Бронз за България на европейското по Волейбол
Бронз за България на европейското по Волейбол
Може би заради агент Гоце , а може би сме добри на волейбол , но тази година бронза е наш
Re: Бронз за България на европейското по Волейбол
Честито! И аз се позапотих като дедо Гошо. 
- Till.Lindemann
Евалата на нас ! ! !
Не мога да си намеря по-дългото си мнение от един спортен сайт - затова накратко:
Браво на момчетата, потрудиха се доста и биха по-трудния съперник, но на цената на бронз. На световното повече!
Браво на момчетата, потрудиха се доста и биха по-трудния съперник, но на цената на бронз. На световното повече!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Много добре се представят нашите!Късмет им желая!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Очаквах или шампиони, или на второ място, но... Шанс, поляците са си доста силни. Стискам палци на момчетата да се представя ако не по-добре, то все така добре и на световното 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Браво на Българите!
Бях на всички наши мачове в Истанбул, но не и в Измир.Даже ме има на една снимка.Запознах се с Матей Казийски, капитана и Виктор Йосифов.Баща ми отиде в Измир и днес се върна с една топка на която ги има потписите на целия отбор.А Силвано Пранди взе шапката на брат ми и не я върна. 
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ХААХАХАХАХ крадливи са и теradi_bomb написа:А Силвано Пранди взе шапката на брат ми и не я върна.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Италия-Другата България!Сравнете http://www.youtube.com/watch?v=nQWNGLv8w74 и http://www.youtube.com/watch?v=uZ_u4Qui ... re=related все пак.
Аз съм го казал - Италия, макар и част от Западна Европа е доста близка до нас като манталитет ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
През 30-те години на миналия век България е била наричана "Италията на Балканите",дори царица Йоанна(Джована) (съпругата на Борис III) си е италианско моме.Да не говорим ,че по това време Италия е била с много лоши отношения с Югославия ,а Югославия е най-големият външно-политически враг на царство България и сме се водили по максимата "врагът на моя враг е мой приятел"...Аз написа:Аз съм го казал - Италия, макар и част от Западна Европа е доста близка до нас като манталитет
Стига толкова история ,в днешно време е абсурдно да се сравняваме с италянците,те просто са твърде отдалечени от нас по характер ,а пък по гражданско общество да не говорим.Може би след 20 години ще е по-различно...
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Най-после радост за българският спорт, колективен говоря
Жалко, че не отидохме на финал 
Всичко в света е относително 
Имам роднини, живеещи в Италия и не съм много съгласен, че са много напред. Вярно, сравнено с нас са доста напред, но с други членки на ЕС изостават осезаемо.
Нещо остроумно
дано не!Demon__Hunter написа:Може би след 20 години ще е по-различно...
Minotaur King написа:гаменче
Защо неSturm написа:дано не!Demon__Hunter написа:Може би след 20 години ще е по-различно...
Какво точно имаше предвид - да станем като италианците в смисъл на манталитет, или просто развитие от икономическа гледна точка?Demon__Hunter написа: Защо не?!
Minotaur King написа:гаменче
Просто ми омръзна от хора ,които си изхвърлят боклука през терасите.Гражданско общество и трябва на България - законите трябва да се спазват и да се съблюдават от гражданите без да е нужна подкана за това и тн..тн...тн....Sturm написа:Какво точно имаше предвид - да станем като италианците в смисъл на манталитет, или просто развитие от икономическа гледна точка?Demon__Hunter написа: Защо не?!
Demon__Hunter, в Италия в някои части хвърчат телевизори и матраци ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно