Момичета и момчета, прочетох няколко некомпетентни глупости в постовете ви

.
Почвам отзад напред:
- тежестта на играта - мои приятели сформираха БГ гилдия наброяваща 30 човека. До тук нито един не се е оплакал от това, че играта е тежка. На моя комп, чието време отдавна мина - играта върви повече от чудесно. Както знаете, ние БГтата сме малко назад с PC конфигурациите(макар, че пък сме напред с интернет скоростите) и след като никой не се е оплакъл... Или може би имате предвид да се играе на 7 годишните щайги, на които върви WoW и CS? Е няма да стане

. Смея да твърдя, че в момента АИОН ми върви по-гладко от L2 с последните и експенжъни

.
- играта е копие на WoW - грешка. Освен, ако не приемем, че Blizzard са измислили експването посредством куести, райдбосовете, пвпто и въобще ММО жанра като цяло

. Аз като човек, който меко казано не харесва WoW, останах доста впечатлен от АИОН.
- Lineage клонинг - грешка. Общото с Lineage е... производителя? Играл съм Л2 в продължение на години и вярвайте ми, АИОН не е Lineage

.
Играта е комбинация между много ММОта, нещо като хибрид, който е взел положителното от други отвърдени игри.
Имах възможност да я играя с преордъра на един приятел. Даже той и не я е пипал още, че замина в командировка
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
. Играта официално излиза на 25ти, но ния я играем от вечерта на 20ти(преордъра дава тази възможност за по-ранно започване).
И друг път съм го казвал, не се нахвърляйте върху нещо, за което не знаете нищо