Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Ascension WoW server
Публикувано на: 22 Сеп 2009 11:19

Ascension e nov bulgarski WoW Private blizzlike server, potdurjame versia 3.2.0a. Za registracia
registracia http://ascension.game-host.org . Разполагаме действащи форум и сайт. В сървъра до сега не са открити бъгове работим по него от 1 месец ! Заповядайте да играем заедно :)

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Заглавие: Re: Ascension WoW server
Публикувано на: 22 Сеп 2009 11:52

Всичките ли магии, таланти, ачивменти работят? А куестовете и инстанциите скриптирани ли са. Когато всичките тея неща се оправят тогава ще ви играя в сървъра. :x

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:07

До колкото знам от хора, които още играят играта в пиратски сървъри, развитието на пиратския database е достигна МНОГО близо до оригиналния сървър. Това което ме учудва е как досега никой не е успял да открадне оригинален database на сървър от Blizzard ? Имам предвит те откраднаха алфата им без никакъв проблем , гарвят се с оригиналния им сайт , хакването не им е проблем но стигне ли се до Blizzard Database сички мълчат :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:45

Seigar -X- написа:
До колкото знам от хора, които още играят играта в пиратски сървъри, развитието на пиратския database е достигна МНОГО близо до оригиналния сървър. Това което ме учудва е как досега никой не е успял да открадне оригинален database на сървър от Blizzard ? Имам предвит те откраднаха алфата им без никакъв проблем , гарвят се с оригиналния им сайт , хакването не им е проблем но стигне ли се до Blizzard Database сички мълчат :?
Нали ше ги затворят и осъдят за кражба веднага бе,помисли малко.Едно е да откраднеш алфа версия и да я разпространиш в нета,друго е да поддържаш сървар с краден контент.А и алфата най-верочтно е разпространена с цел реклама

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:59

Seigar -X- написа:

Пиратките никога няма да стигнат близ даже не са и на правия път.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:00

Wannabe написа:
Seigar -X- написа:
Нали ше ги затворят и осъдят за кражба веднага бе,помисли малко.Едно е да откраднеш алфа версия и да я разпространиш в нета,друго е да поддържаш сървар с краден контент.А и алфата най-верочтно е разпространена с цел реклама
Затова Близард отложиха датите на бетите нали ? За реклама ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:30

Много добре, че има български сървър.Преди малко се присъединих и влязох и се оказах 9-тия регистрирал се :) и затова се надявам, че още хора ще се присъединят.Единственият ми проблем е, че всички оръжия изглеждат еднакво и имат еднаква статистика(освен името).Надявам се, че ще поправите това.А и saphire, ти ли си
GM-а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:32

Не знам не им следя датите

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2009 08:26

Няколко дена е имало работа и форумът работи.Това е хубаво.Обаче account-а ми е изтрит!Нов ли да правя?

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 27 Сеп 2009 10:29

radi_bomb написа:
Няколко дена е имало работа и форумът работи.Това е хубаво.Обаче account-а ми е изтрит!Нов ли да правя?

ако искаш по-голям български пиратси сървър пробвай с драгонфайъра - http://dragonfire-bg.net няма смисал да се занимаваш с тоя сървър с 20 човека регистрирани и ГМ-и изнудващи дарения.

Профил WWW

Публикувано на: 27 Сеп 2009 10:47

radi_bomb написа:
Единственият ми проблем е, че всички оръжия изглеждат еднакво и имат еднаква статистика(освен името).Надявам се, че ще поправите това.А и saphire, ти ли си
GM-а?

Предполагам че този бъг все още не е открит :lol:

Цитат:
Пиратките никога няма да стигнат близ даже не са и на правия път.

Всъщност,Вермик,с екип от стабилни програмисти на които може да им се осигури стабилно заплащане,всеки пиратски сървър може да бъде изчистен от всички възможни бъгове и да стане изцяло скриптиран.
Проблема е,че качествени програмисти могат да наемат само 2 или 3 сървъра и то макс един,най-много 2.
Защото колко му е на човека да иде в близ,да види кое как се държи и го програмира по същия начин на своя сървър?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com