Автор |
Съобщение |
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2009 11:51
Дади написа: Yes бе!!! Корусант е могъщ!!! А за Реван, личното ми мнение е, че е преминал и трите фази - джедай, сит и най-накрая сив - разбрал предимствата, но и недастатъците на двете страни.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2009 14:58
<mitko> написа: Дади написа: Yes бе!!! Корусант е могъщ!!! А за Реван, личното ми мнение е, че е преминал и трите фази - джедай, сит и най-накрая сив - разбрал предимствата, но и недастатъците на двете страни. Много си прав за Реван.А Корусант ми е любимата планета
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 13 Сеп 2009 21:46
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:54
Само на мен ли ми се струва, че всички джедай и сити изглеждат тромави в тези брони, или от Bioware се опитват да ни подсетят да си дигаме Армор скила на Heavy?
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2009 09:10
^ Само на теб ти се струва
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Сеп 2009 23:10
Блех, всички знаем, че in smuggler veritas
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 17:19
Тоя петък ще излезе голяма новина
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 17:20
Ситският агент, надявам се
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 17:26
Аз се надявам да е някоя нова много груба система, която Bioware са разработвали специално за тази игра. Примерно битки с космически кораби, много луда кустомизация на оръжията или някаква такава простотийка. Може дори различните раси, или някаква чудовищна крафтинг система.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 18:19
^ Ъм, мултиплейър диалози? В един момент неизбежно ще има космически кораби, просто не вярвам да са в core играта. Но предполагам, че покрай тях системата много ще наподобява galaxies - щъкаш си как си искаш из корабчето и си редиш к'вот си искаш у него
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 18:31
Sentry написа: Аз се надявам да е някоя нова много груба система, която Bioware са разработвали специално за тази игра. Примерно битки с космически кораби, много луда кустомизация на оръжията или някаква такава простотийка. Може дори различните раси, или някаква чудовищна крафтинг система. Те отдавна казаха,че ще има различни раси
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2009 18:38
Едно е да ти кажат "Еми ще има различни раси." съвсем друго е да видиш шест-седем раси, детайлно описани с различни характерситики, външни видове и т.н.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 07:51
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 12:40
Толкова е пренатъпкано,че не мога да си вляза в акаунта
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 14:58
Цитат: •warning: array_shift() [function.array-shift]: The argument should be an array in /opt/vhost/swtor.com/sites/all/modules/custom/cohort/cohort.signup.inc on line 490. •warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /opt/vhost/swtor.com/includes/form.inc on line 366. •You must agree to the terms. Тва съобщени ми го показва за не зам кои си път и ако някой знае защо да помогне моля ЕДИТ Успях да се запиша стискайте палци да ме изберат
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 17:47
Я който успее да се логне да сподели как върви игрицата, че скромните ми хардуерни размери ( ) може да се окажат голяма пречка...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 20:41
Абе аз след като се регистрирам ми дава още един agreement и опциите continue и да направя информацията за компютъра по-късно. което и да избера пак ми пуска формата за регистрация и всичко започва отначало...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2009 20:44
Tiny написа: Абе аз след като се регистрирам ми дава още един agreement и опциите continue и да направя информацията за компютъра по-късно. което и да избера пак ми пуска формата за регистрация и всичко започва отначало... И на мен така ми правеше,но след 50-ина пъти се оправи
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 01 Окт 2009 10:52
Чакаме да ме одобрят... с моето праисторическо атлонче - надали ще стане, ама...
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 01 Окт 2009 12:04
nqkoi da znae kolko vreme trae skaniraneto ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|