Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Заглавие: Решения на хардуерни проблеми...
Публикувано на: 02 Сеп 2009 13:34

И така... мислех си тази тема да я правя от 1 месец и най - после съм пред компютър за да я направя. Сега... искам да не задавате въпросчета тука а само решаване на най-общи хардуерни проблеми.

Шумен вентилатор:

Таа... най-често това е охлаждането на процесора. Но първо, преди да намалим оборотите на fan-a ще трябва да видите какви са температурите на проца Ви... препоръчвам Ви Everest UE. : ). Вижте датчика и ако температурата Ви е ... да речем 40-50, без проблеми ще оправите шумната история. Влизате в BIOS-a и давате на таб-а power. От там влизате в Power Monitor или там ко беше го забрайх и настройвате вентилаторите (от Performance или там къв режим ви е не знам) на режим Silent... ако са Silent вече трябва да осигурите по-добра вентилация в кутията Ви (турете си някой друг вентилатор) и оборотите ще паднат по "естествен" начин...

Та това беше ... Статиики от такъв тип да са ... :) Ще се радвам да развием темата заедно !заедно !

За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Решения на хардуерни проблеми...
Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:13

Научи се да пишеш. Никъв урок не е. Амбициите на 14 годишен да се прави на компютърен специалист са смешни.
В темата обаче има хляб. Нека, ако някой знае какво пише, да продължи. Ще добавям и аз.

пп. Най-често шумния вентилатор е от захранването.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Публикувано на: 02 Сеп 2009 15:16

Нямам никакви намерения да се правя на компютърен специалист, а да помагам на хората. Просто ме нямаше 3 седмици, защото бях в Рила и позабравих да пиша.

Не мога да разбера едно... ЗАЩО сте такива злобари и олигофрени ? Досега сте ми разбирвали ентусиазъма не 1 или 2 пъти. Не очаквайте да пиша вече в този форум.

За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:02

Недей да плачеш! ;)

Иначе темата би имала смисъл, ако всички бяхме се еднакви щайги. Да ви кажа как да си сложите паста, ма то има 1-2 начина. Да ви кажа как да си охладите паметта, ма то има 10 начина да стане това... Сещате се...

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:53

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2009 11:53

GEGATAFLL написа:
Нямам никакви намерения да се правя на компютърен специалист, а да помагам на хората. Просто ме нямаше 3 седмици, защото бях в Рила и позабравих да пиша.

Не мога да разбера едно... ЗАЩО сте такива злобари и олигофрени ? Досега сте ми разбирвали ентусиазъма не 1 или 2 пъти. Не очаквайте да пиша вече в този форум.

Прав е...Уж хардуерен и геймърски форум...то излезе една голяма ХРАНИЛКА
ПС-До администраторите-Форума е пълен БОКЛУК!Няма никакви наказания за тия, дет псуват като каруцари, не пишат по темите, или пишат клокото да се направят на интересни.Абе, админи, що не направите нещо по въпроса, или се кефите на сеира?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 13:08

RuSh_FoR_MoRe написа:
GEGATAFLL написа:

Прав е...Уж хардуерен и геймърски форум...то излезе една голяма ХРАНИЛКА
ПС-До администраторите-Форума е пълен БОКЛУК!Няма никакви наказания за тия, дет псуват като каруцари, не пишат по темите, или пишат клокото да се направят на интересни.Абе, админи, що не направите нещо по въпроса, или се кефите на сеира?
Такъв бил "стила" на форума!
:notfair:

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2009 15:40

Върха беше, че отвориха доп. секция за заяждания.Това нормално ли е за форум?да се отвори секция, за да гледат още повече сеир.Не мога да разбера как това списание, което беше на върха, падна толкова лесно.Така беше предвидил един четател в рубрика "писма", но не се сещам за името му.Загубихте много фенове...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 16:55

И кой точно как се заяжда бе?
От две криви думи почват да леят тука злоба саднесс и кви ли още не лайна.
Get a life викат на запад. Боклуци.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 20:56

Sturm написа:
И кой точно как се заяжда бе?
От две криви думи почват да леят тука злоба саднесс и кви ли още не лайна.
Get a life викат на запад. Боклуци.

Sturm я по-леко с стероидите,че ти влият зле.Ти си единственият келеш,който псува като селски каруцар.Тука не е село,така,че по-кротко ако обичаш.

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2009 10:19

No Life Baby написа:

Sturm я по-леко с стероидите,че ти влият зле.Ти си единственият келеш,който псува като селски каруцар.Тука не е село,така,че по-кротко ако обичаш.

Кво? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2009 11:35

Sturm написа:
No Life Baby написа:

Кво? :lol:

Викам ти по-леко,щото всеки 2-ри пост на тебе ти е псувня.И не се праи на ударен моля ти се :lol:

leaving me to pull the strings

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com