Здравейте, искам да ви помоля за помощ, днеска си преинсталках компа и когато трябваше да ползвам "teamviewer" ми излиза следният проблем. Излиза ми прозорец на който пише: Горе на синята лента пише "teamviewer.exe - entry point not found". A вътре в прозореца пише "the procedure entry point_except_handler_common could not be localet in the dynamic link libary msvsrt.dill. какво да направя
П.С. това ми го прави и на браузер след като се обнови аз съм с коментбърт и той се обновява сам и след само едно обновяване става това а компа е преинсталкан днеска
¦•••SHERIFA•••¦
Заглавие: Re: Rегистри - Проблем
Публикувано на: 15 Сеп 2009 00:45
Последни драйвери за дъно, видеодрайвери, звукови драйвери, последен DirectX 9.0c release ( August 2009 ), Win-XP SP3 / Win-Vista SP2 / Win-7 с всички последни излезли ъпдейти, ... !?
•••SHERIFA••• Aко знаеш как да оправим нещата става ли да ми пишеш на bega4a_88 (skype) че аз съм малко на вие с тия неща и не смея да човъркам да не усукам нещо
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения