Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 18 Сеп 2009 19:07
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 18 Сеп 2009 19:13
denik написа: Ето го дзверо, който прави това, за което са създадени баварците Как направи скриин?
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 00:11
Ще ме прощавате, ама Veyron-а и на автомат не може да се кара, кфо остава за ръчки Иначе, Е36 М3 - най-добрата дрифтаджийка! Не мога да дрифтвам с нищо японско, но качих ли се в бавареца, евалаааа 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 14:14
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 14:24
Честита ти игра, да си джиткаш с кеф  Ще покажеш ли после за какво са тези титли/точки дето се дават само в мултито (ЕА Nation)? 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 14:38
Чиста проба мазохизъм си е, ако не се закупи, при положение, че оценките в Metacritic и GameRankings са по-ВИСОКИ от тези дори на... Most Wanted-а ( PC Mania няма да ги чакам, или 6 звезди или 5.5 звезди ще сложат ). Дори греша МНОГО ЗДРАВО ! По-високи от Need for Speed: High Stakes... ( в GameRankings ) към момента. Или иначе по-простичко казано ( +Voice ) - Shift-а издухва всички до момента NFS-та от поредицата през последните 10 години ! И пак ЛЪЖА сега като преравям още страниците... цялата поредица  . Имах честта хем пиратка, хем и да я Pre-Order-на на по-ниска цена буквално в последните минутки. Повечето хора Pre-Order-ват нещо, като предварително НЕ знаят, НЕ са играли, НЕ са опитали от играта, кое, как, защо и т.н., и ако се падне... нещо кофти, познайте къде са им отишли кинтите. А относно точките - по-нататък във времето ще ги видя, ся трябва наново да я почвам от 0-лата ( ясно що  ) + да се стремя да нямам Losts или да са минимални. П.С.: Рейтинга и %-тите са базирани посредством търсене за платформа PC всичките NFS-та от поредицата посредством търсачките от указаните по-горе 2 сайта.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 15:39
Аз тези дни като си взема нов бокс ще я пробвам вече като е играема и ще кажа мнение.Че на компа явно защото ми е пиратка и голяма бръдъ,почти не се играе.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 15:57
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Чиста проба мазохизъм си е, ако не се закупи, при положение, че оценките в Metacritic и GameRankings са по-ВИСОКИ от тези дори на... Most Wanted-а ( PC Mania няма да ги чакам, или 6 звезди или 5.5 звезди ще сложат ). Ем зависи,мен примерно не ме кефи,незвисимо от оценките.Въпрос на вкус
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 15:58
Разликата между пиратка и ор'гинал е... един CD-Key  . Файловете, настройките и всичко друго си е еднакво.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 16:02
Абе не знам,може крака мака нещо  А и аз съм разбрал че щом на някоя игра трябва да правя някакви други шмекерии значи няма да ми върви добре,както в случая да давам на уин 98.За това хората са казали - конзолка,слагаш диска и върви 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 16:30
Ем какво да правим,няма да слагам нов уин за някаква игра я.Но щом проблема не е от хардуера добре 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 22:44
Лично на мен играта не ми допада, супер трудна са я направили отначало и те пуска на съзтезание, от което ти зависи каква кола ще си купиш, без дори да има някакъв tutorial на как се правят дрифтове и подобни неща както в предишните версии. На 2-3-тото съзтезание просто излязох, защото ми доскуча - Carbon си остава моя фаворит.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 22:57
Първото състезание си има рестарт.Ставаш пръв 40 хилки и си готов.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 19 Сеп 2009 23:02
Не е кат' WoW-а, нали  . Ако те затрудни нещо и 1000 обяснение както in-game, така и out-game в wowhead и сумати подобни сайтове  . Питам се, ако Scene Release Groups не пишат в info-то си, съответно и не пише в описанието някъде, че трябва да се замести от "обичайната папка" в "обичайната оригинална папка" едни файлове, дали отсреща user-а ще се "сети" как да постъпи, БЕЗ да се допитва до някого, или ще напише... ми тя играта... не тръгва. Иде реч за... простички неща, които и без tutorials, readmes, ect. да се правят.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 20 Сеп 2009 12:41
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Не е кат' WoW-а, нали  . Ако те затрудни нещо и 1000 обяснение както in-game, така и out-game в wowhead и сумати подобни сайтове  . Питам се, ако Scene Release Groups не пишат в info-то си, съответно и не пише в описанието някъде, че трябва да се замести от "обичайната папка" в "обичайната оригинална папка" едни файлове, дали отсреща user-а ще се "сети" как да постъпи, БЕЗ да се допитва до някого, или ще напише... ми тя играта... не тръгва. Иде реч за... простички неща, които и без tutorials, readmes, ect. да се правят. Добре, разбрах че си възможно най-големия цикльор в тоя форум и разбираш от всичко -аз изразих лично мнение. И btw WoW за това имат 10 милиона играча, ако играта е направена невъзможна - никой не я играе, друг е въпроса че end-game трябва да си наистина добър.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 20 Сеп 2009 12:50
snyk1i написа: друг е въпроса че end-game трябва да си наистина добър. (rofl)
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 20 Сеп 2009 14:28
С кое копче на клавиетурата се пуска нитрото, ако има такова?
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 20 Сеп 2009 14:30
space.Можеше да видиш в options...
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 20 Сеп 2009 14:46
Ето тук е момента да кажа защо пиратските версии са толкова полезни. Играх новата NFS и сега спирам изтривам го от компа и събирам парички да си я купя. Демото нямаше да ми даде такава представа за играта, която получих от пълната версия Играта страшно много ме грабна  Броя стотинки, за да мога да си я купя  Графика, замисъл всичко много ми хареса  Евала 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|