Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift.
Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:46

АБе я кажете дали на едноядрено процесорче с 2.4, 2гб рам и 7300гт дали ще върви. Последния цепеше жестоко. Тоя по-оптимизиран ли е? въобще, ако някой е с близка конфигурация да свирка.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:53

Пробва ли http://www.systemrequirementslab.com ? Мисля, че видео картата ти е под минимума.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:42

Кире_Гръчата написа:
Пускам, минава първия лоудинг и стои на черен екран ... Идеи ?

Аз дори и лоудинг екрана не можах да стигна

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 18:43

Tiny написа:
Пробва ли http://www.systemrequirementslab.com ? Мисля, че видео картата ти е под минимума.

Знаеш ли на колко игри съм под минимума, а съм ги играл :Д

Профил

Публикувано на: 16 Сеп 2009 20:07

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 16 Сеп 2009 21:43

denik написа:
Добре направиха, че я дадоха на ново и сравнително недоказало се студио, защото вече ми се драйфаше от лайненцата в EA Black Box.

http://en.wikipedia.org/wiki/Slightly_Mad_Studios

GTR 2 - FIA GT Racing Game и GT Legends са недоказани !?

Btw:

Review > Rating IGN90 IGN UK87 Official Xbox Magazine90 Gaming Nexus100 GameSpy100 TeamXbox90 Gametrailers (Video)91 Eurogamer EN70 ComputerAndVideogames89 Videogamer80 GameDaily90 GameInformer80 GameChronicles92

http://www.metacritic.com/games/platfor ... d:%20Shift

$49.99 в US ( 66.64 лв. ), 62 лв. в BG ( май е докато я Pre-Order-неш, след това на 69 ).

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 16 Сеп 2009 21:47

Еми не са сред най-известните заглавия :)

Иначе оценките са си заслужени според мен :) Само Юрогеймър не мога да ги разбера нещо - след мача ще им чета статията да видим защо така...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 16 Сеп 2009 22:00

На мен още първата тестова обиколка и ми забие. Пробвах няколко пъти, все с различни настройки, макар че на високи си върви добре, и пак не стана. Както и да е, ще чакам някой рип.

Иначе от отзивите ви оставам с впечатлението, че поредицата прави две крачки напред в сравнение с последните недоразумения, които се появиха. Евала. :)

Профил

Публикувано на: 16 Сеп 2009 22:09

То и няма как друго яче да е. Т.е. стигваш някакво върхово място, някъде около Most Wanted, и не знам къде прочетох, PC Mania някое списания или на друго място, отдавна беше, и няма накъде повече нагоре. Т.е. отрано бяха стигнали върха и нищо ново не можеше да предложат, а НЕ е трябвало така, а малко по малко. И от тогава се тръгна надолу. 3 игри поред, 3 години поред кофти изцепки, т.е. 3 стъпала надолу и оп - сега на хората им се струва, че вече е добре, дори ДОСТА добре. Което е НОРМАЛНО. Другата година, ако същото студио разработва следващата част от поредицата ( или май се сменяха, ся Black Box правят следващото ), вече може тогава да са по-ниски оценките, НА БАЗАТА на Shift-а ( сегашното ).

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 22:42

Wannabe в другата тема написа:
Дорба е доста,но все пак нещо липсва чара на нфс.Поредицата винаги е имала една нотка на не много реалистично,по-екшън ориентирано шофиране,което я правеше уникална.Тва по скоро ми прилича на ТОКА или на гранд туризмо.Само заради готините коли я цъкам
Да, като че ли повече клони към симулатор, отколкото към аркадна игра, както преди. Но според мен това е една от приятните новости - това че се изискват доста по-големи умения при управлението на колата. А скоростта си я има, както винаги :) Много ми хареса блър ефекта в камерата от кокпита, когато вдигнеш висока скорост. Който го е изпитвал на живо, знае :)

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 16 Сеп 2009 23:03

Малко играх, но останах много доволен от играта. Звук, графика, управление- всичко цепи мрака. :)
Много добра игра :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2009 23:26

Тва ше е мн яко с воланче да се цъка

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 16 Сеп 2009 23:30

299 лв. волана Forcing GT май беше у Multirama-та... но е за PS3, не знам дали ще става и за PC, щото има и някои, които пише, че стават, дори и на кутиите им, но на този не пишеше. Ниските модели - 60-70 лв., средните - 120-150 лв. са ми ясни отдавна, произведените са отдавна, залели са пазара отдавна, няма какво "ново" да предложат на мен. < 2008г. им давам като дата на производство, старички...

Edit: Бла-бла: http://www.plesio.bg/volani-c-69977352/ ... 36825.html - 2 пъти по-евтино и то... от Plesio ( скъпичък бая магазин, Multirama Русе - 299, hahaXAxa ). Сега сравних и моделите: http://en.wikipedia.org/wiki/GT_Force#Driving_Force - medium-level е, G25 най-евтино у BG изобщо ( освен на дилърски цени, между тях си ) може да се намери тук: http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=35411 ( 390 лв. с ДДС става ) , по другите е над 400 и нагоре ( btw, този месец иде официално G27, retail от Logitech e $300, съответно наще още ще увеличат и за тях някой лев, заместник на G25, август тая година официално анонсиран ). В официалният сайт - http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... cl=roeu,en - 350 левро къде отиваш може би... през US страницата обаче е $300, т.е. 399 лв. все едно, доста под 350 левро.

http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... s=5184,131
http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... s=5184,131

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 01:20

Значи предварително искам да подчертая ,че не съм играл играта .

От това което виждам по клипове и шотово мога да кажа ,че графично играта изглежда повече от добре .Комерата от волана придава много динамичност на състезанията и т.н.
Обаче не мога да приема ,че Need for Speed се превърна в типичния рейсър на затворени писти ,със супед-дупер тунинговани коли в лепенки и номерца .Както са я подкарали от ЕА може следващата част от поредицата да е с радиоуправляеми колички .

Пак повтарям това е мнение на човек които НЕ Е играл играта .Може да е супер мега кул и така нататък ,ама нещо ми се губи NFS-a в цялата тая работа .

Айде със здраве . :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 08:01

але с кви там престижове сте аз съм агресеивен и меля сичко :lol: :twisted: чудих са кво да си взема и да не стане банално не си взех бмвто(макарче че обожавам е46)а си взех едно нисанче майче е предшественика на силвата а сега ша си купя нея иначе играта е Н1 нема спор :rockon:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 09:20

Аз съм с Е36 8) Днес продължавам Tier 3 :D

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 17 Сеп 2009 09:27

Хахахах...Забавна случка - пускам се на Invintation Race Dodge Viper vs. Ford GT, и понеже гледам едното 550, другото шестин коня, викам "абе я да пусна тракшън контрола на хай тука, че няма да мога да тръгна и ше ми вземат 5те секунди за 0 време". Пускам аз TC на high, и тръгвам да стартирам - от ПЕРФЕКТНИТЕ обороти.И кфо става, колата не тръгва.Гледам аз така - :shock: и викам бах мааму кфо става.От 0 обороти с малко газ - пак не тръгва.От 2ра обаче, колата опитва да движи и като гледам - като дам газ на 1ва с тея зверове и ТС е включен и ми отнема газта...и не ми дава да тръгна :lol: Та го изключих и тръгнах с пушеци като на 11/9 :lol:

Иначе, като изключим това, че поради незнайни причини и с клавиатура и с джойстик играта бави почти половин секунда - разбирай, давам да завие наляво и след половин секунда завива :shock: Не е от влачене, щото на всякакви настройки пробвах, а дори на High върви супер.Може да е от това, че съм със SP2, а тя иска 3, ма не ми се занимава да сменям.

Иначе, в гаража в момента има едно Cayman и карам, на SPA се накефих максимално от състезанието.Играта е жестока!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 09:44

абе какво е това нещо "works", дето струва 250 бона? Някой да си го е купувал?

Профил

Публикувано на: 17 Сеп 2009 11:37

http://www.pcmania.bg/?go=news&p=detail&newsId=1122 - Black Box с какво са се заели :). http://www.eablackbox.com/ourproducts.html# btw.

Златоокия написа:
ама нещо ми се губи NFS-a в цялата тая работа .

Губи се, защото ТОВА NFS специално е тип "Dirt/Grid", а не тип GTR 2 да речем. Т.е. усещане за скорост, бързи кадри, футуристичност, хип-хоп ги няма.

¦•••SHERIFA•••¦ на 31.01.2009г. в 01:50ч.
написа:
Голямата новина за вчера е, че в http://www.eurogamer.net/articles/revam ... -this-year с Eurogamer, представители на EA http://www.needforspeed.com/portal/site ... 0d2c0aRCRD, че явно са размислили по повод бъдещето на "майката на всички racing игри". Нов NFS ще има и то не един! Компанията работи по цели три нови проекта, които ще видят бял свят до края на 2009. Идеята е да се „сегментира” вътрешно серията по различни таргет групи: една за хардкор почитателите ѝ, една за по-масовата аудитория и една ориентирана конкретно към онлайн играчите.

В "твърдият си" вариант новата "Жажда за скорост" ще носи името Need for Speed: Shift и ще е прицелена както винаги в най-популярните гейм платформи: PS3, Xbox 360, PC и PSP.

Специално за конзолите на Nintendo (DS и Wii) през есента ще се появи отделна версия Need for Speed: Nitro. Предполага се, че това ще е и т. ,нар. "NFS за масите".

На финала – за почитателите на online racing-а е Need for Speed: World Online – "free-to-play" заглавие (каквото и да значи това), което би трябвало да е достъпно около Коледа.

Тези новини идват малко изненадващо предвид на скорошните действия от страна на ЕА, които вещаеха мрачно бъдеще за популярния рейсинг франчайз. Припомняме, че преди време от компанията почти целия персонал на Black Box - студиото което напоследък отговаряше за разработката на NFS игрите. Аргумента бяха разочароващите продажби на последното издание на Need for Speed: Undercover.

В светлината на това логично възниква въпроса: Кой ще прави всички тези NFS игри? Според ЕА цели 4 различни студия, включително и Black Box ( или поне това което е останало от тях biggrin.gif ). Най-"сериозната" от задаващите се NFS игри е поверена на Slightly Mad Studios – създателите на заглавия като of GT Legends и GTR 2. Разработката ще се осъществява под зоркото око на Black Box продуцента Michael Mann и Patrick Soderlund – високопоставен кадър на EA Games Europe. Акцентът в Shift очевидно ще е реализъм – не само по отношение поведението на возилото, но и на водача ѝ. Тази част от поредицата категорично ще скъса с "хип-хоп"-а и торбестите гащи от последните 2-3 издания на серията. Need for Speed: Nitro пък е оставена в ръцете на EA Montreal. Плановете тук са за бърза, забавна и аркадна игра с шарена визия, която обаче "няма да бъде cloning на Mario Kart" според думите на представителя на ЕА. Накрая - Need for Speed: World Online. Тя ще съвместна разработка на Black Box и EA online студио базирано в Сингапур. Играта ще се появи първо на азиатския пазар и ще позволи на играчите да избират и модифицират на воля различни маркови возила от огромен списък с лицензирани автомобили.

Накратко и обобщено - идеята е, че разделят франчайза на четири части - NFS: Shift ще е за любителите на симулаторите ( разбирайте NFS: Grid ), NFS: Nitro ще е за любителите на аркадните игри ( разбирайте NFS: Wii ), NFS: World Online ще е за азиатския пазар, който друго, освен MMO, не знае ( разбирайте World of NFS ) и http://www.eurogamer.net/articles/ea-bl ... t-nfs-game, което се прави от Black Box Games ще развива играта в нова насоченост, разбирайте екшън.

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2009 11:47

Някъде бях прочел, че Criterion работят по заглавие, носещо името NFS, но все още нищо не се знае по въпроса. Дано да работят по следващото, защото съдейки по Burnout-овете, ще излезе още един хит. Но има време де, да се наслаждаваме на Shift-а сега :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com