Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: България vs Италия (дискусии)
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:04

Е? 1 на 0 вече. Браво на шампионите. :3monkeys:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Re: България vs Италия (дискусии)
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:32

2:0 - кофти работа. :|

Профил Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:33

кофти работа е да си пишеш сам :lol:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:45

пък и то си има тема

иначе - добре играем, но очаквано падаме :) какво друго очаквахте

смяна -> Сърмов с Божинов и Чавдар с Благой, ставаме 4-3-1-2 и ебем майки 8)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:46

ще ни спукат гьома , трябваше да спечелим повече от предишните си мачове , а не да разчитаме да бием Италия ...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:47

EcTeTa написа:
ще ни спукат гьома , трябваше да спечелим повече от предишните си мачове , а не да разчитаме да бием Италия ...

да, като да не завършваме реми с монте негро миналата година по това време :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:54

Сори - не съм видял, че има тема. А за мача - доста качествен футбол играем. Много добро представяне на Стилян Петров. Бербатов би трябвало да има повече изяви, това, което показва не е на нивото му. Иванков и на двата гола топката му минава през ръцете. Халфовете като че ли ги няма. Трябва да сме по офанзивни. :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:55

умри педалче

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 22:08

абе вие реално кво сте очаквали не мога да рАзбера
тва е световния шампион деба, играчите им са в най-големите отбори...
ние лесните мачове с Ирландия можешхме да вземем с тази игра, ама на и ся курец

иначе съм приятно изненадан кок играем, с дойстойнство, не ни увисна след головете, ама разликата е вече много голяма

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 22:45

Не бъдете толкова наивни, момчета!!!

Италианците решиха, че 2:0 ги устройва и си починаха добре за кръга от първенствата през уикенда, оставяйки ни да си мислим, че можем да играем. Просто второто полувреме не играхме срещу никого... и пак не вкарахме :lol: Без проблеми щяха да разцъкат още 1-2 пъти и да вкарат някой-друг гол, но просто не си дадоха зор и това е.
Съвсем сериозно.

На баскета също паднахме очаквано и така единственият спорт, който остава да ни радва е волейболът, където се класирахме за четвъртфинали на еврото. Той е и единственият отборен спорт, където някога сме имали златно отличие, независимо на какво първенство (при младежите, преди много години)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:10

denik написа:
Не бъдете толкова наивни, момчета!!!

Италианците решиха, че 2:0 ги устройва и си починаха добре за кръга от първенствата през уикенда, оставяйки ни да си мислим, че можем да играем. Просто второто полувреме не играхме срещу никого... и пак не вкарахме :lol: Без проблеми щяха да разцъкат още 1-2 пъти и да вкарат някой-друг гол, но просто не си дадоха зор и това е.
Съвсем сериозно.

На баскета също паднахме очаквано и така единственият спорт, който остава да ни радва е волейболът, където се класирахме за четвъртфинали на еврото. Той е и единственият отборен спорт, където някога сме имали златно отличие, независимо на какво първенство (при младежите, преди много години)

Има нещо вярно.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:13

High_voltage написа:
Бербатов да се маха, Божинов и Георгиев титуляри.

По-скоро Чавдар и Сърмов да се махат! Както и да се изготви свястна защита! Каква е тази гавра Кишишев ляв бек и Ангелов централен бек ВТФ?!

Твърде тенденциозно сформиран състав - дори и да не обичам ЦСКА, смея да твърдя, че тряваше да има няколко футболисти от там, защото са в много добра форма; трябва ни чужд треньор, който да не гледа кой откъде е, а да гледа кой е добър и във форма и кой не (като Янков и Сърмов).

Благой няма как да е титуляр, защото той е смяната на Петров. Няма кой друг да играе по лявото крило (освен Йовов, но му мина времето на него), а Петров не може да играе цял мач. Трябва да се дава повече шанс и на Домовчийски.

@Били, дам :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:25

абе от волейбола кой може да ни попречи на европейското?

здрави отбори имат сащ, бразилия и куба, доколкото знам ... пък никой от тях не играе на европейското

просто тия победи с по 3 на 0 няма как да не ни обнадеждават

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:28

Till Lindemann написа:
абе от волейбола кой може да ни попречи на европейското?

здрави отбори имат сащ, бразилия и куба, доколкото знам ... пък никой от тях не играе на европейското

просто тия победи с по 3 на 0 няма как да не ни обнадеждават

Големите в Европа сме ние, сърбите, руснаците и поляците. Испанците също са добри, но са от европейска класа, не световна (като нас). Сърбите ги бихме, сега идва интригата на четвъртфиналите (въпреки че не знам срещу кой ще играем). Иначе нормално да бием Финландия и Холандия, тъй като те са във волейбола така, както ние сме във футбола - зле :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:43

С дотук казаното съм съгласен изцяло, като изключим с това че Благо няма място в титулярите и на Йовов му е "минало времето". Смешно е тва резе Чавдар Янков и некви случайници като Сърмов който до момента не може да направи адекватен мач за националния да е титуляр спрямо Бижутера, Благо Георгиев и Домовчийски. Ако на някой му е минало времето това по скоро е Бербатов, който направи ебати доброто второ полувреме срещу Черна Гора, а в Италия се посра. Иначе очаквана загуба, но не можем да се оправдаваме с това че "италианците ни пуснаха да си играем второто полувреме". Като са ни пуснали трябваше да вкараме поне един почетен гол, а не Бербатов да ми цъка некви петички срещу сигурно най-добрия вратар в света и да усерем 100 положения (е не 100, ама достатъчно).

Между другото - какво мислите за онова положение на Стилян в наказателното в първото полувреме, дето Буфон го извади в последния момент ? Забелязахте ли как шибаните италианци дадоха точно 2 повторения и от двете на се виждаше дали е минала гол линията със сигурност. Тва според мен си беше вътре, а едно изравняване на резултата щеше да ги притесни доста.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:47

Йовов от доста време не е в оптимална форма. И аз смятам Благо за страхотен футболист, но наистина няма да има кой да смени Марто, ако и двамата са титуляри.

За Бербатов не искам да споря, защото съм твър фенбой и не мога да си променя мнението :lol:

Относно положението на Стилиян от второ повторение ми направи впечатление, че 2/3 от обема на топката беше влязла, а не цялата... но и аз не мога да бъда сигурен. Поздрави и за играта на него бтв, дано е достоен капитан на Астън Вила този сезон.
И в интерес на истината, италианците показаха адски малко повторения на наши положения, а някои дори не ги показаха...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2009 00:15

Иванков
Тунчев,Стоянов,Кишишев,Миланов
Триъгълник наобратно към нашата врата опорен Ангелов,Стилян и Чавдар
Дясно Благой
Ляво Мартин
Митко в средата ГГ..........

Обяснявам според мен защо паднахме и защо бихме се представили 3 пъти по-добре с горните.Манолев най-слабия на терена,изживя се като всякакъв изпълни тъчове и по другото крило,общо взето само дузпа не успя да бие.Уви и двата гола паднаха от неговата зона.Стоянов най-добрия на терена общо взето. Чавдар Янков НЕ МУ Е ТАМ ПОСТА(Стоилов, смешнико) Бербатов тотално затворен от 2ма през цялото време,и да иска не може да се справи.Рангелов си правеше спринтове по терена.Елементарни опити за центрирания,не овладяни както трябва добре от дъртите защитници на Италия,при което станаха и опасните възможности.Не искам повече да коментирам,че ми става едно тъпо.Сега при схемата горе смятам,че в защита сме железни,а отделно опорния ни халф е много борбен и може да изненада с внезапна контраатака,както и с изчистване от гол линията.Общо взето 5ма в линията на защитата най-често биха се озовали.Чавдар има най-добрия дълъг пас в редиците ни,Мартин е най-бързия на терена-ЕЛЕМЕНТАРНА логика извеждащо подаване и гг.Като игнорираме че Петров не е в оптимална форма,това беше тактиката,която ни докара равни мачове в клафикации,които бяхме кажи речи загубили.Благой мисля,че би бил по-полезен в ляво тъй като той не тръгва на скорост,а обича да владее и стреля.При евентуално спиране и избутване на топката към центара е на идеална стрелкова позиция за десния крак.Той не е типично крило има интересен начин на игра и печели лесно фалове(и ги реализира) Общата грешка според мен освен всичко друго беше малкото удари от далеч и МНОООГО късните смени,които направи оня пъпчивия.(за справка Божинов влезе на 100 процента и ги смаза,освен това той добре познава Италианския футбол)

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2009 01:27

Начи от този мач,както и от мачовете от предишните квалификации си пролича,че нямаме ТАРАН.
Бербатов,колкото и да ви се иска да е такъв,той не е.Той може да изведе евентуалият таран до перфектно голово положение,но сам да вкара топката във вратата не може.Това го доказа миналия сезон с Манчестър Юнайтед,където имаше колкото асистенции,толкова и голове.
Това което ни трябва не е 190 сантиметрова примадона,а един бик с плътен и силен изстрел,който да може да вкара топката във вратата от всяко едно положение,точно като Стоичков.Той нито играеше красиво,нито беше умен,но можеше да вкарва и го правеше добре.Ако играеха Стоичков и Бербатов в един отбор,не 4ти,ами 2ри ако не и 1ви можехме да станем '94та :)
Просто момчета вижте как ни се развиха всичките атаки - по фланга и се мъчехме с триста зора да им стигнем вратата.Никой не успя да пробие през центъра и да го матира тоя шибан жабар :D
Уж Рангелов и Божинов са тарани,ама единия просто това явно му е максималното развитие,а пък другия от толкова контузии забави своето с поне 1 година.
Освен това всякакви Котевци,Янковци,Сърмовци да се махат.
Чавдар Янков я има 2-3 официални мача я няма.Тва копеле вместо да ходи да тренира,щото е дебел кат прасе и един точен пас не може да направи си седи вкъщи и си оформя брадичката на катинарче.Бахти гея.Направо не знам за кво още го държим при положение че е баси плачевната ситуация от 2005та насам.Да бяха взели някой от ЦСКА по-добре вместо тоя жалкар.Шибан чекиджия е тоя да се маха от националния!
И Мартин Петров кво го пускате бе,тоя само на тренировките на Ман Сити ходи един мач не е записал от началото на сезона,даже в групата не го викат."Бързоногото крило" къде бързина бе тоя на 30 години ше се разпадне на терена бързоного крило му викат.Аре като е толкова бърз защо не вземе да вкара някой бърз гол,а?На Барса може,ама на Италия не може,ах ти женооооо!
Освен тва как може прадядото на футбола Илиян Стоянов да ни е най-добрия защитник бе.Тфа няаме ли некой свесен от родното първенство ами викаме играчът на Коничуа Йокохама Хамачи Хирошима дет даже в япония или китай или там където играе не могат да играят футбол.
Освен тфа Чавдар Янков вън от националния щото е шибан педерас!

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2009 03:00

Единствения национален отбор, с който можем да се гордеем, е волейболния. Поклон пред тез момчета :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2009 06:54

ЙОВОВ Е БОГ!!!

http://www.vbox7.com/play:5ef7dd81

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com