Автор |
Съобщение |
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 05 Сеп 2009 14:54
No Life Baby написа: Много искам да го играя,но уви не мога-сече ми та се съдира nvidia 9800 Core i7 2 gb Ram На High,Low,Medium няма разлика.Сече! Луд ли си, нещо ти е прецакан release-a или windows-a. Nvidia GeForce 9800GT 512MB GDDR3 Intel Dual-Core 5200 @ 2.5Ghz (доста по-слаб от твоя) 4GB RAM На най-високи настройки, 1280х1024, ултра, 4хАА е пушка, под 60 фпс не пада.
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 06 Сеп 2009 09:29
ЙЕС.ПРЕИНСТАЛИРАХ УИНДОУСА И СЯ СИЧКО СИ Е НАРЕД ПИТКА И КОМПОТ ЗА ВСИЧКИ
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 07 Сеп 2009 19:42
Някой знае ли как да намеря Firelance? Каде ли не го търсих!
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 08 Сеп 2009 14:21
Абе,ще може ли някой да ми даде разяснения относно тая игра.До колкото разбрах валутата са капачки така ли е?Някой базови съвети енд стъф?
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 08 Сеп 2009 17:37
No Life Baby написа: Абе,ще може ли някой да ми даде разяснения относно тая игра.До колкото разбрах валутата са капачки така ли е?Някой базови съвети енд стъф? Тук има всичко което ти трябва!!!
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 14 Сеп 2009 21:42
абе играта е яка, бързо ми стана любима
просто ако решиш, тръгваш по куеста, ако решиш просто си обикаляш света за кеф, ако решиш, правиш си къщата и си се моташ там, може пък само да преследваш фигурките(главите?), може да си събираш оръжия и да избиваш мутанти ... общо взето лека игра, забавляваш се
ей като направих Bloody Mess става ад, само си обикаляш за да убиваш
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 14 Сеп 2009 21:46
Пуснете си това но си затворете очите. http://www.youtube.com/watch?v=eB_Safe9 ... 5&index=13После кажете просто ПЪРВОТО нещо, което ви идва на ума Аз ще ви кажа за какво аз се сетих.... FALLOUT
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 14 Сеп 2009 23:21
Реших да пробвам Fallout 3 отново... играта е чудесна! Имам 7к капачки, минал съм почти всички странични куестове, а от главния ми остава съвсем малко. Изиграм Operation Anchorage, не беше кой знае колко сполучлив, но и той ми хареса . Играта е невероятна и няма да се откажа докато не мина всички странични куестове+ DLC-тата . Има толкова интересни места, толкова неща, за които да си харчиш парите . Проблемът е, че не е много дълга- за 20 часа съм минал почти целия главен куест, 1 DLC и всички странични куеста без 2. В момента тегля Broken Steel, за да си вдигна макс левъла до 30.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 13:23
Поздравления, ти туку що развали ОГРОМНА част от удоволствието, което ти носи играта, а именно печеленето на пари и харченето им! Благодаря ти много
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 13:53
Сещеаш се, че не е задължително да го гледаш или да го използваш.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 14:32
Tiny написа: Сещеаш се, че не е задължително да го гледаш или да го използваш. За гледането наистина не е задължително- но да беше предупредил. Няма намерение да го използвам, но самият факт, че има подобен чийт ме ядосва. Разбирам да беше истински чийт, а то просто гадеб бъг. Яд ме е, не за друго. Винаги съм ненавиждал подобни бъгове. Но както и да е.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 14:37
Аз пък никога не съм имал проблеми с парите в тая игра. Муниции, аптечки, оръжия и брони си намирах от противниците. Единствените ми сериозни разходи бяха за ремонт на оръжия и брони ама винаги след това убивах тоя дето ми ги е поправил и си връщах парите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 15:24
Аз пък сам с ги поправям и ми излиза почти безплатно. Много по-удобно е така, а не ти трябва кой знае колко скил.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:10
Че то можело ли сам? Аз първоначално си мислех, че не ми е достатъчно развит repair skill-a ама като го максимализирах пак не намерих откъде се поправят
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:40
Der Meister написа: Че то можело ли сам? Аз първоначално си мислех, че не ми е достатъчно развит repair skill-a ама като го максимализирах пак не намерих откъде се поправят Когато гледаш оръжието/бронята натискаш R.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:11
Съжелявам, че не предопредих, но никой не ви кара на сила да ползвате бъга. Аз си прая капачки без да го ползвам. Имам към 15к и съм 28 ниво
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 16 Сеп 2009 14:18
Ако ви се занимава качете снимки с най- готино изглеждащите оръжия и брони според вас!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:07
http://www.youtube.com/watch?v=f-P5wZBA ... =rec-HM-r2иначе за мене Alien Blaster, Gombat Shotgun, Minigun, Sledgehammer, Shishkebab, The Fatman са най-веселяшките оръжия...естествено с блъди мес става още по яко пък брони не ползвам, ходим си с шлифер и цайси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout- Фен зона Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:35
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|