Дано да няма същия дървен gameplay като на фифа 9.На xbox e къде,къде по-добра от PC.Дано разликите между fifa 10 PC и fifa 10 xbox не е много голяма този път.
Та на 09 тревата беше толкова реалистична... а тук прилича все едно е 07 :О
Чак не мога да повярвам, докато не го видя с очите си :О Още час ми остава и ще я изтегля
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
И аз точно това си казах след като опцията 3D Grass е пусната все пак :/ При кътсцените,когато се бият свободни удари и когато се изпълнява аут е супер но иначе е ужаст.Както се и вижда.
Току що пробвах фифата,за час и полувина игране хич не съм доволен.
Финтовете - същите
Когато топката се удари в гредата изхвърчва със много по голяма скорост от която се е ударила
Топката ОТНОВО прави някакви невъзможни фалцове и движения
Хич не го усещам това 360 градусово въртене на играчите.
Мрежата отново е ужасна както на 09
Как може да направят толкова яка игра за xbox и толкова тъпа за pc?Не мога да ги разбера...
Ужас Тревата е под всякаква критика наистина. Миналата година беше доста готина, сега са се осрали напълно с тревата. Иначе играта си ме кефи, трябва да си взема един геймпад, че да и се насладя напълно :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Чесно да ви кажа по ми е кеф да я играя фифата на клавиатура незнам що. На геймпада не мога да разбера де е шифта и някак си нямам усешането, че имам някакъв контрол над играта, въпреки че съм се скъсвал да играя ПЕС със геймпад и ми е по лесно някво, ама на фифа предпочитам клавиатурата