15 удавени българи в Охридското езеро

Нещата от живота
Аватар
progata

Re: 15 удавени българи в Охридското езеро

Мнение от progata »

Бате 200 метра се плуват за 5-10 минути,ако ще и 5 градуса да е била температурата пак са могли да плуват поне 20-тина минути.И да как така си представяте кораба е така изведнъж да потъне,тия са имали поне 5-10 минути време да скочат и да почнат да плуват!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

И защо не са го направили според теб?
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Аватар
progata

Мнение от progata »

Бъзливи дебели лелки и чичковци с бирени шкембета :)
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

progata написа:Бъзливи дебели лелки и чичковци с бирени шкембета :)
Вижте го храбреца!
I wanna be sedated.
Аватар
progata

Мнение от progata »

"Децата между 4-7 годишна възраст абсолютно нищо не правят,поне да ги записват да плуват,да се научат ..."
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

аре млъкни бе, лайно недъгаво - ега майка ти се удави в негърска сперма, да видим после кой мое да плува

деба тъпия келеш, не се ли усещаш бе
джумерки
Аватар
progata

Мнение от progata »

ROFL XAXAXAAX,админе аре банни го тоя пиздец.Аз гледам в перспектива бе пич,да не се случват повече такива неша,да не би в това,което съм предложил да има нещо лошо?!!!Ква са да се изредиме тука 100 човека с R.I.P. и кво ще промени тва????
SWfan

Мнение от SWfan »

progata написа:Бате 200 метра се плуват за 5-10 минути,ако ще и 5 градуса да е била температурата пак са могли да плуват поне 20-тина минути.И да как така си представяте кораба е така изведнъж да потъне,тия са имали поне 5-10 минути време да скочат и да почнат да плуват!
Корабът е потънал за около 1 минута така че са нямали време да скочат и да почнат да плуват.
ПП Ти си идиот!
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

@progata Не знам как не те е срам да се смееш. Такива като тебе са пълни идиоти и такива ще си останат.
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Винаги ми е било леко чудно с каква цел се правят специални теми за такива събития във форуми... особено в този форум.

Аз лично не виждам как по друг начин да коментирам без да се направя на интересен освен с: "почивайте в мир".
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

progata -> драги интелектуалецо ще те помоля да лишиш форума и света от мизерното си и лишено от МОЗЪК съществувание. По думите ти разбирам , че си не повече от 11-12 годишен дришльо, който все още мама и тати му дават с лъжичка в устата абсолютно всичко. Ако не е така, то те съжалявам още повече , че си поредната деградирала личност в България. Само да спомена, че ако на роднините ти се случи подобно нещо , да не дава Господ , веднага ще почнеш да ревеш, а сега се смееш. Що за дебил си ? Ти какво разбираш под умение да плуваш? Хора, които цял живот плуват добре, други с това се занимават се давят. Какво остава за тези, които са загинали следствие на страх ? Въобще не си прави труда да почнеш да ме обиждаш или да се правиш на малоУмен. Още първия ти пост беше epic fail да бъдеш забавен и оригинален.

-----------------------------------

П.П мир на праха на тези хора :(
П.П.П Веднъж гледах, Myth Busters и пробваха мита със засмувкането причинено от потъващ кораб. Пуснаха плавателен съд почти с размерите на този "Илинден" никой не беше засмукан. Мисля, че не е това причината, а по-скоро паническия страх.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
progata

Мнение от progata »

Добре,добре,хора които са можели да плуват се били одавили...само да кажа,че цамбуркането в коритото на село несе брои за плуване,"панически страх" може да изпита само човек,който не може да плува т.е. така или иначе е щял да умре и страха няма нищо общо.
"Децата между 4-7 годишна възраст абсолютно нищо не правят,поне да ги записват да плуват,да се научат ..."
Към това апелирам и е много по смислено от "моите съболезнования - дрън,дрън,дрън".
Станалото станало трябва да се гледа за в бъдеще,да се предотвратят подобни инциденти.Да не ми пука за вече умрялите хора,пука ми за тези,които са живи и може да загинат по същия начин,ако несе вземе някаква поука!Общо взето в такива ситуации има "Ми машината е стара,тя е виновна",което е 70 процента от истината.
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Добре,добре,хора които са можели да плуват се били одавили...само да кажа,че цамбуркането в коритото на село несе брои за плуване,"панически страх" може да изпита само човек,който не може да плува т.е. така или иначе е щял да умре и страха няма нищо общо.
Към това апелирам и е много по смислено от "моите съболезнования - дрън,дрън,дрън".
Станалото станало трябва да се гледа за в бъдеще,да се предотвратят подобни инциденти.Да не ми пука за вече умрялите хора,пука ми за тези,които са живи и може да загинат по същия начин,ако несе вземе някаква поука!
Безмалко да зазвучиш разумно. Сега само си представи, че майка ти, баща ти или приятелката ти са били сред жертвите.

Тъпо парче си, към каквото и да апелираш.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

progata написа:"панически страх" може да изпита само човек,който не може да плува т.е. така или иначе е щял да умре и страха няма нищо общо.

ставаш направо смешен, мой човек.

предлагам да престанем с псевдоспоровете, защото ставаме и жалки : )
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Аватар
progata

Мнение от progata »

"Сега само си представи, че майка ти, баща ти или приятелката ти са били сред жертвите." добре нека си го представим,"моите съболезнования - дрън,дрън,дрън". ще ме згреят ли/????
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

progata написа:"Сега само си представи, че майка ти, баща ти или приятелката ти са били сред жертвите." добре нека си го представим,"моите съболезнования - дрън,дрън,дрън". ще ме згреят ли/????
Не, няма да те сгреят, естествено. Това го правиш за себе си, не за близките на загиналите. Единственият начин да разбереш случилото се е точно да се поставиш на мястото на засегнатите. И тогава ще ти светне, че изказванията ти са dust in the wind...

- Алминатора

- кримсънчето
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Тиха им вода.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Ужасна е трагедията :( В Македония доста хора са съпричастни към случилото се. Жалко, че заради нехайството на готованци трябва да загиват хора!
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Ем кораба бил 21ва година произведен бати,рано или късно е щял да се разцепи след толкова години.....
a.k.a Frosty
Аватар
ivo333

Мнение от ivo333 »

Тренирам плуване от 1 година вече и мога да кажа, че да плуваш в басейн и в езеро, море,река... са две корено различни неща.
@progata много филмчета гледаш струва ми се?!
kirilicata
Публикувай отговор