А ся някой да ми каже, кво общо има Call of Juarez 2 със Harry Potter, Spore и Ice Age 3 например?!
PCMania - Смях
PCMania - Смях
http://picbg.net/img.php?file=35a1894cdc8435cf.JPG
А ся някой да ми каже, кво общо има Call of Juarez 2 със Harry Potter, Spore и Ice Age 3 например?!![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
А ся някой да ми каже, кво общо има Call of Juarez 2 със Harry Potter, Spore и Ice Age 3 например?!
Re: PCMania - Смях
Предполагам, че споделят един и същи жанр (приключение)?
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХААААААААААААА.....
Чакай...май не ми пука...
Чакай...май не ми пука...
I wanna be sedated.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Общото е, че са сложени в ЕДИН и СЪЩИ жанр, а именно: "Приключение". Съответно излизат ревюта, които са от същият жанр, НИЩО че могат в описанието си да бъде включен... и друг.Nonski написа:А ся някой да ми каже, кво общо има Call of Juarez 2 със Harry Potter, Spore и Ice Age 3 например?!
Btw, темата не е постната в правилният подфорум, Reported ( as usual ).
Мама ви с тия рипортове! Кучки.
А иначе World of Goo също е там. Недомислица.
А иначе World of Goo също е там. Недомислица.
Сега да се заям в твой стил. Коментарът ти не е ли спам (следователно за докладване), при положение, че аз вече казах същото нещо? :Р¦•••SHERIFA•••¦ написа:Общото е, че са сложени в ЕДИН и СЪЩИ жанр, а именно: "Приключение". Съответно излизат ревюта, които са от същият жанр, НИЩО че могат в описанието си да бъде включен... и друг.
Reported ( as usual ) хихи. Бъзик.apaunchev написа:Сега да се заям в твой стил. Коментарът ти не е ли спам (следователно за докладване), при положение, че аз вече казах същото нещо? :Р
-
¦•••SHERIFA•••¦
Аз го обясних технически и логически, твърдо и ясно, докато ти... догадка, предположение, с въпрос отзад. Т.е. отговорът ти е контра-въпрос. В други форуми някои ще напишат "нали знаеш, че не е хубаво да се отговаря на въпросът с въпрос ?".apaunchev написа:Сега да се заям в твой стил. Коментарът ти не е ли спам (следователно за докладване), при положение, че аз вече казах същото нещо? :Р¦•••SHERIFA•••¦ написа:Общото е, че са сложени в ЕДИН и СЪЩИ жанр, а именно: "Приключение". Съответно излизат ревюта, които са от същият жанр, НИЩО че могат в описанието си да бъде включен... и друг.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Което само по себе си е парадокс¦•••SHERIFA•••¦ написа: В други форуми някои ще напишат "нали знаеш, че не е хубаво да се отговаря на въпросът с въпрос ?".
ПП
4:3
ОУЕН
ПП2
BIOSHOCK
IST
KRIEG
o/
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Unholy Man
Излагаш се...Nonski написа:http://picbg.net/img.php?file=35a1894cdc8435cf.JPG
![]()
![]()
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Абе не знам какво точно се разбира под жанра приклчение ама игрите нямат нищо общо и наистина е смешно. Call Of Juarez е типичен рамбовски шутър където стреляш по всичко дето мърда. Много повече прилича на Call Of Duty примерно или Serious Sam или някоя друга каубойска игра.
Хайде да видим, има ли други още по-смешни примери на сайта, който ги открие - ще му добавим 100 поста към профилаNonski написа:http://picbg.net/img.php?file=35a1894cdc8435cf.JPG
![]()
![]()
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Да, Биошок е на майната си в класацията
Although това може да е показателно за български геймър, а не за сайта 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
¦•••SHERIFA•••¦
През Админ Панела няма такава опция. Остава ръчно през DB на форума, но тогава пък, когато някой ден се кликне върху "Ресинхронизирай броя на мненията" (Само съществуващите мнения ще се броят.) и... тея n на брой добавени, ще си се махнат.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
EPIC <обосноваване>, пишеш глупости и нещо повече-никой не ги чете. Извод-спри да се занимаваш с опити да вразумиш Форумово.¦•••SHERIFA•••¦ написа:EPIC <необосноваване>, Dexter.
WeAreGettingClose
Каза оня с гейския аватар, хихи
Шерифе, ти ли беше оня дет се оплакваше че много се тролело тука?Ако си ти, еми Get a life!
Шерифе, ти ли беше оня дет се оплакваше че много се тролело тука?Ако си ти, еми Get a life!
-
Steel
- Обратна връзка:
Доста е смешно, ако изобщо някога сте смятали статиите на PCM за описателни или точни.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism