Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 12:33
denik написа: wow, би трябвало да ти върви :О ти имаш по-добра конфигурация от мен :О
Аз съм с двуядрен атлон на 2.4 гхз,4гб рам,8800GTS 320мб и на рандъм принцип след някое рали ми забива и само с рес на компа се оправя.По някога още в началото като зарежда с надписа шит.С последните драйвъри съм,с DX-a от играта :/ Win XP SP3.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:29
denik написа: wow, би трябвало да ти върви :О ти имаш по-добра конфигурация от мен :О нямам идея Аз затова казах че в замунда ще е трудна работа из толкова много коментари, но там някъде стои решението. Или някъде из гугъл... не знам. Моята инсталация я направих с един от кийовете, постнати в замунда (а не от кийгена) и после от папката крак копирах всички файлове (без този на кийгена) и съм безпроблемен omfg в ебаната игра наред с всички нови и модерни коли, има ретро парчета като тези КАК ДА НЕ СЕ НАДЪРВИШ БЕ МАМА МУ СТАРА m3-ката ми стига,мани ги тея лайна
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:48
Ебати тъпото на ати видео карти едвам едвам се играе като се има предвит че играта не е кой знае колко тежка ми пада до 25 кадъра
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:58
Wannabe написа: denik написа: wow, би трябвало да ти върви :О ти имаш по-добра конфигурация от мен :О нямам идея Аз затова казах че в замунда ще е трудна работа из толкова много коментари, но там някъде стои решението. Или някъде из гугъл... не знам. Моята инсталация я направих с един от кийовете, постнати в замунда (а не от кийгена) и после от папката крак копирах всички файлове (без този на кийгена) и съм безпроблемен omfg в ебаната игра наред с всички нови и модерни коли, има ретро парчета като тези КАК ДА НЕ СЕ НАДЪРВИШ БЕ МАМА МУ СТАРА m3-ката ми стига,мани ги тея лайна Е да и аз съм с нея (е36 де, не по-новите) Ех мама му стара... не мога да ги правя тея дрифтове
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:03
Решението било да се сложи на уин 98 и всичко се оправи Иначе аз съм с Евото 9ката и всичко мачкам.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:05
Някой ако е про на дрифтовете, да каже как се правят, защото определено не е като на старите версии Аз тук на куик рейс се мъча и тренирам, ама не се получава много-много.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:26
denik написа: Е да и аз съм с нея (е36 де, не по-новите) Ех мама му стара... не мога да ги правя тея дрифтове Дано има е46 най добрите (на дизайн)
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:30
Wannabe написа: denik написа: Е да и аз съм с нея (е36 де, не по-новите) Ех мама му стара... не мога да ги правя тея дрифтове Дано има е46 най добрите (на дизайн) има, има, ще бъдеш приятно изненадан
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:39
Ако не сте копнали от crack папката се получава черен екран или don't send.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:41
И аз се зачудих на тези двете допълнителни файлчета, но след като изрично са написали да копираме всичко, го изпълних и сега нямам проблеми. И аз четох за това де, ако копнеш само крака не ставало.
|
|
|
|
|
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:52
Аз пък имам др. проблем като зареда в deamon tools ми се появява ерор : The PhysX runtime redistributabke package was not installed successfully. Setup cannot countinue. някви идеи
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 15:55
сложил ли си най-новите драйвери? physx-a върви с тях вече
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:00
С кое копче се пуска NOS-а след като си купиш NOS kit ?
И един съвет от мен,задължително играйте играта на Al Difficulty Mediuml и Handling Model Normal . На по-малка трудност просто няма смисъл да играете,там само завиваш наляво надясно и задъжаш газта.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:06
maximalniq написа: С кое копче се пуска NOS-а след като си купиш NOS kit ?
И един съвет от мен,задължително играйте играта на Al Difficulty Mediuml и Handling Model Normal . На по-малка трудност просто няма смисъл да играете,там само завиваш наляво надясно и задъжаш газта.
с което копче си го нагласиш. Само че не очаквай да се изстреляш като го пуснеш Направено е реално и ускорението е по-бързо, но значително по-плавно и на 4-5-тата секунда започва да се усеща
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:08
denik написа: с което копче си го нагласиш. Само че не очаквай да се изстреляш като го пуснеш Направено е реално и ускорението е по-бързо, но значително по-плавно и на 4-5-тата секунда започва да се усеща Това само ме радва.Много реална игра ,споерд мен най-доброто NFS до сега .Страшно е забавно докато караш.Ако имах и волан щях да съм на 7-то небе.
|
|
|
|
|
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:31
А това PhysX не е ли за Nvidia а моята видео карта е AMD Athlon
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:46
Zakaza написа: моята видео карта е AMD Athlon Едва ли.Иначе който му иска физикс,да си го инсталира преди играта.Има го на диска
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 16:48
maximalniq написа: С кое копче се пуска NOS-а след като си купиш NOS kit ? И един съвет от мен,задължително играйте играта на Al Difficulty Mediuml и Handling Model Normal . На по-малка трудност просто няма смисъл да играете,там само завиваш наляво надясно и задъжаш газта.
Normal is ghay. Steering assist и brake assist са големи глупости, нищо чудно, че на easy са ти лесни -.-. Experianced с traction control от low на high е перфектно. Май малко са прекалили с поднасянето, но иначе ми е доста по интересна от последните nfs-тa. Също е доста глупаво, че няма quit game по време на състезание. Zakaza написа: А това PhysX не е ли за Nvidia а моята видео карта е AMD Athlon В диска на играта има една папка PhysX и от нея пускаш да ти инсталира PhysX драйверите. На последната страница в коментарите го пише -.- edit: http://strangera.files.wordpress.com/20 ... ft-del.jpg
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:08
Да аз така и направих предималко , но мерси се пак
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 17:13
@Tiny, играта си струва бе, мани ги тея аматьорски колажи ето го дзверо на дебюта си в Tier 3
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|