Тъпи американци!
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
Re: Тъпи американци!
Bug, прочети някоя книга или учебник.
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Добре, че тектонските плочи се местят, та можеш да почакаш докато ти докарат Щатите пред входната врата. Така, хем да са ти по-близичко, хем няма да ти трябва голяма психическа настройка. Прекрачваш прага и хоп - там си. Удобство и още нещо. Просто това се вика : " Природата да се грижи за теб".bug написа:може да живея в щатите само ако са някъде в европа. сега са много далече и не мога да се настроя психически да отида там
Крещя, следователно съществувам!
-
Nookni
- Обратна връзка:
Ти си най-неразбираемо говорещия човек когото съм виждал. Сериозно, прочети някоя книга за да се образоваш малко.
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
-
Nookni
- Обратна връзка:
Азбуката, за да знаеш как изглеждат буквите.
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Осрахте ми темата бе 
Кво мислиш че правим тук във форумитеEmanuil написа:Осрахте ми темата бе
Виж му ника, бе. Той е бил приобщен още преди да се регистрираDexter написа:Магниту, не се приобщавай толкова бързо![]()
Разболях се от гадния американски свински грип , майка им мръстна . Искам да късам глави на тъпите американчета , с киселина да ги поливам - майка те им , бащите с всичките да се гавря подред . Всичките лайна идват от тъпата Америка , дано Китай или Иран да й пратят две - три ядрени ракети . Мръстни капиталисти , само газовата камера и огъня ще ги оправи .
#################
Да не мислите че този грип е просто ей така бръкнал се от някъде . Американците са изработвали биологично оръжие и така се е появила тая напаст . Гадове дано някой ви изтрови всичките , един да не остане на тъпия им континент /////
#################
Да не мислите че този грип е просто ей така бръкнал се от някъде . Американците са изработвали биологично оръжие и така се е появила тая напаст . Гадове дано някой ви изтрови всичките , един да не остане на тъпия им континент /////
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Oтносно коментарите,че Америка е била най-развитата страна това въобще не е вярно.Те са на 3 място по икономическо развитие след Япония и Русия.А относно самият народ(народи)Еманоил си каза всичко.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Откога Русия е ИКОНОМИЧЕСКИ развита?blackmaster написа:Oтносно коментарите,че Америка е била най-развитата страна това въобще не е вярно.Те са на 3 място по икономическо развитие след Япония и Русия.А относно самият народ(народи)Еманоил си каза всичко.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
По география така сме го учили,пък и толкова богата страна да не е силно развита икономически ми се вижда нереално.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Мда,Русия са на г-д същия хал като нашия,все пак ние сме така заради тях главно и едва ли има голяма разлика тук и там.darkslayer написа: Откога Русия е ИКОНОМИЧЕСКИ развита?
a.k.a Frosty
- katotemoto
- В момента играе: Fable TLC
САЩ са и виновни и за икономическата криза.Теглят си кредити за къщи,защото имат голяма терирория и т.н.После не могат да ги връщат и банката фалирва.(поне така си мисля)