it's still neat, the whole "detective" aspect is seriously weak. You're running around the city looking for clues as to what happened to your squad-mates, and when you find something, you play the events leading up to the clue. But really the game just says "There's a clue here" and marks it on your minimap. You're not participating so much as following orders.
In the end, the game was just too much Halo for me. I thought it was a really great opportunity to try something different with the universe, and they did the same thing they've been doing for eight years. I did enjoy the Firefly crew in there, but honestly not enough to play through the whole campaign.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|