Автор |
Съобщение |
Ton4o
|
 |
В момента играе: BioShock 2
|
|
Заглавие: За Wii Публикувано на: 14 Сеп 2009 10:09
Нека тук да пишат маниаците на конзолата (като мен). Правя нова тема, защото миналата е оспамена с някакъв спор за комикси... Както и да е, искам да кажа нещо на екипа: Нещо напоследък занемарихте статиите към конзолата. Бяхте обещали, че ще има ревю на новата (която вече не е толкова нова) игра Wii Sports Resort, която, едва ли не, както вие сами казахте, се оказа третата най-продавана игра в Япония, а сигурно вече и в Европа. Така или иначе от излизането ѝ в нашия континент минаха около два месеца и аз напразно проверявам в сайта за някакво ревю, което, в крайна сметка, изглежда никога няма да се появи.Конзолата в никакъв случай не заслужава такова уважение! Виждам, че и за PS2 не пишете много, но тя все пак е конзола от старото поколение, а пък Wii е от новото, седмото. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 14 Сеп 2009 17:20
Еми човек.....на ревюиращите сега ще им бъдат на главата 100 потенциални хита,едва ли им се пише за марио и наруто.
|
|
|
|
 |
Ton4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 14 Сеп 2009 18:10
DJ Cat написа: Еми човек.....на ревюиращите сега ще им бъдат на главата 100 потенциални хита,едва ли им се пише за марио и наруто. Все пак такава им е работата, поне да не бяха обещавали ( http://www.pcmania.bg/?go=news&p=detail&newsId=443) или пък изобщо да не правеха ревюта за Уии, не че виждам нещо такова напоследък...
|
|
|
|
 |
R7KWHR3k
|
 |
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 14 Сеп 2009 20:45
Конзолата е добра,имал съм достъп до нея макар и за кратко. Бих я предпочел пред другите конзоли.Едно че заглавията са и по-различни,второ че е забавно,трето Марио... 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 14:33
Мен любимото ми Марио е Марио 64. Чудя се дало новото амриа е достоен наследник, ама нещо с тези малки планетки по които се изстрелваш атмосферата неми се струва същата.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Ton4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 14:49
iddqd написа: Мен любимото ми Марио е Марио 64. Чудя се дало новото амриа е достоен наследник, ама нещо с тези малки планетки по които се изстрелваш атмосферата неми се струва същата. Super Mario Galaxy е нещо като наследник на Марио 64 и самата игар е много добра! Даже, доколкото знам, е обявена за най-хитовото заглавие за Wii на 2007 година.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 15:38
Е да де то и за N64 беше едно от най добрите залавия наред със Зелда. Просто се чудих дали това изстрелване по разни планетки не прецаква нещата. Онова си беше много яко щото си ходиш в един голям замак и имаше много готини нива водни, снежни. Ама марито за уии гледам все по някакви не особенно голями метеорите се развива деиствието което на пръв поглед ми изглежда по гадно отколкото 64.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Ton4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 16:49
iddqd написа: Е да де то и за N64 беше едно от най добрите залавия наред със Зелда. Просто се чудих дали това изстрелване по разни планетки не прецаква нещата. Онова си беше много яко щото си ходиш в един голям замак и имаше много готини нива водни, снежни. Ама марито за уии гледам все по някакви не особенно голями метеорите се развива деиствието което на пръв поглед ми изглежда по гадно отколкото 64. Има най-различни нива - огнени, водни, ледени... Даже в тези, за които сега ти казвам, няма постоянно скачане от планетка на планетка. Аз не съм играл толкова много та Марио 64, но определено изтрелването от планета към друга е много забавно. Добрата новина е, че догодина излиза втората част на играта, която сигурно също ще се превърне в хитово заглавие.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:34
Особенно ме кефат нива с духове на марио. Сигорен съм че е много яко само това с ходенето надоло с главата може да ме подразни. Иначе Зелдата как е играл ли си я? Достоен наследник ли е на окарина оф таим?
|
|
|
|
 |
Ton4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:12
iddqd написа: Особенно ме кефат нива с духове на марио. Сигорен съм че е много яко само това с ходенето надоло с главата може да ме подразни. Иначе Зелдата как е играл ли си я? Достоен наследник ли е на окарина оф таим? Нея точно не съм я играл, тя беше една от първите игри за Уии, а когато си го купих, не я намерих никъде, но всички казват, че е страхотна. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:26
Е защо неси теглиш игри да си записваш?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 21 Сеп 2009 17:58
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:21
Цитат: тези контролери са за лигавене Аха много е вредно да се лигавиш докато игареш игри!!! Номера е да си супер сериозен и стегнат и да се научиш да несе лигавиш цял живот. Е те тва е дисциплина в гейминга а не некви си уии за лигавене ама ха лигавщина. Друго си е да си сериозен като сириоус Сам почти. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За Wii Публикувано на: 21 Сеп 2009 23:50
аз скоро време ще си взима, доста съм си играл с нея преди, има яки заглавия, аз очаквам да излезе Postal 3 за Wii и да режа глави с мачетето...дистанционното де 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|