Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Един сън
Публикувано на: 18 Сеп 2009 13:51

Стоях в бял коридор , нямаше никой гледах към тавана сякаш на него имаше нещо красиво или неестествено . Смянаха се картини на моя живот - раждането ми , прохождането , първия смях и плач всичко това се смесваше в една рапсодия на минало и бъдеще . После тавана почерна и видях погребението си , усмихтнах се на тази картина , нямаше много хора така и предполагах . Огледах отново коридора появи се огледало , и се изправих пред него . Виждах очите си те бяха същите , пламък все още гореше в тях . Но тялото ми , облечено в черна униформа на танкист , с изгладени равери . Дестния ми крак не бе изкревен , бях строен и дори красив . Изведнъж коридора изчезна нямаше го , бях в бляскава зала , а в центъра на нея имаше момиче . В прекрастна рокля , то сякаш ми се усмихваше , изведнъж бях до нея . Вкусвах от нейната топлина , аромат на рози се носеше от рози , влизаше в сърцето ми . Танцувахме валс , очите й бяха като бисери , от тях струеше нежност и любов , а не безразличие или пак гадното съчувствие . Залата си отиде също като коридора , погледнах настрани и видях градовете в целия свят - те горяха . Писъците на хората в тях се смесваха със валса , превръщаха всичко в една ферия на еуфорията . Светът гореше , хората горяха те наистина умираха . Докостнах по бузата момичето , което вече се отдалечаваше . Най - накрая бях сам , седнах на изгорена земя , вдишах аромата на изгоряла плът , това ме упояваше , разрухата ме радваше . Но не това бе важното бях отново здрав , не бях недъгав , а хората тези съшества на греха бяха измрели . Нямаше ги крясъците им , виковете , алчния им начин на живот , извратеното сексуално желания . Просто се бяха превърнали в пепел . Стоях в самия човешки ад , но за мен това бе рая , най - накрая Земята бе чиста от всички раси , които се боряха в калта . Мечтаех сега да намеря момичето , което танцувах , сякаш то бе достойно да седи с мен на един трон . Щях да създам нова човешка раса , която не изпитва алчност , злоба и ненавист , в мен ще ше да бъде чука и длетото . Защото така бе пожелал бог , а аз бях неговия лакей и избраник //

Профил

Заглавие: Re: Един сън
Публикувано на: 18 Сеп 2009 16:52

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 19 Сеп 2009 10:43

Искрено е.. Харесва ми като замисъл, но правописните и изразни грешки затрудняват четенето.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Публикувано на: 19 Сеп 2009 12:18

Kpucka7a написа:
Искрено е.. Харесва ми като замисъл, но правописните и изразни грешки затрудняват четенето.

Значи аз мога да убия майка ти с лопата,да й се изсера в устата,да я заровя в някаква свинска кочина и да се изпикая отгоре и ти въпреки това ще харесаш това,което съм сторил,само защото е искрено? :roll:

Цитат:
Щях да създам нова човешка раса , която не изпитва алчност , злоба и ненавист , в мен ще ше да бъде чука и длетото . Защото така бе пожелал бог , а аз бях неговия лакей и избраник //

ениуан?

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2009 12:47

Всичко това трябва да се промени човека е едно паразитно същество , то трябва да бъде или промененно или унищожено . Да се създаде една великолепна и чиста раса това е цел която е достижима само за богоизбраник , какъвто съм аз . Един неочовек , пазещ природните блага и уважаващ ценностите , а не живеещ в мръсотията на своя какавиден живот .

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2009 12:52

:D :D :D

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 19 Сеп 2009 21:37

Орк - Паладин написа:
Kpucka7a написа:

Значи аз мога да убия майка ти с лопата,да й се изсера в устата,да я заровя в някаква свинска кочина и да се изпикая отгоре и ти въпреки това ще харесаш това,което съм сторил,само защото е искрено? :roll:

Цитат:
Щях да създам нова човешка раса , която не изпитва алчност , злоба и ненавист , в мен ще ше да бъде чука и длетото . Защото така бе пожелал бог , а аз бях неговия лакей и избраник //

ениуан?

Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре ;)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 19 Сеп 2009 21:40

Иначе казано в превод на изказването на Кристката:
Дребен си, щот съм по-умна от теб, а хваля феър4, защото го съжалявам.

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 19 Сеп 2009 21:44

IceQueen написа:
Иначе казано в превод на изказването на Кристката:
Дребен си, щот съм по-умна от теб, а хваля феър4, защото го съжалявам.

Значи, никъде не съм казала, че съм по умна от него, ама съм му чела доста от постовете и не ми прави никакво впечатление да е особено интелигентен. Също така никъде не намесвам ничии майки, убийствата им, напикаванията им и т.н. И последно - не съжалявам фиър4, нито го знам какъв е, нито ме и интересува, може въобще да не е болен. Просто изказах моето мнение, а лауреатът Паладин намеси убийства на майки и т.н при положение, че дори изобщо нищо не съм казвала на него.

Edit: А и не съм казала, че харесвам стореното, по простата причина, че нищо не е направено, нито се е случило - нито той ще създаде нова раса, нито ще убие майка ми с лопата.. По-скоро той е наблегнал на това как се чувства и на мен лично много ми харесват описанията и случващото се като изключим правописните грешки и т.н

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2009 22:00

Принципно, точно в момента доооста ме мързи, а и не ми се занимава, но какво пък ... трябва да убия 10 минутки с нещо:
Kpucka7a написа:
Значи, никъде не съм казала, че съм по умна от него

Мадам, мисля, че за толкова "интелигентна", колкото се изкарваш, паметта ти трае по-малко отколкото на едно пиле. Ще те помоля да си погледнеш горният пост и по-точно:
Kpucka7a написа:
Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл.

Не знам за тебе, ама Ти му викаш "дребен" защото е "много по-ниско на акъл" само някакви минути, преди да кажеш, че не си по-умна от него. Айде моля ти се обясни ми, след като не си по-умна от него, как тогава той е по-ниско на акъл и имаш право да му викаш дребен? Не знам дали са те учили, ама не е хубаво сама да си противоречиш.

Kpucka7a написа:
И последно - не съжалявам фиър4, нито го знам какъв е, нито ме и интересува, може въобще да не е болен.

Kpucka7a написа:
от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях.

Kpucka7a написа:
Искрено е.. Харесва ми като замисъл

Това, ако не е съжаление, не знам какво е. Принципно, след като намесваш в оправданията си извадки от по-стари изяви на Талисмана, мога да се ровна и да копна и къде точно започна да го съжаляваш, мисля, че във времето беше някъде преди 10-тина дена, но много ме мързи. Ако държиш обаче ще ти го изрова.

Там, както казах, моме, хубаво е да си имаш мнение и да си заставаш зад него, а не да се въртиш, кат фурнаджийска лопата.
От друга страна, това е Форумово, тука майките са намесени по дефолт и е нещо като "Добър ден", ако те притеснява имаш 2 варианта - не го четеш или напускаш форума.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2009 22:06

pwned

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 19 Сеп 2009 22:44

IceQueen написа:
Принципно, точно в момента доооста ме мързи, а и не ми се занимава, но какво пък ... трябва да убия 10 минутки с нещо:
Kpucka7a написа:
Значи, никъде не съм казала, че съм по умна от него

Мадам, мисля, че за толкова "интелигентна", колкото се изкарваш, паметта ти трае по-малко отколкото на едно пиле. Ще те помоля да си погледнеш горният пост и по-точно:
Kpucka7a написа:
Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл.

Не знам за тебе, ама Ти му викаш "дребен" защото е "много по-ниско на акъл" само някакви минути, преди да кажеш, че не си по-умна от него. Айде моля ти се обясни ми, след като не си по-умна от него, как тогава той е по-ниско на акъл и имаш право да му викаш дребен? Не знам дали са те учили, ама не е хубаво сама да си противоречиш.

Kpucka7a написа:
И последно - не съжалявам фиър4, нито го знам какъв е, нито ме и интересува, може въобще да не е болен.

Kpucka7a написа:
от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях.

Kpucka7a написа:
Искрено е.. Харесва ми като замисъл

Това, ако не е съжаление, не знам какво е. Принципно, след като намесваш в оправданията си извадки от по-стари изяви на Талисмана, мога да се ровна и да копна и къде точно започна да го съжаляваш, мисля, че във времето беше някъде преди 10-тина дена, но много ме мързи. Ако държиш обаче ще ти го изрова.

Там, както казах, моме, хубаво е да си имаш мнение и да си заставаш зад него, а не да се въртиш, кат фурнаджийска лопата.
От друга страна, това е Форумово, тука майките са намесени по дефолт и е нещо като "Добър ден", ако те притеснява имаш 2 варианта - не го четеш или напускаш форума.

Къде уточних, че е по-ниско на акъл от мен? По-ниско на акъл от другите на моята възраст.. Това, че съм казала, че е искрено е констатация, а това че ми харесва като замисъл е отделна мисъл - не виждам никъде съжаление тук, също както и изказването ми повод на болката и озлоблението - аз правя предположение.. Дали съм права в догадките си само той си знае.. Относно това, което съм казала преди 10 дена - да, така е.. Но не от съжаление, а от елементарно възпитание.. Не го съжалявам, защото той би могъл да избере начин и решение, за да живее живота си пак пълноценно дори и да е болен, но той се занимава с глупости - негов проблем.. Не бих го нарекла съжаление, а толерантност /ако двете думи вече са синоними, признавам се за сгрешила :) /

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2009 23:46

Чакай да се опитам да ти преведа собствените ти думи, така че да можеш сама да се разбереш.

Цитат:

Казваш му "Дребен" не защото си му кака, а защото е много по-тъп от теб.
Това е най-точният, ясен и кратък превод, който мога да ти направя, защото явно нито разбираш по-сложното обяснение, нито разбираш сама себе си.
Което от друга страна, обяснява защо намесиха майка ти в цялата картинка.
И междудругото, не казвай "ама от тези на нашата възраст" защото ако го сравняваш с тях, а не с теб Първо нямаш право да му викаш "Дребен" на това основание и второ, значи сама се приравняваш на неговото ниво и следователно не е "дребен".

Колкото за Талисмана, честно казано нямам желание отново да се повтарям. Първо казваш, че ти харесва как е предал чуствата от озлоблението, че е болен, а след това заявяваш, че не е болен ... Като решиш, какво искаш - ще му обърна внимание.

Профил

Публикувано на: 20 Сеп 2009 09:40

Бах ммаму ама вий още малко ще се трепнете бе менове ?/ Де толкова агресия , виж те колко съм напреднал в общуването - втория ми пост не започваше със садистични действия . Ама това за майката е истъркано , и разказа не ми целеше това . Говоря за невъзможната любов , и колко по хубаво ще бъде ако човечеството изчезне и остана само аз , да си създам потомство с оная дет танцува и си щракам с пръсти . Иначе не се бийте менове , ааамаха . Само Кирето го няма че с него много се уважаваме ей //

Профил

Публикувано на: 20 Сеп 2009 09:43

Сори за втория пост ама могали да постна снимки на Гьобълс , Хомлер и Адолфо . Имах и на доктор Менгеме ама като си преинсталирах компа се изгуби нейното мами . Също имам и на Ева Браун .

Профил

Аватар
NFS MW
Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:10

IceQueen написа:
Чакай да се опитам да ти преведа собствените ти думи, така че да можеш сама да се разбереш.

Цитат:

Казваш му "Дребен" не защото си му кака, а защото е много по-тъп от теб.
Това е най-точният, ясен и кратък превод, който мога да ти направя, защото явно нито разбираш по-сложното обяснение, нито разбираш сама себе си.
Което от друга страна, обяснява защо намесиха майка ти в цялата картинка.
И междудругото, не казвай "ама от тези на нашата възраст" защото ако го сравняваш с тях, а не с теб Първо нямаш право да му викаш "Дребен" на това основание и второ, значи сама се приравняваш на неговото ниво и следователно не е "дребен".

Колкото за Талисмана, честно казано нямам желание отново да се повтарям. Първо казваш, че ти харесва как е предал чуствата от озлоблението, че е болен, а след това заявяваш, че не е болен ... Като решиш, какво искаш - ще му обърна внимание.

Не съм казала, че не е болен. Казах, че разказът е написан вероятно поради тази причина, но и че може и изобщо да не е болен, тъй като в други теми някои изразиха такива съмнения.. Все тая.. Мисля, че достатъчно се изписаха безмислени работи.. ;)

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:53

Криска, откажи се. Срещу кралицата нямаш шанс...тъжната истина...
А Орка е не само по-тъп, но и по-малък.Все тая!

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 20 Сеп 2009 12:29

Всичко е гей.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 20 Сеп 2009 13:02

Ако изключим първия пост темата е доста добра.

Профил

Публикувано на: 20 Сеп 2009 14:38

Аз ли съм гей скапаняк умрял амаха няма да обиждаш що то Адолфо ще те изнасили брутално в бункера амаха ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost