Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 21:37
Събрали сте ли се да играете вече, смисал почнахте ли // може ли и аз да се присъединя към вас, на какъв пач играете и на кой сървър сте или лан ?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 22:03
Поне при мен му мина времето на херо едиторите Тъй че верно почнахте ли да играете или
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 22:49
Отдавна сме почнали и вече сме на хел. Ако имате развити герои на хел може да се присъедините. Играем лан на 1.12.
@Tiny, ти понеже от доста време не беше писал в чата си помислихме, че няма да цъкаш повече и Хами те махна от чата. Ако ти се играе идвай ама ние вече сме на хел, а ти доколкото помня беше доста по-назад, така че не знам.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 23:11
Май ще се наложи да чакам втори кръг
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 23:16
Еми като излезе новия пач сигурно ще има 2-ри кръг. Тогава сигурно доста повече хора ще се зарибят
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2009 23:32
Der Meister написа: @Tiny, ти понеже от доста време не беше писал в чата си помислихме, че няма да цъкаш повече и Хами те махна от чата. Ако ти се играе идвай ама ние вече сме на хел, а ти доколкото помня беше доста по-назад, така че не знам. Рядко мога да цъкам и няма смисъл пак само да се превеждаме и т.н. Иначе съм 5ти акт на найтмер Питай Сик иска ли +2 некро скиллс wand-a, ако не е намерил по-добър
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2009 00:18
Хаха то и аз отебах да играя :Д вече нищо не ме задържа в нас и за това така :Д ма може да ме добавите в чата,ако съм си в нас ше се включа
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2009 19:41
Връщам се след 2 дни, айде изчакайте ме! -- Като излезе 1.13 май ще сформираме 2 групи от по 8 човека, щото ще сме МНОГО. -- Mad Hatter, добре дошъл си, няма особени изисквания, освен като почнеш да си редовен; да не ползваш чийтърски глупости; да не си мега нууб; -- bulLshi7, кой изобщо си ти? -- iddqd, искрено се надявам да си прав, щото се очаква да има допълнителен Lore водещ към Диабло 3. -- Таааа така.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2009 11:56
Люк, I am your fatha. Иначе сам рандом маняк дето има носталгия по времето когато играех диабло, и по цяла вечер работеше пендел бота. (Офтопик - има ли някаф начин да си сменя ника че тва булшит вече ми звучи мн спряло?)
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2009 12:04
Този пач го чекам!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:40
Хами, обещавам да не чийтя. Може ли да се включа?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:54
Може, щом обещаваш. То.. сега циклим на Хел, така че освен да изчакаш 1.13 или не знам..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2009 22:55
Ще чакам, и без това нямам време в момента.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 10:29
Цитат: The Diablo II 1.13 patch is on temporary hold while we investigate potential impact on the Battle.net service. As we moved closer to launching the patch concerns grew that an increase in the player stash size (a feature in the patch) could compromise the Diablo II Battle.net service. The hardware and configuration could potentially not handle the increased stash size gracefully under heavy load. Currently we’re investigating potential impact as it is one of the larger content features in the patch and we’re hoping it can remain a part of the release. If it does have to be removed it will require additional time to remove it, generate new patches, and test, which will add time before we can go live on the PTR.
We’re hoping to have our diagnostics and a final decision on how we’ll be moving forward decided by early next week and we’ll have an update for you at that time. Хубавата новина е, че най-вероятно ще има ПО-ГОЛЯМ СТАШ Кофти новината е, че забавят пача да тестват натоварването в батъл.нет и има вероятност да махнат по-големия сташ. Дано имаме по-голям! (сташ) Това ще е 2-рата голяма промяна в пача, освен ресетването на скилове.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 12:46
Искам още промени
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 13:25
Според мен пазят черешката на сладоледа в тайна. ( или просто няма черешка на сладоледа но ме съмнява )
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 16:59
Ако няма резолюция ще е много тъпо.Иначе аз лично невиждам за кво толкоз ви е по голям сташ Виж за инвентар или колан по бива. Очаквам и поне 2ри колан с 1 to all и поне ракавици ако не ботуши с 1 to all.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 17:48
Да оправят играда че на вистата не ми върви прескача ;(
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 17:59
Kamelot написа: Ако няма резолюция ще е много тъпо.Иначе аз лично невиждам за кво толкоз ви е по голям сташ Как за какво бе! За Рънене! Сега през супер малко време се налага някой да ми хостне игра, че да си махна предмети от героя >.<
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2009 19:24
Сложи си loader, пък и аз имам некви спомени че на 1.12 можех да си пусна 2 диаблота и сам да си хоствам
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|