Мамка му,приятели,лятото свършва...

Нещата от живота
Публикувай отговор
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Мамка му,приятели,лятото свършва...

Мнение от denik »

Да, зависи си от класа и випуска също.

Нашият випуск бяхме най-великите в нашето училище (Княза да потвърди :lol: ) и съответно си прекарахме страшен бал и още по-страшно море след това. А като клас ние си бяхме доста задружни през годините без никакви хора, които да се цепят от колектива (щото после колектива им го нацепва отзад) и цялата работа с бала я усетихме с голямо забавление, но и с голяма носталгия.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Ваканцията за мен не е свържила и няма да свърши в близките 5-10 години така че ще се живее.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Да ши пикам и на лятото. Само се потим, добре че идва зимата, да се поохладя малко.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Днеска пък спец в Морската си е ебало майката, нямаш оправдание

кво като е безлюдно, като замръзваш

абе, тва с колектива, спомените и тнт не мога да се съглася
първо да сложим факта, че според всички съм перде, тоест емоцията не ми е най-силната част, когето реша, така че няма опасност от спомени и носталгия в кофти момент

пък класа ми...ако ви кажа, че почти вс съм ги канил на гости и само при петима не съм викал линейки преди края на мача? или нещо сериозно не е счупено(един път едно момиче се напи и някак реши да дърпа, абажура, евала, той увисна на кабела, скъса се и направо на сутринта се чудихме как не сме хванали жицата), друга пък се напи, за да не изглежда тъпа, повърна в банята, отиде пак да повръща, хлъзна се на собствената си повърня и си скупи крака :rockon: има някой пък, които дори в квартала ми не ги искам камо ли у нас...

искам да кажа, че ще са малко хората, които ще ми липсват, пък с тях ще си поддържаме връзка, тъй че идеята за събиране, когато всички ще сме заедно и ще си прекараме супер...не ме топли много, + лицемерие на тъпи недоклатени учителки
Аватар
progata

Мнение от progata »

Sturm утре ако не вали кажи каде живееш мамати деба и какво храниш Меден Рудник тва е най-якия квартал!!!Бала тва е някъв мит бе момчета,аз лично мога с ръка на сърцето да кажа,ча на балната на Скуиз ми беше доста по забавно,най малкото Биад>Sin City и то много!А да и женския клас,кадето имах някакъв интерес да забия някое момиче дори не бяха в същата дискотека.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

progata написа:Sturm утре ако не вали кажи каде живееш мамати деба и какво храниш Меден Рудник тва е най-якия квартал!!!
А ако вали? :shock:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Пръжка, хвърли се от някъде, копеле недоклатено.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Лятото беше нормално. :D Взех си ликвидациите, сега почвам на чисто :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
progata

Мнение от progata »

А ако вали? и се разболея ще ми се забави метаболизма.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Лично за мен бала съква.То в тоя клас всичко беше някви групички от по 2ма - 3ма човека.Нямало е колектив,какъв бал ффс.Нищо не може да се организира,освен да се избяга.Това ставаше най-бързо,за около 2 минути.И имаше само един човек с който да си говоря за WoW.Да няма на кой сутринта като отидеш да кажеш "ааа копеле вчера на кода праснах 6 кила по ред без оптика бате !" :( Аз бала си го изкарах сууупер яко с мои хора : )
a.k.a Frosty
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

бати тъпото в класа ти е нямало нърдове

// оф

абе защо винаги ги бъркам теа фърхорд и доримин , единия харесваше 13 , другия имаше чаша с елен

тоя с 13 го уважавах , заради 13 , другия беше метъл и едно време се пробваше да хейтва неуспешно
са па и двамата са метали
каша сте ми, идентифицираите се

почти съм сигурен че фърхорд е с 13.
остарехме
Аватар
Admiral General Hurf

Държах си Олива Уайлд на аватара по едно време.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Аз написа:
Златоокия написа:По стечения на обстоятелствата лятото ми беше по-постно и от сиромашка закуска .Така че с радост изпращам тазгодишния летен сезон ,като проклет и посрещам есента със мисълта за нови емоции в Софийския !
Какво ще учиш, юначе :?:
Международни отношения :) Да не би да сме колеги ?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Admiral General Hurf

Това с международните не го разбирам. Аз съм се насочил към юдаизма (Право), евентуално физика или философия. За жалост съм едва единайсти клас.
Я тибя МУСТАК
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

progata написа:Sturm утре ако не вали кажи каде живееш мамати деба и какво храниш Меден Рудник тва е най-якия квартал!!!Бала тва е някъв мит бе момчета,аз лично мога с ръка на сърцето да кажа,ча на балната на Скуиз ми беше доста по забавно,най малкото Биад>Sin City и то много!А да и женския клас,кадето имах някакъв интерес да забия някое момиче дори не бяха в същата дискотека.
Еби меден курник е твае най-смотания квартал в България, по темата лятото ще ми липсва мн здраво, свикнах всеки ден на плаж да ходя дори и когато времето беше облачно :cry: . Даскалото ми, тва морското е такава боза капитан ще ставам... Поне има с кой да разцепвам УОУ в настъпващата зима.
LA COKA
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Hurford написа:Това с международните не го разбирам. Аз съм се насочил към юдаизма (Право), евентуално физика или философия. За жалост съм едва единайсти клас.
Какво по-точно не му разбираш ?Правото е яко ,но все пак си е малко сухарска специалност ,а и юристи колко искаш .Не ти давам акъл ,имаш достатъчно време сам да си направиш сметките .:)

Едит : Тоя от аватара ти прилича много на дегустатора от Рататуй ! :D
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Ahriman написа:
progata написа:Sturm утре ако не вали кажи каде живееш мамати деба и какво храниш Меден Рудник тва е най-якия квартал!!!
А ако вали? :shock:
Мама и тате няма да го пуснат,щото ще се намокри :senile:
Аватар
Admiral General Hurf

Златоокия написа:
Hurford написа:Това с международните не го разбирам. Аз съм се насочил към юдаизма (Право), евентуално физика или философия. За жалост съм едва единайсти клас.
Какво по-точно не му разбираш ?Правото е яко ,но все пак си е малко сухарска специалност ,а и юристи колко искаш .Не ти давам акъл ,имаш достатъчно време сам да си направиш сметките .:)

Едит : Тоя от аватара ти прилича много на дегустатора от Рататуй ! :D
Този от аватара ми е Лорд Хавлък Ветинари, владетел на Анкх Морпорк.
Международните ми звучат... ами, не се изразих правилно - никога не бих тръгнал да ги уча, едно, защото ми звучи твърде отговорно, две, защото съм враждебна персона и не ставам за дипломат.
Я тибя МУСТАК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Честно да ти кажа ,като записах тази специалност ,не се почувствах доволен .Искрено се надявам да грабне в бъдеще ,защото в противен случай догодина ще се наложи да се преместя .

Философията наистина е интересна ,но с какво можеш да се занимаваш при завършена такава специалност ? :)

"Екзотичните" филологии винаги са ми харесвали много ,но за съжаление нито един от езиците които съм учил не е на достатъчно високо ниво за да се ява на изпит и съответно да го взема с необходимата оценка .Ще наблегна на немския през идната учебна година и ако положението в сегашната специално се окаже наистина трагично ,ще се пробвам отново с език .

Е ,това са моите планове ,благодаря ,че ме изслушахте ! :D
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Аз рядко съм виждал доволен след 2-та година човек, учещ въздухарска специалност да си призная. Виж от сериозните - архитектура, техника, стоматология ( :oops: ), медицина и прочее само може да се оплаче човек от самото учене. :D
Това на аватара не съм аз :/
Публикувай отговор